1' Scheidsrechter Harm Osmers geeft het startsein in Darmstadt. Leipzig trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Benjamin Henrichs met de assist.
3' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
4' In de minuut 4, Darmstadt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Leipzig.
4' In Merck-Stadion am Böllenfalltor mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' Inworp Leipzig. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
7' Vrije trap in Merck-Stadion am Böllenfalltor. Op de helft van Leipzig mag Darmstadt een vrije trap nemen.
8' Scheidsrechter Harm Osmers kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Vergeefse doelpoging Yussuf Poulsen (Leipzig) in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
10' Inworp voor Darmstadt op de helft van Leipzig.
10' Inworp voor Darmstadt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Darmstadt.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Harm Osmers geeft Leipzig een doeltrap.
14' Scheidsrechter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Darmstadt, te nemen op de helft van Leipzig.
15' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
16' In de minuut 16, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Darmstadt.
18' Scheidsrechter Harm Osmers kent Leipzig een inworp toe op de helft van Darmstadt.
19' Darmstadt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Leipzig.
20' In de minuut 20, Leipzig krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
21' Scheidsrechter Harm Osmers fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Darmstadt.
21' Darmstadt moet opletten als Leipzig van scheidsrechter Harm Osmers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
22' In de minuut 22, Inworp op de eigen helft voor Leipzig.
23' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Harm Osmers aan de uitploeg.
24' In de minuut 24, De assist kwam van Benjamin Henrichs.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Leipzig in Darmstadt.
25' Doeltrap voor Leipzig in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Harm Osmers geeft Leipzig een vrije trap op de eigen helft.
27' Scheidsrechter Harm Osmers kent Leipzig een inworp toe op de helft van Darmstadt.
27' De bal is over de achterlijn geweest. Darmstadt mag een doeltrap nemen.
28' In de minuut 28, Darmstadt mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tobias Kempe in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
28' Kans voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor! De kopbal van Oscar Wilhelmsson mist het doel.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Leipzig in Darmstadt.
28' In de minuut 28, In Darmstadt krijgt Darmstadt op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Inworp voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor op de eigen helft.
30' De bal gaat op de stip voor Darmstadt.
32' In de minuut 32, Via een door Tobias Kempe benutte strafschop verkleint Darmstadt de achterstand tot 1-2.
35' Een doelpoging van Tobias Kempe (Darmstadt) mist scherpte.
35' De uitploeg krijgt een doeltrap in Darmstadt.
37' In de minuut 37, Inworp voor Leipzig in de buurt van het vijandige doel in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
37' In Merck-Stadion am Böllenfalltor mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
38' Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Leipzig op de eigen helft in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
38' In de minuut 38, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
39' Inworp op de eigen helft voor Darmstadt.
39' Inworp Darmstadt. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, Inworp voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor op de eigen helft.
40' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Darmstadt een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Leipzig.
42' Inworp voor Leipzig op de helft van Darmstadt.
42' In de minuut 42, Doelpoging Leipzig! Het schot van Emil Forsberg gaat niet tussen de palen in Darmstadt.
42' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Darmstadt een doeltrap.
43' Vrije trap voor Darmstadt op de helft van Leipzig.
44' In de minuut 44, Christoph Klarer mist een kopkans voor Darmstadt.
45' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Harm Osmers een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
45' Tim Skarke mist het doel en scoort niet voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
45' In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Leipzig mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Doeltrap voor Leipzig in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Harm Osmers kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 Inworp voor Leipzig op de helft van Darmstadt.
45' + 2 Scheidsrechter Harm Osmers kent Leipzig een inworp toe op de helft van Darmstadt.
45' + 4 In de minuut 45, Vrije trap in Merck-Stadion am Böllenfalltor. Op de helft van Leipzig mag Darmstadt een vrije trap nemen.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Darmstadt mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Harm Osmers fluit en we zijn begonnen.
47' In de minuut 47, Fabian Holland gaat in het boekje van de scheidsrechter.
47' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
49' De thuisploeg incasseert geel op naam van Christoph Klarer.
49' In de minuut 49, Vrije trap voor Leipzig op de helft van Darmstadt.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Darmstadt in Darmstadt.
51' De verdediging van Leipzig blokkeert een schot van Tim Skarke (Darmstadt) in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
51' In de minuut 51, Vanaf rechts mag Tobias Kempe een hoekschop nemen voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
52' De scherpte ontbreekt bij Tim Skarke (Darmstadt). Zijn poging mist doel in Darmstadt.
52' Doeltrap voor Leipzig in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Leipzig op de eigen helft in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
52' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Harm Osmers een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
53' Inworp op de eigen helft voor Leipzig.
54' In de minuut 54, Inworp voor Leipzig in Merck-Stadion am Böllenfalltor op de eigen helft.
57' Xavi Simons (Leipzig) raakt geblesseerd in Darmstadt. Scheidsrechter Harm Osmers legt de wedstrijd even stil.
57' Leipzig is weer compleet nu Xavi Simons weer terug het veld in mag.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Darmstadt, te nemen op de helft van Leipzig.
