1' Scheidsrechter Emre Kargin fluit voor het begin van de eerste helft. Fatih Karagumruk trapt af in Samsun.
1' Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Samsunspor moet opletten als Fatih Karagumruk van scheidsrechter Emre Kargin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin op de helft van Samsunspor.
4' Inworp Samsunspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Inworp voor Fatih Karagumruk op de helft van Samsunspor.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Samsunspor mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Marius Mouandilmadji (Samsunspor) staat buitenspel in Samsun, gezien door scheidsrechter Emre Kargin.
9' In Samsun 19 Mayis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Emre Kargin aan de uitploeg.
10' In de minuut 10, Valentin Eysseric neemt de door scheidsrechter Emre Kargin gegeven hoekschop voor Fatih Karagumruk in Samsun.
11' Hoekschop voor Fatih Karagumruk in Samsun 19 Mayis. Valentin Eysseric neemt deze vanaf links.
11' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Samsun 19 Mayis.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Samsunspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fatih Karagumruk.
13' Inworp voor Fatih Karagumruk in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Emre Kargin kent Samsunspor een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
15' In Samsun krijgt Samsunspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' Scheidsrechter Emre Kargin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Marius Mouandilmadji (Samsunspor) krijgt een eerste gele kaart.
16' Fatih Karagumruk krijgt van scheidsrechter Emre Kargin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' Het spel ligt even stil in Samsun. Ibrahim Dresevic (Fatih Karagumruk) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
17' In de minuut 17, Er wordt weer gevoetbald in Samsun.
17' Ibrahim Dresevic (Fatih Karagumruk) doet weer mee in Samsun 19 Mayis.
17' Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Fatih Karagumruk verdedigt een schot van Taylan Antalyali, waardoor Samsunspor niet tot scoren komt.
19' Samsunspor krijgt van scheidsrechter Emre Kargin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' Samsun 19 Mayis ziet hoe Can Keles op doel schiet, maar niet scoort voor Fatih Karagumruk.
23' In de minuut 23, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Samsun 19 Mayis.
23' Inworp voor Fatih Karagumruk in de buurt van het vijandige doel in Samsun 19 Mayis.
24' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
24' In de minuut 24, Valentin Eysseric (Fatih Karagumruk) krijgt geel van scheidsrechter Emre Kargin in Samsun 19 Mayis en moet oppassen.
24' In Samsun krijgt Samsunspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Youssef Ait Bennasser (Samsunspor) raakt geblesseerd in Samsun. Scheidsrechter Emre Kargin legt de wedstrijd even stil.
25' In de minuut 25, De onderbreking is afgelopen.
25' Samsunspor is weer compleet nu Youssef Ait Bennasser weer terug het veld in mag.
25' Inworp voor Samsunspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Samsun.
26' In de minuut 26, De scherpte ontbreekt bij Emre Kilinc (Samsunspor). Zijn poging mist doel.
26' Doeltrap voor Fatih Karagumruk in Samsun 19 Mayis.
26' Inworp op de eigen helft voor Fatih Karagumruk.
28' In de minuut 28, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fatih Karagumruk in Samsun.
30' Vrije trap voor Fatih Karagumruk op de helft van Samsunspor.
30' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een gele kaart aan Taylan Antalyali (Samsunspor).
31' In de minuut 31, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Samsun.
32' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Emre Kargin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Samsun.
35' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Fatih Karagumruk een vrije trap op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
37' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Samsunspor op de eigen helft in Samsun 19 Mayis.
38' Fatih Karagumruk krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin in Samsun.
38' In de minuut 38, Inworp op de eigen helft voor Fatih Karagumruk.
39' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Fatih Karagumruk een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Samsunspor.
40' Fatih Karagumruk mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Valentin Eysseric in Samsun 19 Mayis.
40' In de minuut 40, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
41' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Samsunspor een vrije trap op de eigen helft.
42' Inworp voor Fatih Karagumruk in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.
42' In de minuut 42, In Samsun krijgt Fatih Karagumruk op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk op de eigen helft.
44' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Samsun 19 Mayis.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Samsunspor een doeltrap.
45' 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Samsunspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin op de helft van Fatih Karagumruk.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Samsunspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Samsun.
45' + 1 Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Scheidsrechter Emre Kargin kent Fatih Karagumruk een inworp toe op de helft van Samsunspor.
45' + 2 In de minuut 45, Fatih Karagumruk krijgt van scheidsrechter Emre Kargin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' Scheidsrechter Emre Kargin maakt een einde aan de eerste helft.
46' Scheidsrechter Emre Kargin geeft het startsein voor de tweede helft in Samsun. Samsunspor trapt af.
46' In de minuut 46, Samsunspor gebruikt de 1 wissel. Ercan Kara vervangt Marius Mouandilmadji.
46' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Fatih Karagumruk op de eigen helft in Samsun 19 Mayis.
47' In Samsun 19 Mayis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Emre Kargin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Vrije trap in Samsun 19 Mayis. Op de helft van Samsunspor mag Fatih Karagumruk een vrije trap nemen.
50' Scheidsrechter Emre Kargin legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Federico Ceccherini (Fatih Karagumruk) in Samsun 19 Mayis.
51' In de minuut 51, Bij Fatih Karagumruk komt Frederic Veseli er in. Hij vervangt Federico Ceccherini.
51' Hoekschop voor Samsunspor in Samsun 19 Mayis. Carlo Holse neemt deze vanaf links.
51' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Emre Kargin laat verder spelen.
51' In de minuut 51, Federico Ceccherini (Fatih Karagumruk) is weer terug binnen de lijnen.
51' Samsunspor krijgt een schietkans via Ercan Kara, maar scoort niet in Samsun 19 Mayis.
52' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Samsun 19 Mayis.
53' In de minuut 53, Inworp voor Fatih Karagumruk in de buurt van het vijandige doel in Samsun 19 Mayis.
54' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Samsunspor op de eigen helft in Samsun 19 Mayis.
54' Samsunspor krijgt van scheidsrechter Emre Kargin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' In de minuut 55, Inworp voor Fatih Karagumruk op de helft van Samsunspor.
56' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Samsunspor in Samsun.
58' In de minuut 58, Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Samsunspor op de eigen helft.
58' Scheidsrechter Emre Kargin kent Samsunspor een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
59' Samsunspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin op de helft van Fatih Karagumruk.
59' In de minuut 59, Moryke Fofana vervangt Nany Dimata bij de thuisploeg.
59' De thuisploeg vervangt Taylan Antalyali door Flavien Tait.
60' In Samsun krijgt Fatih Karagumruk op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' In de minuut 61, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
63' Inworp op de eigen helft voor Samsunspor.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Samsunspor op een gevaarlijke plek voor Fatih Karagumruk.
64' Gele kaart in Samsun: Can Keles (Fatih Karagumruk) gaat op de bon bij scheidsrechter Emre Kargin.
65' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Samsun 19 Mayis.
66' In de minuut 66, Vergeefse doelpoging Ercan Kara (Samsunspor) in Samsun 19 Mayis.
72' Inworp voor Samsunspor in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.