1' Scheidsrechter Burak Seker fluit voor het begin van de eerste helft. Gaziantep trapt af in Istanboel.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Burak Seker kent Gaziantep een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
1' Scheidsrechter Burak Seker kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Yasin Ozcan deed het voorbereidende werk.
5' Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Gaziantep mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
5' Scheidsrechter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Gaziantep, te nemen op de helft van Kasimpasa.
7' In de minuut 7, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Burak Seker een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
8' Er wordt weer gevoetbald in Istanboel.
8' Scheidsrechter Burak Seker geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
9' In de minuut 9, Vrije trap voor Gaziantep op de helft van Kasimpasa.
9' Gele kaart. Mortadha Ben Ouanes (Kasimpasa) gaat op de bon.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Een schot van Aytac Kara (Kasimpasa) wordt geblokkeerd door een verdediger van Gaziantep.
13' Schot op doel van Mamadou Fall. Maar zonder doelpunt voor Kasimpasa als gevolg.
13' Scheidsrechter Burak Seker geeft Kasimpasa een doeltrap.
14' In de minuut 14, Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Seker op de helft van Gaziantep.
15' Inworp voor Gaziantep in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Kenneth Omeruo met de assist.
18' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
18' Eerste gele kaart voor Dries Saddiki (Kasimpasa) in Istanboel.
19' In de minuut 19, Buitenspelpositie van de uitploeg.
20' In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' Arbiter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Vrije trap voor Gaziantep op de helft van Kasimpasa.
23' Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Gaziantep mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
23' Marko Jevtovic (Gaziantep) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
24' In de minuut 24, Gaziantep krijgt van scheidsrechter Burak Seker op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' Doelpoging Kasimpasa! Het schot van Haris Hajradinovic gaat niet tussen de palen in Istanboel.
26' Doeltrap voor Gaziantep in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
26' In de minuut 26, Inworp voor Kasimpasa op de helft van Gaziantep.
26' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
27' Scheidsrechter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Kasimpasa, te nemen op de helft van Gaziantep.
28' In de minuut 28, Julien Ngoy mist het doel en scoort niet voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Istanboel.
29' Haris Hajradinovic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
29' In de minuut 29, In Istanboel krijgt Gaziantep op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
31' In de minuut 31, De voorzet kwam van Haris Hajradinovic.
32' Scheidsrechter Burak Seker geeft Kasimpasa een vrije trap op de eigen helft.
33' Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
33' In de minuut 33, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Burak Seker een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
34' Scheidsrechter Burak Seker kent Gaziantep een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
35' Het spel ligt even stil in Istanboel. Sadik Ciftpinar (Kasimpasa) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
35' In de minuut 35, De onderbreking is afgelopen in Istanboel.
36' Sadik Ciftpinar lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Kasimpasa.
36' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
37' In de minuut 37, Doeltrap voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
37' Gaziantep verdedigt een schot van Dries Saddiki, waardoor Kasimpasa niet tot scoren komt.
39' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
40' In de minuut 40, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
40' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Burak Seker.
42' Buitenspel Gaziantep. Scheidsrechter Burak Seker fluit de uitploeg terug in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Burak Seker fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Istanboel.
43' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
44' Inworp voor Gaziantep ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
45' In de minuut 45, De bal gaat op de stip in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Penalty voor Gaziantep.
45' + 1 Sadik Ciftpinar (Kasimpasa) krijgt geel van scheidsrechter Burak Seker in Recep Tayyip Erdogan Stadium en moet oppassen.
45' + 2 Scheidsrechter Burak Seker toont Max Gradel (Gaziantep) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Max Gradel is geschorst voor de volgende wedstrijd.
45' + 2 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kasimpasa in Istanboel.
45' + 3 In Istanboel worden nog 1 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 3 Scheidsrechter Burak Seker geeft Kasimpasa een doeltrap.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Istanboel's Recep Tayyip Erdogan Stadium.
46' Kasimpasa trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
' Tijdens de rust krijgt Furkan Soyalp geel.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Arda Kizildag voor Ogulcan Caglayan.
46' Wissel in Istanboel: Lazar Markovic vervangt Max Gradel bij Gaziantep.
46' Bij Gaziantep komt Mirza Cihan er in. Hij vervangt Furkan Soyalp.
46' In de minuut 46, Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Gaziantep mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
46' Scheidsrechter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Gaziantep, te nemen op de helft van Kasimpasa.
48' In de minuut 48, Inworp Gaziantep. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' Buitenspel Gaziantep.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
48' Gaziantep krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Burak Seker in Istanboel.
51' In de minuut 51, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
52' Scheidsrechter Burak Seker geeft een inworp aan Gaziantep op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
52' In de minuut 52, De assist kwam van Lazar Markovic.
53' Lazar Markovic legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 3-2.
55' Scheidsrechter Burak Seker kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Arbiter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Gaziantep op de eigen helft.
57' Inworp Kasimpasa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
57' In de minuut 57, Gaziantep in buitenspelpositie.
58' Alexandru Maxim neemt de door scheidsrechter Burak Seker gegeven hoekschop voor Gaziantep in Istanboel.
58' Scheidsrechter Burak Seker geeft Kasimpasa een doeltrap.
60' In de minuut 60, De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
61' Inworp voor Kasimpasa op de helft van Gaziantep.
61' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Istanboel.
62' In de minuut 62, Recep Tayyip Erdogan Stadium ziet hoe Julien Ngoy op doel schiet, maar niet scoort voor Kasimpasa.
64' Kasimpasa mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
64' Kasimpasa mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Gaziantep in Istanboel.
65' In de minuut 65, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kasimpasa in de buurt van het doel van Gaziantep.
66' Een doelpoging van Aytac Kara (Kasimpasa) in Istanboel mist scherpte.
66' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
68' In de minuut 68, De verdediging van Gaziantep blokkeert een schot van Haris Hajradinovic (Kasimpasa).
71' Gaziantep krijgt van scheidsrechter Burak Seker op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' Trainer Sami Ugurlu (Kasimpasa) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Dries Saddiki door Gökhan Gul.
72' In de minuut 72, De 2 wissel van Kasimpasa. Tuncer Duhan Aksu komt erin voor Julien Ngoy in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
72' Trainer Sami Ugurlu gebruikt zijn 3 wissel. Yasin Ozcan wordt door Nuno da Costa vervangen bij de thuisploeg.
72' De uitploeg vervangt Denis Dragus door Albian Ajeti.
73' In de minuut 73, In Istanboel krijgt Gaziantep op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73' Vrije trap voor Gaziantep op de helft van Kasimpasa.
74' Mamadou Fall mist het doel en scoort niet voor Kasimpasa.
74' In de minuut 74, Doeltrap voor Gaziantep in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
75' Kasimpasa moet opletten als Gaziantep van scheidsrechter Burak Seker een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.