1' We zijn begonnen. Vitoria heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Guimaraes.
1' Vergeefse doelpoging Jota Silva (Vitoria) in Dom Afonso Henriques.
2' Vitoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho in Guimaraes.
2' In de minuut 2, Hoekschop voor Vitoria in Dom Afonso Henriques. Tomas Handel neemt deze vanaf rechts.
3' Vanaf rechts mag Tomas Handel een hoekschop nemen voor Vitoria in Dom Afonso Henriques.
3' Buitenspelpositie Vitoria.
4' In de minuut 4, Inworp voor Vitoria in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
4' Inworp voor Benfica op de helft van Vitoria.
5' In Dom Afonso Henriques mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' In de minuut 5, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
6' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Vitoria een inworp toe op de helft van Benfica.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Guimaraes.
7' In de minuut 7, Inworp op de eigen helft voor Benfica.
7' Benfica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op de helft van Vitoria.
8' In de minuut 8, Doeltrap voor Vitoria in Dom Afonso Henriques.
9' Benfica krijgt van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' Jota Silva (Vitoria) krijgt geel.
10' In de minuut 10, Het spel ligt even stil in Guimaraes. Nicolas Otamendi (Benfica) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
10' Nicolas Otamendi (Benfica) doet weer mee in Dom Afonso Henriques.
10' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho laat verder spelen.
10' In de minuut 10, Benfica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op de helft van Vitoria.
12' Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
13' In de minuut 13, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Benfica in Guimaraes.
14' Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' Inworp voor Vitoria op de helft van Benfica.
16' In de minuut 16, Vrije trap voor Benfica op de helft van Vitoria.
16' Inworp op de eigen helft voor Benfica.
17' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Vrije trap in Dom Afonso Henriques. Op de helft van Benfica mag Vitoria een vrije trap nemen.
19' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Benfica, te nemen op de helft van Vitoria.
21' Benfica mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Angel di Maria in Dom Afonso Henriques.
21' In de minuut 21, João Mario (Benfica) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Vitoria.
22' Vitoria in buitenspelpositie.
22' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dom Afonso Henriques.
23' In de minuut 23, Schot op doel van Orkun Kokcu. Maar zonder doelpunt voor Benfica als gevolg.
24' Angel di Maria neemt de door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho gegeven hoekschop voor Benfica in Guimaraes.
24' Hoekschop voor Benfica in Dom Afonso Henriques. Angel di Maria neemt deze vanaf rechts.
24' In de minuut 24, Kopbal richting doel! Joao Pedro Goncalves Neves (Benfica) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Guimaraes.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
25' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Dom Afonso Henriques.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Vitoria een doeltrap.
28' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Benfica een vrije trap op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Vitoria een doeltrap.
30' In de minuut 30, Inworp voor Vitoria in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
30' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Benfica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vitoria.
32' Vitoria schiet tussen de palen, maar Ricardo Mangas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
33' In de minuut 33, Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tiago Silva in Dom Afonso Henriques.
33' Vitoria mag aanleggen vanaf elf meter in Guimaraes, nadat scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho heeft gefloten voor een strafschop.
33' Bij de uitploeg stond Orkun Kokcu op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
35' In de minuut 35, Tiago Silva brengt zijn ploeg Vitoria aan de leiding na een benutte strafschop. 1-0!
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Guimaraes.
37' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan Benfica op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
38' In de minuut 38, Arbiter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Benfica op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho toont Bruno Gaspar (Vitoria) de gele kaart.
39' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Miguel Branco Godinho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
39' In de minuut 39, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
40' Angel di Maria neemt de door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho gegeven hoekschop voor Benfica in Guimaraes.
40' Doelpunt! Rafa Silva maakt de gelijkmaker. 1-1!
40' In de minuut 40, Angel di Maria met de assist.
42' Vrije trap voor Benfica op de helft van Vitoria.
42' In Guimaraes krijgt Vitoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho fluit voor buitenspel van Vitoria.
44' In Dom Afonso Henriques mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
44' Vitoria krijgt van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' In de minuut 44, Antonio Silva (Benfica) krijgt geel van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho in Dom Afonso Henriques en moet oppassen.
45' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dom Afonso Henriques.
45' + 1 In Guimaraes worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Benfica blokkeert de kopbal van Tomas Ribeiro (Vitoria) in Guimaraes.
45' + 1 Inworp Benfica. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Doelpoging Vitoria! Het schot van Nuno Valente Santos gaat niet tussen de palen in Guimaraes.
45' + 2 In de minuut 45, Doeltrap voor Benfica in Dom Afonso Henriques.
45' + 2 Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho aan dat we gaan rusten in Guimaraes's Dom Afonso Henriques.
