1' Dortmund heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Sven Jablonski kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
1' In Signal Iduna Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Inworp op de eigen helft voor Dortmund.
2' In de minuut 2, Inworp voor Leipzig in de buurt van het vijandige doel in Signal Iduna Park.
2' De bal is over de achterlijn geweest. Dortmund mag een doeltrap nemen.
4' Dortmund krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van Leipzig.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Sven Jablonski kent Dortmund een inworp toe op de helft van Leipzig.
7' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan Dortmund op de eigen helft in Signal Iduna Park.
7' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dortmund.
7' In de minuut 7, Inworp voor Leipzig op de helft van Dortmund.
9' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Leipzig een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Dortmund.
10' Buitenspel Leipzig. Scheidsrechter Sven Jablonski fluit de uitploeg terug in Signal Iduna Park.
15' In de minuut 15, Mats Hummels (Dortmund) krijgt rood en moet eraf!
16' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Sven Jablonski aan de uitploeg.
16' Een schot van Xavi Simons (Leipzig) smoort in de verdediging van Dortmund.
16' In de minuut 16, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Dortmund.
18' Hoekschop voor Leipzig in Signal Iduna Park. David Raum neemt deze vanaf links.
19' Mohamed Simakan schiet op doel maar scoort niet voor Leipzig.
19' In de minuut 19, Niklas Sule vervangt Jamie Bynoe Gittens bij de thuisploeg.
19' Leipzig krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski in Dortmund.
19' In Dortmund kopt Castello Lukeba (Leipzig) de bal, maar mist doel.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Dortmund een doeltrap.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Signal Iduna Park.
21' Leipzig schiet tussen de palen, maar Amadou Haidara ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
22' In de minuut 22, De scherpte ontbreekt bij Xaver Schlager (Leipzig). Zijn poging mist doel.
22' Doeltrap voor Dortmund in Signal Iduna Park.
23' Scheidsrechter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan Leipzig, te nemen op de helft van Dortmund.
24' In de minuut 24, In Signal Iduna Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Dortmund moet opletten als Leipzig van scheidsrechter Sven Jablonski een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dortmund in Dortmund.
26' In de minuut 26, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
26' De poging van Amadou Haidara (Leipzig) mist doel in Signal Iduna Park.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Dortmund mag een doeltrap nemen.
27' In de minuut 27, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Dortmund in de buurt van het doel van Leipzig.
29' Inworp voor Leipzig ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Dortmund.
30' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Dortmund.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Dortmund een doeltrap.
32' Doelpunt! Ramy Bensebaini brengt Leipzig aan de leiding vanaf de penaltystip. 0-1!
33' Scheidsrechter Sven Jablonski kent Dortmund een inworp toe op de helft van Leipzig.
33' In de minuut 33, Leipzig moet opletten als Dortmund van scheidsrechter Sven Jablonski een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
34' Inworp Dortmund. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
35' Mohamed Simakan gaat in het boekje van de scheidsrechter.
35' In de minuut 35, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Signal Iduna Park.
41' In de minuut 41, Leipzig mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Dortmund in Dortmund.
37' Doeltrap voor Dortmund in Signal Iduna Park.
38' Inworp voor Dortmund in Signal Iduna Park op de eigen helft.
42' Leipzig mag een hoekschop nemen vanaf rechts via David Raum in Signal Iduna Park.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dortmund in Dortmund.
43' In de minuut 43, Buitenspel van de uitploeg.
44' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sven Jablonski een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Dortmund.
45' In de minuut 45, Salih Ozcan van Dortmund is geblesseerd en het spel ligt even stil.
45' + 1 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Sven Jablonski laat verder spelen.
45' + 1 In de minuut 45, Dortmund is weer compleet nu Salih Ozcan weer terug het veld van Signal Iduna Park in mag.
45' + 2 David Raum mist het doel en scoort niet voor Leipzig.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dortmund in Dortmund.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan Dortmund op de eigen helft in Signal Iduna Park.
45' + 4 Vrije trap voor Dortmund op de helft van Leipzig.
45' + 5 Signal Iduna Park ziet hoe Thomas Meunier op doel schiet, maar niet scoort voor Dortmund.
