1' De wedstrijd in Arena Garibaldi is begonnen onder leiding van scheidsrechter Luca Zufferli.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Luca Zufferli geeft een inworp aan Reggiana op de eigen helft in Arena Garibaldi.
2' Arbiter Luca Zufferli kent een vrije trap toe aan Reggiana op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Luca Zufferli kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Inworp op de eigen helft voor Reggiana.
5' Inworp voor Reggiana in Arena Garibaldi op de eigen helft.
6' Elvis Kabashi neemt de door scheidsrechter Luca Zufferli gegeven hoekschop voor Reggiana in Pisa.
9' In de minuut 9, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
9' De voorzet kwam van Mario Sampirisi.
11' In de minuut 11, Inworp voor Pisa op de helft van Reggiana.
13' Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Pisa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Reggiana.
14' De verdediging van Reggiana blokkeert een schot van Adam Nagy (Pisa) in Arena Garibaldi.
15' In de minuut 15, Hoekschop voor Pisa in Arena Garibaldi. Tomas Esteves neemt deze vanaf rechts.
16' Luca Zufferli geeft Pisa een penalty in Arena Garibaldi.
16' De 1-1 gelijkmaker wordt gescoord door Mattia Valoti, die een penalty verzilvert in Arena Garibaldi.
19' In de minuut 19, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
19' Reggiana krijgt van scheidsrechter Luca Zufferli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Reggiana mag Pisa een vrije trap nemen.
20' In de minuut 20, Alessandro Bianco gaat in het boekje van de scheidsrechter.
22' Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Pisa een doeltrap.
23' Reggiana krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Zufferli op de helft van Pisa.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Luca Zufferli kent Reggiana een inworp toe op de helft van Pisa.
25' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' De poging van Manolo Portanova (Reggiana) mist doel.
27' In de minuut 27, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pisa in Pisa.
27' Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
30' In Arena Garibaldi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' In de minuut 30, In Pisa krijgt Reggiana op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' Simone Canestrelli (Pisa) krijgt geel.
33' Vrije trap voor Reggiana op de helft van Pisa.
33' In de minuut 33, De thuisploeg incasseert geel op naam van Tommaso Barbieri.
34' Het voorbereidende werk werd verricht door Elvis Kabashi.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Luca Zufferli kent een vrije trap toe aan Pisa, te nemen op de helft van Reggiana.
37' Inworp voor Pisa op de helft van Reggiana.
37' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luca Zufferli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
38' In de minuut 38, Een schot van Elvis Kabashi (Reggiana) wordt tegengehouden door de verdediging van Pisa in Pisa.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
40' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
41' In de minuut 41, Inworp voor Pisa in Arena Garibaldi op de eigen helft.
42' Pisa krijgt een schietkans via Marius Marin, maar scoort niet.
43' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Luca Zufferli kent Reggiana een inworp toe op de helft van Pisa.
45' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luca Zufferli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd in Pisa.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Pisa.
45' + 2 Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
45' + 2 In de minuut 45, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Reggiana in de buurt van het doel van Pisa.
45' + 3 Mattia Valoti (Pisa) krijgt een eerste gele kaart.
45' + 6 Arbiter Luca Zufferli kent een vrije trap toe aan Pisa op de eigen helft.
45' + 4 Reggiana bouwt zijn voorsprong in Pisa uit tot 1-3 dankzij een doelpunt van Cedric Gondo.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft is begonnen.
46' Trainer Alberto Aquilani gebruikt zijn 1 wissel. Mattia Valoti wordt door Alessandro Arena vervangen bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, De thuisploeg vervangt Tommaso Barbieri door Arturo Calabresi.
46' Marco d`Alessandro vervangt Adam Nagy bij de thuisploeg.
46' Reggiana krijgt van scheidsrechter Luca Zufferli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Luca Zufferli geeft een inworp aan Pisa op de eigen helft in Arena Garibaldi.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Reggiana mag een doeltrap nemen.
49' Scheidsrechter Luca Zufferli kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Reggiana mag Pisa een vrije trap nemen.
51' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Pisa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Zufferli op de helft van Reggiana.
