1' De eerste helft gaat van start in Mersin. Gaziantep mag aftrappen.
4' De verdediging van Gaziantep blokkeert een schot van Omer Beyaz (Hatayspor).
4' In de minuut 4, In Mersin Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Buitenspelpositie voor Rigoberto Rivas (Hatayspor) in Mersin Stadium (Mersin).
8' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mersin.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Umit Ozturk geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Mersin Stadium.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Gaziantep mag een doeltrap nemen.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Mersin.
15' In de minuut 15, Doeltrap voor Gaziantep in Mersin Stadium.
16' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
17' Vrije trap voor Gaziantep op de helft van Hatayspor.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Gaziantep een doeltrap.
18' In Mersin krijgt Gaziantep op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' Inworp voor Hatayspor in de buurt van het vijandige doel in Mersin Stadium.
21' In de minuut 21, De uitploeg krijgt een doeltrap in Mersin.
22' Inworp voor Hatayspor in Mersin Stadium op de eigen helft.
24' De poging van Carlos Strandberg (Hatayspor) mist doel.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Gaziantep een doeltrap.
24' Scheidsrechter Umit Ozturk kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Inworp Hatayspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' In de minuut 26, Hatayspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk op de helft van Gaziantep.
27' De verdediging van Gaziantep blokkeert een schot van Kerim Alici (Hatayspor) in Mersin Stadium.
28' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Gaziantep een vrije trap op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mersin Stadium.
30' Scheidsrechter Umit Ozturk kent Hatayspor een inworp toe op de helft van Gaziantep.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Gaziantep mag een doeltrap nemen.
32' In de minuut 32, Doeltrap voor Gaziantep in Mersin Stadium.
34' Gaziantep krijgt een schietkans via Denis Dragus, maar scoort niet.
35' Kerim Alici (Hatayspor) staat buitenspel.
37' In de minuut 37, Hoekschop voor Gaziantep in Mersin Stadium. Alexandru Maxim neemt deze vanaf rechts.
38' Een schot van Junior Morais (Gaziantep) smoort in de verdediging van Hatayspor.
38' Inworp voor Hatayspor op de helft van Gaziantep.
38' In de minuut 38, Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Mersin.
40' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mersin.
41' In de minuut 41, Vergeefse doelpoging Rigoberto Rivas (Hatayspor).
41' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Mersin Stadium.
42' Omer Beyaz schiet op doel maar scoort niet voor Hatayspor in Mersin.
44' In de minuut 44, Gaziantep krijgt van scheidsrechter Umit Ozturk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 1 minuten extra tijd in Mersin.
45' + 1 Arbiter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Gaziantep op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Mersin's Mersin Stadium.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Hatayspor trapt af.
46' Trainer Volkan Demirel gebruikt zijn 1 wissel. Kerim Alici wordt door Faouzi Ghoulam vervangen bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, Hatayspor heeft Giorgi Aburjania gewisseld. Renat Dadashov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Volkan Demirel.
46' Scheidsrechter Umit Ozturk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
48' In de minuut 48, Denis Dragus mist het doel en scoort niet voor Gaziantep.
48' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mersin.
50' Schot op doel van Gorkem Saglam. Maar zonder doelpunt voor Hatayspor als gevolg.
51' In de minuut 51, Gorkem Saglam neemt de door scheidsrechter Umit Ozturk gegeven hoekschop voor Hatayspor in Mersin.
51' Omer Beyaz (Hatayspor) krijgt geel van scheidsrechter Umit Ozturk in Mersin Stadium en moet oppassen.
51' Arbiter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Gaziantep op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Gaziantep mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alexandru Maxim in Mersin Stadium.
53' Scheidsrechter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Gaziantep op een gevaarlijke plek voor Hatayspor.
53' Inworp voor Hatayspor in Mersin Stadium op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Hatayspor verdedigt een schot van Denis Dragus, waardoor Gaziantep niet tot scoren komt.
57' Vanaf links mag Alexandru Maxim een hoekschop nemen voor Gaziantep in Mersin Stadium.
57' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft een inworp aan Gaziantep op de eigen helft in Mersin Stadium.
57' In de minuut 57, Vrije trap in Mersin Stadium. Op de helft van Hatayspor mag Gaziantep een vrije trap nemen.
59' Gaziantep krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk in Mersin.
60' Buitenspel Gaziantep.
61' In de minuut 61, Gaziantep moet opletten als Hatayspor van scheidsrechter Umit Ozturk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
62' Een doelpoging van Nikola Maksimovic (Hatayspor) mist scherpte.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Mersin.
63' In de minuut 63, Gele kaart. Guy-Marcelin Kilama (Hatayspor) gaat op de bon.
64' Inworp Hatayspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Gaziantep een vrije trap op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Wissel in Mersin: Lazar Markovic vervangt Mustafa Eskihellac bij Gaziantep.
67' Doelpoging Gaziantep! Het schot van Junior Morais gaat niet tussen de palen.
67' De bal is over de achterlijn geweest. Hatayspor mag een doeltrap nemen.
69' In de minuut 69, Renat Dadashov staat buitenspel. Hatayspor krijgt een vrije trap tegen.
70' Trainer Volkan Demirel (Hatayspor) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Rigoberto Rivas door Joelson Fernandes.
70' De 4 wissel van Hatayspor. Didier Lamkel Ze komt erin voor Carlos Strandberg in Mersin Stadium.
71' In de minuut 71, De scherpte ontbreekt bij Omer Beyaz (Hatayspor). Zijn poging mist doel.
71' Doeltrap voor Gaziantep in Mersin Stadium.
72' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Mersin Stadium.
73' In de minuut 73, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mersin Stadium.
75' Inworp voor Hatayspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mersin.
75' In de minuut 75, Gaziantep krijgt van scheidsrechter Umit Ozturk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' Renat Dadashov (Hatayspor) krijgt geel.
77' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Umit Ozturk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mersin.
78' In de minuut 78, Hatayspor schiet tussen de palen, maar Fisayo Dele-Bashiru ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Mersin.
79' Hatayspor brengt Armin Hodzic in de plaats van Fisayo Dele-Bashiru.
79' Hoekschop voor Hatayspor in Mersin Stadium. Gorkem Saglam neemt deze vanaf links.
79' In de minuut 79, In Mersin krijgt Gaziantep op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80' Gaziantep heeft Denis Dragus gewisseld. Jose Brayan Riascos Valencia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marius Sumudica.
80' Lazar Markovic schiet op doel maar scoort niet voor Gaziantep.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Umit Ozturk legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Erce Kardesler (Hatayspor) in Mersin Stadium.
82' Vanaf rechts mag Alexandru Maxim een hoekschop nemen voor Gaziantep in Mersin Stadium.
82' Erce Kardesler kan weer verder bij Hatayspor.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Umit Ozturk fluit de wedstrijd weer op gang in Mersin Stadium.
83' Mersin Stadium ziet hoe Omer Beyaz op doel schiet, maar niet scoort voor Hatayspor.
84' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Gaziantep een doeltrap.
85' In de minuut 85, Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
85' Scheidsrechter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Hatayspor, te nemen op de helft van Gaziantep.
87' Arda Kizildag (Gaziantep) raakt geblesseerd in Mersin. Scheidsrechter Umit Ozturk legt de wedstrijd even stil.
87' In de minuut 87, Er wordt weer gevoetbald!
88' Gaziantep is weer compleet nu Arda Kizildag weer terug het veld in mag.
88' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Hatayspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gaziantep.
88' In de minuut 88, Een schot van Didier Lamkel Ze (Hatayspor) wordt tegengehouden door de verdediging van Gaziantep in Mersin.
89' Hatayspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk in Mersin.
90' Vergeefse doelpoging Kamil Corekci (Hatayspor) in Mersin Stadium.
90' We krijgen 4 minuten extra tijd.
90' + 1 Inworp voor Hatayspor in Mersin Stadium op de eigen helft.