1' De wedstrijd is begonnen.
3' In de minuut 3, Recep Tayyip Erdogan Stadium ziet hoe Carlos Strandberg op doel schiet, maar niet scoort voor Hatayspor.
3' Het spel ligt even stil in Istanboel. Andreas Gianniotis (Kasimpasa) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
4' Er wordt weer gevoetbald in Istanboel.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft Hatayspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kasimpasa.
4' In Istanboel kan Andreas Gianniotis (Kasimpasa) weer verder.
6' In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent Kasimpasa een inworp toe op de helft van Hatayspor.
6' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Gorkem Saglam (Hatayspor).
7' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy fluit de wedstrijd weer op gang in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
7' In de minuut 7, Gorkem Saglam (Hatayspor) is weer terug binnen de lijnen.
7' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
9' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft Hatayspor een vrije trap op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Gorkem Saglam neemt de door scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy gegeven hoekschop voor Hatayspor in Istanboel.
12' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Istanboel.
13' Inworp voor Hatayspor in de buurt van het vijandige doel in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
14' In de minuut 14, Buitenspelpositie Kerim Alici (Hatayspor).
15' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
15' Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy op de helft van Hatayspor.
17' In de minuut 17, De verdediging van Hatayspor blokkeert een schot van Mortadha Ben Ouanes (Kasimpasa).
17' Hoekschop voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Gökhan Gul neemt deze vanaf links.
18' Inworp op de eigen helft voor Hatayspor.
18' In de minuut 18, Inworp voor Kasimpasa op de helft van Hatayspor.
18' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kasimpasa in de buurt van het doel van Hatayspor.
18' Giorgi Aburjania (Hatayspor) krijgt geel van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy in Recep Tayyip Erdogan Stadium en moet oppassen.
19' In de minuut 19, Hatayspor moet uitkijken als Kasimpasa een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
20' De poging van Haris Hajradinovic (Kasimpasa) mist doel.
20' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft Hatayspor een doeltrap.
20' In de minuut 20, Vrije trap voor Hatayspor op de helft van Kasimpasa.
21' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy.
22' Hatayspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Omer Beyaz in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
23' In de minuut 23, Arbiter Abdullah Bugra Taskinsoy kent een vrije trap toe aan Kasimpasa op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
25' Vanaf rechts mag Haris Hajradinovic een hoekschop nemen voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
25' In de minuut 25, Doeltrap voor Hatayspor in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
25' Een doelpoging van Aytac Kara (Kasimpasa) mist scherpte.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hatayspor in Istanboel.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Fisayo Dele-Bashiru (Hatayspor) in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
28' Recep Tayyip Erdogan Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Istanboel.
29' Hatayspor is weer compleet nu Fisayo Dele-Bashiru weer terug het veld van Recep Tayyip Erdogan Stadium in mag.
29' In de minuut 29, Inworp Hatayspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
30' Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Hatayspor mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
32' In de minuut 32, Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy op de helft van Hatayspor.
32' Inworp voor Hatayspor in Recep Tayyip Erdogan Stadium op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent Kasimpasa een inworp toe op de helft van Hatayspor.
33' In de minuut 33, De bal is over de achterlijn geweest. Hatayspor mag een doeltrap nemen.
36' Recep Tayyip Erdogan Stadium ziet de poging van Fisayo Dele-Bashiru smoren in de verdediging van Kasimpasa.
36' Inworp voor Hatayspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
36' In de minuut 36, Inworp voor Hatayspor op de helft van Kasimpasa.
38' Hatayspor krijgt van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' In de minuut 40, In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy geeft Kasimpasa een doeltrap.
42' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' In de minuut 43, In Istanboel krijgt Hatayspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' Hatayspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy in Istanboel.
45' Hoekschop voor Hatayspor in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Gorkem Saglam neemt deze vanaf rechts.
45' + 1 In de minuut 45, Carlos Strandberg (Hatayspor) kopt de bal op de lat in Istanboel.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kasimpasa in Istanboel.
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
45' + 2 In de minuut 45, Een schot van Yasin Ozcan (Kasimpasa) smoort in de verdediging van Hatayspor.
45' + 3 Carlos Strandberg schiet op doel maar scoort niet voor Hatayspor in Istanboel.
45' + 3 Hatayspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy in Istanboel.
45' + 3 In de minuut 45, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy heeft de tweede helft in gang gezet in Istanboel.
46' In de minuut 46, In Recep Tayyip Erdogan Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' Hatayspor moet opletten als Kasimpasa van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
46' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy legt de wedstrijd even stil om Visar Bekaj (Hatayspor) aan een blessure te laten behandelen in Istanboel.
47' In de minuut 47, De wedstrijd is weer hervat.
47' Visar Bekaj lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Hatayspor.
47' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent een vrije trap toe aan Kasimpasa, te nemen op de helft van Hatayspor.
49' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
50' Aytac Kara (Kasimpasa) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Hatayspor.
50' In de minuut 50, Een schot van Haris Hajradinovic (Kasimpasa) wordt geblokkeerd door een verdediger van Hatayspor.
50' De poging van Gökhan Gul (Kasimpasa) mist doel in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
50' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
51' In de minuut 51, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Abdullah Bugra Taskinsoy een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
51' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' Inworp voor Kasimpasa op de helft van Hatayspor.
52' In de minuut 52, Kasimpasa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy op de helft van Hatayspor.
55' Een schot van Haris Hajradinovic (Kasimpasa) wordt geblokkeerd door een verdediger van Hatayspor.
56' Vanaf rechts mag Haris Hajradinovic een hoekschop nemen voor Kasimpasa in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
57' In de minuut 57, De thuisploeg wisselt Iron Gomis voor Ogulcan Caglayan.
58' Haris Hajradinovic (Kasimpasa) treft de paal!
58' Kasimpasa mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Hatayspor in Istanboel.
58' In de minuut 58, Inworp voor Kasimpasa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
59' Vergeefse doelpoging Gökhan Gul (Kasimpasa) in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
59' Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent Hatayspor een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
65' In de minuut 65, Omer Beyaz neemt de door scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy gegeven hoekschop voor Hatayspor in Istanboel.
69' Hatayspor moet opletten als Kasimpasa van scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70' Hatayspor gebruikt de 1 wissel. Renat Dadashov vervangt Carlos Strandberg.
70' In de minuut 70, Hatayspor brengt Chandrel Geraud Massanga Matondo in de plaats van Giorgi Aburjania.
70' De bal is over de achterlijn geweest. Hatayspor mag een doeltrap nemen.
71' Renat Dadashov staat buitenspel. Hatayspor krijgt een vrije trap tegen.
73' In de minuut 73, Kasimpasa mag een hoekschop nemen vanaf links via Gökhan Gul in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
73' Doeltrap voor Hatayspor in Recep Tayyip Erdogan Stadium.
74' Kasimpasa neemt een 1-0 voorsprong dankzij Claudio Winck.
74' In de minuut 74, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
75' Kamil Corekci (Hatayspor) krijgt een eerste gele kaart.
76' Inworp voor Hatayspor op de helft van Kasimpasa.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Abdullah Bugra Taskinsoy kent Hatayspor een inworp toe op de helft van Kasimpasa.
77' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
78' Inworp op de eigen helft voor Hatayspor.
78' In de minuut 78, Vrije trap in Recep Tayyip Erdogan Stadium. Op de helft van Hatayspor mag Kasimpasa een vrije trap nemen.