1' Fatih Karagumruk trapt af wanneer scheidsrechter Turgut Doman in Vefa Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' In de minuut 2, Inworp op de eigen helft voor Rizespor.
2' Scheidsrechter Turgut Doman kent Fatih Karagumruk een inworp toe op de helft van Rizespor.
2' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Turgut Doman geeft Rizespor een vrije trap op de eigen helft.
4' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
4' In Vefa Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' In de minuut 5, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Turgut Doman een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
6' Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Turgut Doman op de helft van Rizespor.
6' Rizespor moet uitkijken als Fatih Karagumruk een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Vefa Stadium.
8' In de minuut 8, Fatih Karagumruk in buitenspelpositie.
8' Scheidsrechter Turgut Doman kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Arbiter Turgut Doman kent een vrije trap toe aan Rizespor op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Hoekschop voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium. Valentin Eysseric neemt deze vanaf rechts.
12' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
12' In Istanboel krijgt Rizespor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
13' In de minuut 13, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Turgut Doman aan de thuisploeg.
14' Tonio Teklic (Fatih Karagumruk) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Rizespor in Vefa Stadium.
14' Vanaf links mag Valentin Eysseric een hoekschop nemen voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium.
15' In de minuut 15, Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Scheidsrechter Turgut Doman geeft Rizespor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fatih Karagumruk.
17' Inworp voor Rizespor in de buurt van het vijandige doel in Vefa Stadium.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Turgut Doman geeft Fatih Karagumruk een doeltrap.
18' Fatih Karagumruk krijgt van scheidsrechter Turgut Doman op eigen helft een vrije trap toegewezen.
19' Inworp voor Fatih Karagumruk in Vefa Stadium op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Turgut Doman kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk, te nemen op de helft van Rizespor.
21' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Vefa Stadium.
23' Inworp voor Rizespor op de helft van Fatih Karagumruk.
25' In de minuut 25, Inworp voor Rizespor op de helft van Fatih Karagumruk.
26' Scheidsrechter Turgut Doman geeft een inworp aan Fatih Karagumruk op de eigen helft in Vefa Stadium.
26' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vefa Stadium.
27' In de minuut 27, Salih Dursun mist een kopkans voor Fatih Karagumruk.
27' Doeltrap voor Rizespor in Vefa Stadium.
28' Fatih Karagumruk mag een hoekschop nemen vanaf links via Valentin Eysseric in Vefa Stadium.
28' In de minuut 28, Arbiter Turgut Doman kent een vrije trap toe aan Rizespor op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Turgut Doman geeft een gele kaart aan Tonio Teklic (Fatih Karagumruk).
30' Er wordt weer gevoetbald!
31' In de minuut 31, Vrije trap in Vefa Stadium. Op de helft van Fatih Karagumruk mag Rizespor een vrije trap nemen.
32' Rizespor schiet tussen de palen, maar Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
32' Een doelpoging van Marcus Rohden (Fatih Karagumruk) in Istanboel mist scherpte.
32' In de minuut 32, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rizespor in Istanboel.
34' De bal is over de achterlijn geweest. Rizespor mag een doeltrap nemen.
35' Valentin Eysseric mist het doel en scoort niet voor Fatih Karagumruk.
35' In de minuut 35, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rizespor in Istanboel.
36' Scheidsrechter Turgut Doman kent een vrije trap toe aan Fatih Karagumruk op een gevaarlijke plek voor Rizespor.
36' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vefa Stadium.
37' In de minuut 37, Fatih Karagumruk krijgt van scheidsrechter Turgut Doman op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Munir Mercan met de assist.
39' In de minuut 39, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
40' Gustavo Sauer (Rizespor) treft de paal!
40' Fatih Karagumruk moet opletten als Rizespor van scheidsrechter Turgut Doman een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Turgut Doman geeft Fatih Karagumruk een vrije trap op de eigen helft.
41' Scheidsrechter Turgut Doman kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' In Vefa Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' In de minuut 42, Vrije trap voor Rizespor op de helft van Fatih Karagumruk.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Turgut Doman een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
45' Inworp voor Fatih Karagumruk ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
45' In de minuut 45, Inworp voor Rizespor in Vefa Stadium op de eigen helft.
45' + 1 Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Turgut Doman op de helft van Rizespor.
45' + 2 Fatih Karagumruk krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Turgut Doman in Istanboel.
45' + 2 In de minuut 45, Een schot van Tonio Teklic (Fatih Karagumruk) wordt tegengehouden door de verdediging van Rizespor in Istanboel.
45' + 2 De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
45' Scheidsrechter Turgut Doman maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Rizespor trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' De uitploeg wisselt Altin Zeqiri voor Benhur Keser.
46' Scheidsrechter Turgut Doman kent Rizespor een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
47' In de minuut 47, Vrije trap in Vefa Stadium. Op de helft van Fatih Karagumruk mag Rizespor een vrije trap nemen.
48' Rizespor schiet tussen de palen, maar Jonjo Shelvey ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Istanboel.
48' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tonio Teklic (Fatih Karagumruk).
49' In de minuut 49, Coach Shota Arveladze voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Tonio Teklic moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Can Keles.
50' Jonjo Shelvey neemt de door scheidsrechter Turgut Doman gegeven hoekschop voor Rizespor in Istanboel.
50' Scheidsrechter Turgut Doman fluit de wedstrijd weer op gang in Vefa Stadium.
50' In de minuut 50, Doeltrap voor Rizespor in Vefa Stadium.
51' Scheidsrechter Turgut Doman geeft een inworp aan Rizespor op de eigen helft in Vefa Stadium.