46' In de minuut 46, Benfica trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' De uitploeg wisselt Orkun Kokcu voor Florentino Luis.
46' Benfica gebruikt de 2 wissel. Arthur Cabral vervangt João Mario.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
46' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Benfica een inworp toe op de helft van Vitoria.
46' Benfica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op de helft van Vitoria.
47' In de minuut 47, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
47' In Dom Afonso Henriques mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' Benfica krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho in Guimaraes.
48' In de minuut 48, Vanaf rechts mag Angel di Maria een hoekschop nemen voor Benfica in Dom Afonso Henriques.
48' Vitoria moet opletten als Benfica van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
49' Hoekschop voor Benfica in Dom Afonso Henriques. Angel di Maria neemt deze vanaf rechts.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Benfica een inworp toe op de helft van Vitoria.
50' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Dom Afonso Henriques.
51' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Guimaraes.
52' In de minuut 52, Inworp voor Vitoria in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan Benfica op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
52' Inworp voor Vitoria op de helft van Benfica.
53' In de minuut 53, In Dom Afonso Henriques mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
53' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
54' Inworp voor Benfica in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
54' In de minuut 54, Inworp Benfica. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Inworp voor Vitoria op de helft van Benfica.
55' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tiago Silva in Dom Afonso Henriques.
56' Buitenspelpositie voor Jota Silva (Vitoria) in Dom Afonso Henriques (Guimaraes).
57' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Vitoria een inworp toe op de helft van Benfica.
58' Inworp op de eigen helft voor Benfica.
59' Vrije trap in Dom Afonso Henriques. Op de helft van Vitoria mag Benfica een vrije trap nemen.
59' In de minuut 59, De bal is over de achterlijn geweest. Benfica mag een doeltrap nemen.
60' Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Andre Silva legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
61' Het voorbereidende werk werd verricht door Jota Silva.
63' Inworp voor Benfica in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
63' In de minuut 63, In Guimaraes krijgt Benfica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Miguel Branco Godinho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
64' Toni Borevkovic (Vitoria) wordt met rood van het veld gestuurd.
66' In de minuut 66, Doeltrap voor Benfica in Dom Afonso Henriques.
67' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Guimaraes.
67' Manuel Jorge Silva vervangt Andre Silva bij de thuisploeg.
69' In de minuut 69, De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
70' Arthur Cabral mist het doel en scoort niet voor Benfica in Dom Afonso Henriques.
70' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Vitoria een doeltrap.
71' In de minuut 71, Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
72' Een speler van Benfica staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho teruggefloten.
73' Dom Afonso Henriques ziet hoe Jota Silva op doel schiet, maar niet scoort voor Vitoria.
73' In de minuut 73, Arbiter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Benfica op de eigen helft.
73' Gele kaart. Nuno Valente Santos (Vitoria) gaat op de bon.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Guimaraes.
74' In de minuut 74, Benfica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op de helft van Vitoria.
74' Benfica krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho in Guimaraes.
77' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Vitoria een vrije trap op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een gele kaart aan Florentino Luis (Benfica).
77' Benfica brengt Marcos Leonardo in de plaats van Morato.
77' Vitoria heeft Nuno Valente Santos gewisseld. Jose Carlos Natario Ferreira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alvaro Pacheco.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Benfica een doeltrap.
78' Doeltrap voor Vitoria in Dom Afonso Henriques.
79' Charles (Vitoria) raakt geblesseerd in Guimaraes. Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho legt de wedstrijd even stil.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho fluit de wedstrijd weer op gang in Dom Afonso Henriques.
80' Charles lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Vitoria.
80' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Benfica een inworp toe op de helft van Vitoria.
81' In de minuut 81, Angel di Maria neemt de door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho gegeven hoekschop voor Benfica in Guimaraes.
81' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
81' Inworp voor Benfica in de buurt van het vijandige doel in Dom Afonso Henriques.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
82' Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
83' Angel di Maria (Benfica) staat buitenspel in Guimaraes, gezien door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho.
86' In de minuut 86, Trainer Alvaro Pacheco gebruikt zijn 3 wissel. Jota Silva wordt door Nelson Oliveira vervangen bij de thuisploeg.
87' Vanaf rechts mag Tiago Silva een hoekschop nemen voor Vitoria in Dom Afonso Henriques.
87' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dom Afonso Henriques.
87' In de minuut 87, Wissel in Guimaraes: David Neres vervangt Joao Pedro Goncalves Neves bij Benfica.
88' De uitploeg vervangt Fredrik Aursnes door Alvaro Fernandez Carreras.
88' Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Benfica.