45' + 5 In de minuut 45, Julian Brandt neemt de door scheidsrechter Sven Jablonski gegeven hoekschop voor Dortmund in Dortmund.
45' + 6 Leipzig blokkeert de kopbal van Salih Ozcan (Dortmund) in Dortmund.
45' + 6 Dortmund krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski in Dortmund.
45' + 6 Julian Brandt deed het voorbereidende werk.
45' De eerste helft op Signal Iduna Park zit erop.
46' In de minuut 46, Leipzig trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Inworp Dortmund. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Inworp voor Leipzig in de buurt van het vijandige doel in Signal Iduna Park.
52' In de minuut 52, Doeltrap voor Leipzig in Signal Iduna Park.
53' Doelpoging Leipzig! Het schot van Amadou Haidara gaat niet tussen de palen.
54' Leipzig komt op een 1-2 voorsprong in Dortmund via Christoph Baumgartner!
56' In de minuut 56, Dortmund krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van Leipzig.
57' Dortmund krijgt van scheidsrechter Sven Jablonski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' Scheidsrechter Sven Jablonski kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' In de minuut 57, In Dortmund krijgt Dortmund op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' Vrije trap in Signal Iduna Park. Op de helft van Dortmund mag Leipzig een vrije trap nemen.
59' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Dortmund.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Leipzig een vrije trap op de eigen helft.
60' Eerste gele kaart voor Salih Ozcan (Dortmund) in Dortmund.
61' Arbiter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan Dortmund op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Sven Jablonski toont Xavi Simons (Leipzig) de gele kaart.
62' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Sven Jablonski.
63' Scheidsrechter Sven Jablonski fluit voor buitenspel van Leipzig.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Dortmund een vrije trap op de eigen helft.
65' Inworp voor Leipzig op de helft van Dortmund.
66' Gele kaart in Dortmund: Lois Openda (Leipzig) gaat op de bon bij scheidsrechter Sven Jablonski.
66' In de minuut 66, Dortmund krijgt van scheidsrechter Sven Jablonski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dortmund.
68' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Leipzig een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Dortmund.
69' In de minuut 69, In Dortmund krijgt Leipzig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Dortmund mag een doeltrap nemen.
71' De thuisploeg vervangt Marco Reus door Karim Adeyemi.
75' In de minuut 75, Trainer Marco Rose gebruikt zijn 1 wissel. Christoph Baumgartner wordt door Emil Forsberg vervangen bij de uitploeg.
75' Leipzig heeft Lois Openda gewisseld. Yussuf Poulsen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marco Rose.
75' De 3 wissel van Leipzig. Benjamin Sesko komt erin voor Xavi Simons in Signal Iduna Park.
77' In de minuut 77, Karim Adeyemi mist het doel en scoort niet voor Dortmund.
77' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Leipzig een doeltrap.
78' Amadou Haidara (Leipzig) raakt geblesseerd in Dortmund. Scheidsrechter Sven Jablonski legt de wedstrijd even stil.
78' In de minuut 78, De onderbreking is afgelopen.
80' In Signal Iduna Park ziet het publiek dat Amadou Haidara (Leipzig) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
81' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Signal Iduna Park.
81' In de minuut 81, Signal Iduna Park ziet hoe Marco Rose de geblesseerde Amadou Haidara vervangt door Kevin Kampl bij de uitploeg.
82' De poging van Salih Ozcan (Dortmund) mist doel.
82' Salih Ozcan met de kopkans! Geen doelpunt voor Dortmund in Signal Iduna Park.
82' In de minuut 82, De uitploeg krijgt een doeltrap in Dortmund.
82' De thuisploeg wisselt Ramy Bensebaini voor Donyell Malen.
82' Trainer Edin Terzic (Dortmund) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Thomas Meunier door Giovanni Reyna.
83' In de minuut 83, Inworp voor Leipzig in Signal Iduna Park op de eigen helft.
83' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Leipzig een doeltrap.
84' Inworp op de eigen helft voor Leipzig.
85' In de minuut 85, Buitenspel Leipzig.
88' Doelpoging Dortmund! Het schot van Donyell Malen gaat niet tussen de palen in Dortmund.
88' Doeltrap voor Leipzig in Signal Iduna Park.