58' Trainer Torsten Lieberknecht gebruikt zijn 1 wissel. Fabian Holland wordt door Fabian Schnellhardt vervangen bij de thuisploeg.
58' Vrije trap in Merck-Stadion am Böllenfalltor. Op de helft van Leipzig mag Darmstadt een vrije trap nemen.
59' In de minuut 59, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Darmstadt.
60' Lois Openda (Leipzig) bevindt zich in buitenspelpositie.
60' Scheidsrechter Harm Osmers toont Fabian Nurnberger (Darmstadt) de gele kaart.
62' In de minuut 62, Leipzig heeft Amadou Haidara gewisseld. Nicolas Seiwald neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marco Rose.
63' Scheidsrechter Harm Osmers geeft een gele kaart aan David Raum (Leipzig).
63' De 2 wissel van Leipzig. Lukas Klostermann komt erin voor Benjamin Henrichs in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
63' In de minuut 63, Trainer Marco Rose (Leipzig) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Emil Forsberg door Christoph Baumgartner.
63' Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Leipzig op de eigen helft.
63' Vrije trap voor Darmstadt op de helft van Leipzig.
63' In de minuut 63, De bal is over de achterlijn geweest. Leipzig mag een doeltrap nemen.
64' De thuisploeg vervangt Luca Pfeiffer door Fraser Hornby.
64' Wissel in Darmstadt: Mathias Honsak vervangt Oscar Wilhelmsson bij Darmstadt.
64' In de minuut 64, Darmstadt gebruikt de 3 wissel. Klaus Gjasula vervangt Christoph Klarer.
65' Scheidsrechter Harm Osmers kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' Gele kaart. Tim Skarke (Darmstadt) gaat op de bon.
67' In de minuut 67, Tobias Kempe neemt de door scheidsrechter Harm Osmers gegeven hoekschop voor Darmstadt in Darmstadt.
68' Eerste gele kaart voor Lois Openda (Leipzig) in Darmstadt.
68' Matej Maglica (Darmstadt) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Harm Osmers geeft Darmstadt een doeltrap.
71' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Leipzig in de buurt van het doel van Darmstadt.
71' Jannik Muller (Darmstadt) krijgt geel.
72' De voorzet kwam van Christoph Baumgartner.
72' De poging van David Raum (Leipzig) mist doel in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
72' In de minuut 72, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Darmstadt in Darmstadt.
77' Leipzig krijgt een schietkans via Lois Openda, maar scoort niet in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
77' Buitenspel Darmstadt. Marvin Mehlem wordt teruggefloten door scheidsrechter Harm Osmers.
78' In de minuut 78, Buitenspelpositie Lois Openda (Leipzig).
78' De uitploeg krijgt een doeltrap in Darmstadt.
80' Gele kaart in Darmstadt: Kevin Kampl (Leipzig) gaat op de bon bij scheidsrechter Harm Osmers.
80' In de minuut 80, Wissel in Darmstadt: Timo Werner vervangt Lois Openda bij Leipzig.
81' De 5 wissel van Leipzig. Daniel Olmo komt erin voor Xavi Simons in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
81' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Harm Osmers een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
82' In de minuut 82, Daniel Olmo mist het doel en scoort niet voor Leipzig.
82' De bal is over de achterlijn geweest. Darmstadt mag een doeltrap nemen.
83' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
84' In de minuut 84, Inworp voor Darmstadt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Darmstadt.
84' Tobias Kempe (Darmstadt) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Leipzig.
84' Hoekschop voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor. Tobias Kempe neemt deze vanaf links.
84' In de minuut 84, Doeltrap voor Leipzig in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
85' Mathias Honsak (Darmstadt) staat buitenspel in Darmstadt, gezien door scheidsrechter Harm Osmers.
89' Merck-Stadion am Böllenfalltor ziet hoe Timo Werner op doel schiet, maar niet scoort voor Leipzig.
90' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
90' + 1 Merck-Stadion am Böllenfalltor ziet hoe Leipzig een vrije trap tegen krijgt omdat Nicolas Seiwald buitenspel staat.
90' + 1 De vierde official geeft 7 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
90' + 1 Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Darmstadt op de eigen helft in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
90' + 1 Darmstadt krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 2 In Darmstadt krijgt Leipzig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 3 Inworp Darmstadt. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 4 Darmstadt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers in Darmstadt.
90' + 4 Inworp voor Darmstadt in de buurt van het vijandige doel in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
90' + 4 Merck-Stadion am Böllenfalltor ziet de poging van Fabian Schnellhardt smoren in de verdediging van Leipzig.
90' + 4 Tobias Kempe neemt de door scheidsrechter Harm Osmers gegeven hoekschop voor Darmstadt in Darmstadt.
90' + 5 Inworp Leipzig. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 6 Leipzig moet opletten als Darmstadt van scheidsrechter Harm Osmers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 7 Een doelpoging van Marvin Mehlem (Darmstadt) in Darmstadt mist scherpte.
90' + 7 Scheidsrechter Harm Osmers geeft Leipzig een doeltrap.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 1-3.