1' De eerste helft gaat van start in Moreira de Conegos. Benfica mag aftrappen.
2' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Fabio Jose Costa Verissimo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
3' Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Inworp voor Moreirense op de helft van Benfica.
4' In de minuut 4, Vrije trap voor Benfica op de helft van Moreirense.
5' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Benfica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moreirense.
5' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
5' In de minuut 5, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Benfica mag een doeltrap nemen.
8' Moreirense krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' In de minuut 9, Moreirense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Moreira de Conegos.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Benfica in Moreira de Conegos.
14' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
14' In de minuut 14, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
15' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Benfica een inworp toe op de helft van Moreirense.
16' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Moreirense een doeltrap.
17' Benfica mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Moreirense in Moreira de Conegos.
17' In de minuut 17, Inworp voor Moreirense in de buurt van het vijandige doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
19' Moreirense moet opletten als Benfica van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Moreirense, te nemen op de helft van Benfica.
22' Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van Benfica mag Moreirense een vrije trap nemen.
22' Inworp voor Benfica in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Moreirense moet uitkijken als Benfica een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
23' Ismael (Moreirense) krijgt geel van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas en moet oppassen.
25' Doeltrap voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
25' In de minuut 25, Inworp voor Benfica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moreira de Conegos.
26' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
27' In Moreira de Conegos krijgt Benfica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' In de minuut 28, Een speler van Moreirense staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo teruggefloten.
29' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
31' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Moreirense op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
32' In de minuut 32, Fabiano blesseert zich bij Moreirense, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
33' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo fluit de wedstrijd weer op gang in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
33' In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas ziet het publiek dat Fabiano (Moreirense) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
36' De bal is over de achterlijn geweest. Moreirense mag een doeltrap nemen.
37' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
38' In de minuut 38, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Benfica in Moreira de Conegos.
38' Het spel ligt even stil: Morato (Benfica) is geblesseerd.
39' De onderbreking is afgelopen in Moreira de Conegos.
39' In de minuut 39, Morato (Benfica) is weer terug binnen de lijnen.
40' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Nicolas Otamendi (Benfica).
42' Er wordt weer gevoetbald!
42' In de minuut 42, Nicolas Otamendi (Benfica) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Moreira de Conegos.
43' Benfica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Moreirense.
44' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Benfica op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
45' In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' In de minuut 45, Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 3 minuten extra tijd in Moreira de Conegos.
45' + 1 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Moreirense, te nemen op de helft van Benfica.
45' + 4 In de minuut 45, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Benfica in de buurt van het doel van Moreirense.
45' + 4 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een gele kaart aan Maracas (Moreirense).
45' + 5 Moreirense moet opletten als Benfica van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Moreirense mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo fluit en we zijn begonnen.
46' Benfica brengt Chiquinho in de plaats van Florentino Luis.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Joao Pedro Goncalves Neves voor Orkun Kokcu.
46' Goncalo Franco (Moreirense) krijgt geel.
46' In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' In de minuut 46, Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Benfica op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Benfica een doeltrap.
49' Doeltrap voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
49' In de minuut 49, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
49' Inworp voor Benfica in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
50' Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van Moreirense mag Benfica een vrije trap nemen.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo toont Marcelo (Moreirense) de gele kaart.
51' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
52' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
54' In de minuut 54, De uitploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
54' Benfica krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
57' In de minuut 57, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.