53' Doeltrap voor Reggiana in Arena Garibaldi.
54' Inworp voor Pisa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pisa.
54' In de minuut 54, Kans voor Pisa in Arena Garibaldi! De kopbal van Stefano Moreo mist het doel.
54' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
55' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' In de minuut 56, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
56' In Pisa krijgt Pisa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' Marco d`Alessandro schiet op doel maar scoort niet voor Pisa.
57' In de minuut 57, Pisa mag een hoekschop nemen vanaf links via Lisandru Tramoni in Arena Garibaldi.
57' Inworp voor Pisa in de buurt van het vijandige doel in Arena Garibaldi.
57' Arturo Calabresi schiet op doel maar scoort niet voor Pisa in Pisa.
58' In de minuut 58, In Arena Garibaldi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
58' Vrije trap voor Reggiana op de helft van Pisa.
59' Scheidsrechter Luca Zufferli kent een vrije trap toe aan Reggiana, te nemen op de helft van Pisa.
59' In de minuut 59, Marius Marin (Pisa) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
60' Pisa verdedigt een schot van Elvis Kabashi, waardoor Reggiana niet tot scoren komt.
60' Reggiana krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luca Zufferli in Pisa.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Luca Zufferli kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' Reggiana krijgt van scheidsrechter Luca Zufferli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' Buitenspel Reggiana. Cedric Gondo wordt teruggefloten door scheidsrechter Luca Zufferli.
62' In de minuut 62, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
63' De scherpte ontbreekt bij Stefano Moreo (Pisa). Zijn poging mist doel.
63' Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Reggiana een doeltrap.
63' In de minuut 63, Vrije trap voor Reggiana op de helft van Pisa.
64' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Janis Antiste (Reggiana).
65' De onderbreking is afgelopen in Pisa.
65' In de minuut 65, Vergeefse doelpoging Tomas Esteves (Pisa) in Arena Garibaldi.
65' Janis Antiste (Reggiana) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Pisa.
66' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luca Zufferli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
66' In de minuut 66, Gele kaart. Tomas Esteves (Pisa) gaat op de bon.
67' Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Reggiana mag Pisa een vrije trap nemen.
68' Inworp op de eigen helft voor Reggiana.
69' In de minuut 69, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Reggiana in Pisa.
69' Trainer Alberto Aquilani (Pisa) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Stefano Moreo door Nicholas Bonfanti.
70' Pisa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Zufferli op de helft van Reggiana.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Luca Zufferli kent een vrije trap toe aan Pisa, te nemen op de helft van Reggiana.
71' Elvis Kabashi (Reggiana) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
72' Pisa schiet tussen de palen, maar Nicholas Bonfanti ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Pisa.
73' In de minuut 73, Inworp voor Reggiana in Arena Garibaldi op de eigen helft.
73' Pisa moet opletten als Reggiana van scheidsrechter Luca Zufferli een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
73' Arena Garibaldi ziet de poging van Marco d`Alessandro smoren in de verdediging van Reggiana.
74' In de minuut 74, De uitploeg wisselt Manolo Portanova voor Lorenzo Libutti.
75' Wissel in Pisa: Muhamed Varela Djamanca vervangt Alessandro Bianco bij Reggiana.
75' Janis Antiste (Reggiana) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Domen Crnigoj.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Luca Zufferli geeft een inworp aan Pisa op de eigen helft in Arena Garibaldi.
77' Scheidsrechter Luca Zufferli geeft Reggiana een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pisa.
77' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luca Zufferli aan de uitploeg.
78' In de minuut 78, Vanaf links mag Elvis Kabashi een hoekschop nemen voor Reggiana in Arena Garibaldi.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Reggiana mag een doeltrap nemen.
80' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
81' In de minuut 81, Muhamed Varela Djamanca mist het doel en scoort niet voor Reggiana in Arena Garibaldi.
81' Doeltrap voor Pisa in Arena Garibaldi.
81' Pisa heeft Lisandru Tramoni gewisseld. Ernesto Torregrossa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alberto Aquilani.
82' Ernesto Torregrossa met de assist.
85' Vrije trap voor Pisa op de helft van Reggiana.