1' De eerste helft gaat van start in Istanboel. Gaziantep mag aftrappen.
1' Vrije trap voor Gaziantep op de helft van Fatih Karagumruk.
2' In de minuut 2, Vefa Stadium ziet hoe Can Keles op doel schiet, maar niet scoort voor Fatih Karagumruk.
2' Scheidsrechter Ali Sansalan kent Gaziantep een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
3' Inworp voor Gaziantep in de buurt van het vijandige doel in Vefa Stadium.
3' In de minuut 3, Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In Vefa Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Scheidsrechter Ali Sansalan geeft Fatih Karagumruk een doeltrap.
7' In de minuut 7, Gaziantep krijgt van scheidsrechter Ali Sansalan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Gaziantep mag een hoekschop nemen vanaf links via Lazar Markovic in Vefa Stadium.
8' Doeltrap voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium.
9' In de minuut 9, Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
11' Buitenspel Fatih Karagumruk.
11' Inworp voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Ali Sansalan geeft een inworp aan Fatih Karagumruk op de eigen helft in Vefa Stadium.
15' Inworp voor Gaziantep ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Fatih Karagumruk mag een doeltrap nemen.
15' In de minuut 15, Denis Dragus van Gaziantep is geblesseerd en het spel ligt even stil.
16' De onderbreking is afgelopen.
17' Arbiter Ali Sansalan kent een vrije trap toe aan Gaziantep op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Denis Dragus (Gaziantep) doet weer mee in Vefa Stadium.
19' Hoekschop voor Gaziantep in Vefa Stadium. Lazar Markovic neemt deze vanaf rechts.
19' De scherpte ontbreekt bij Max Gradel (Gaziantep). Zijn poging mist doel.
19' In de minuut 19, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vefa Stadium.
20' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Istanboel.
22' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Denis Dragus (Gaziantep).
22' Er wordt weer gevoetbald in Istanboel.
22' In de minuut 22, In Vefa Stadium ziet het publiek dat Denis Dragus (Gaziantep) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
22' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
24' Scheidsrechter Ali Sansalan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Ali Sansalan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Ali Sansalan kent een vrije trap toe aan Gaziantep op een gevaarlijke plek voor Fatih Karagumruk.
27' Een schot van Denis Dragus (Gaziantep) wordt geblokkeerd door een verdediger van Fatih Karagumruk.
27' In de minuut 27, Goal in Istanboel! Denis Dragus brengt Gaziantep op een 0-1 voorsprong.
28' Scheidsrechter Ali Sansalan geeft Gaziantep een vrije trap op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Ali Sansalan toont Kevin Lasagna (Fatih Karagumruk) de gele kaart.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Ali Sansalan geeft een inworp aan Gaziantep op de eigen helft in Vefa Stadium.
32' Scheidsrechter Ali Sansalan kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk, te nemen op de helft van Gaziantep.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Gaziantep mag een doeltrap nemen.
33' In de minuut 33, Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
33' In Istanboel krijgt Fatih Karagumruk op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Inworp voor Fatih Karagumruk op de helft van Gaziantep.
35' In de minuut 35, Een doelpoging van Max Gradel (Gaziantep) in Istanboel mist scherpte.
35' Doeltrap voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium.
35' Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Sansalan op de helft van Gaziantep.
35' In de minuut 35, In Istanboel krijgt Gaziantep op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Vrije trap in Vefa Stadium. Op de helft van Gaziantep mag Fatih Karagumruk een vrije trap nemen.
36' Lazar Markovic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Ali Sansalan geeft Fatih Karagumruk een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gaziantep.
38' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vefa Stadium.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Istanboel.
41' In de minuut 41, Inworp voor Gaziantep in Vefa Stadium op de eigen helft.
43' Scheidsrechter Ali Sansalan geeft Gaziantep een doeltrap.
43' Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' In de minuut 44, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
44' Arbiter Ali Sansalan kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk op de eigen helft.
45' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ali Sansalan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
45' In de minuut 45, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vefa Stadium.
45' Gaziantep krijgt van scheidsrechter Ali Sansalan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Ali Sansalan geeft Gaziantep een doeltrap.
45' + 2 Inworp Gaziantep. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Fatih Karagumruk af voor de tweede helft.
46' Wissel in Istanboel: Sofiane Feghouli vervangt Otabek Shukurov bij Fatih Karagumruk.
46' Inworp voor Fatih Karagumruk op de helft van Gaziantep.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Ali Sansalan geeft een inworp aan Gaziantep op de eigen helft in Vefa Stadium.
47' Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Sansalan op de helft van Gaziantep.
47' Scheidsrechter Ali Sansalan kent Fatih Karagumruk een inworp toe op de helft van Gaziantep.
49' De voorzet kwam van Denis Dragus.
50' Kans voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium! De kopbal van Kevin Lasagna mist het doel.
50' In de minuut 50, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Istanboel.
52' Fatih Karagumruk krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ali Sansalan in Istanboel.