1' We zijn begonnen. Rizespor heeft afgetrapt.
3' In de minuut 3, Inworp voor Rizespor op de helft van Sivasspor.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Sivasspor mag een doeltrap nemen.
5' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Rizespor op de eigen helft in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
5' In de minuut 5, Inworp Rizespor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Rizespor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sivasspor.
6' In Sivas krijgt Rizespor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Sivasspor een vrije trap op de eigen helft.
8' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Emre Kargin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sivas.
9' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sivas.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Emre Kargin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Charilaos Charisis (Sivasspor) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Rizespor.
11' De scherpte ontbreekt bij Dal Varesanovic (Rizespor). Zijn poging mist doel.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Sivasspor een doeltrap.
12' Rizespor schiet tussen de palen, maar Dal Varesanovic ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sivas.
13' Sivasspor krijgt van scheidsrechter Emre Kargin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' In de minuut 14, Inworp voor Sivasspor in de buurt van het vijandige doel in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
17' Rizespor krijgt een schietkans via David Akintola, maar scoort niet.
18' Rizespor mag een hoekschop nemen vanaf links via Casper Hojer in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Emre Kargin fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Sivas.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rizespor in Sivas.
20' Doeltrap voor Sivasspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
20' In de minuut 20, In Yeni Sivas 4 Eylul Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sivas.
21' Het spel ligt even stil: David Akintola (Rizespor) is geblesseerd.
22' In de minuut 22, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Emre Kargin laat verder spelen.
22' Rizespor is weer compleet nu David Akintola weer terug het veld van Yeni Sivas 4 Eylul Stadium in mag.
23' Een doelpoging van Rey Manaj (Sivasspor) in Sivas mist scherpte.
23' In de minuut 23, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rizespor in Sivas.
24' Inworp voor Rizespor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium op de eigen helft.
24' Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Rizespor op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Rizespor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin op de helft van Sivasspor.
25' Vrije trap voor Rizespor op de helft van Sivasspor.
26' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
28' In de minuut 28, Vrije trap in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Op de helft van Rizespor mag Sivasspor een vrije trap nemen.
30' De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Rey Manaj. 1-0!
31' Inworp op de eigen helft voor Rizespor.
33' In de minuut 33, Het spel ligt even stil in Sivas. Adolfo Gaich (Rizespor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
33' Er wordt weer gevoetbald in Sivas.
33' Inworp Sivasspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' In de minuut 33, In Sivas kan Adolfo Gaich (Rizespor) weer verder.
34' Sivasspor mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
34' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Emre Kargin aan de thuisploeg.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Rizespor op de eigen helft in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
35' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sivas.
36' Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Sivasspor op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Inworp voor Rizespor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium op de eigen helft.
37' Scheidsrechter Emre Kargin kent Sivasspor een inworp toe op de helft van Rizespor.
38' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
39' In de minuut 39, In Sivas krijgt Rizespor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Muammet Taha Sahin mist het doel en scoort niet voor Rizespor.
40' Doeltrap voor Sivasspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
42' In de minuut 42, Rizespor moet opletten als Sivasspor van scheidsrechter Emre Kargin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
42' Sivasspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin op de helft van Rizespor.
43' David Akintola (Rizespor) schiet de bal op de paal in Sivas.
43' In de minuut 43, Ali Sasal Vural (Sivasspor) raakt geblesseerd in Sivas. Scheidsrechter Emre Kargin legt de wedstrijd even stil.
44' De onderbreking is afgelopen.
44' Ali Sasal Vural lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Sivasspor.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Rizespor een doeltrap.
45' + 2 Inworp voor Rizespor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sivas.
45' + 2 Een doelpoging van Jonjo Shelvey (Rizespor) mist scherpte.
45' + 2 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Sivasspor mag een doeltrap nemen.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rizespor in Sivas.
45' + 3 We spelen 2 minuten extra in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Emre Kargin maakt een einde aan de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Sivasspor trapt af.
46' Clinton N'Jie (Sivasspor) staat buitenspel in Sivas, gezien door scheidsrechter Emre Kargin.
46' In de minuut 46, Doeltrap voor Sivasspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
47' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
50' Casper Hojer neemt de door scheidsrechter Emre Kargin gegeven hoekschop voor Rizespor in Sivas.
50' In de minuut 50, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Sivasspor mag een doeltrap nemen.
51' Scheidsrechter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Rizespor, te nemen op de helft van Sivasspor.
51' In de minuut 51, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sivas.
52' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Sivasspor een doeltrap.
53' Inworp voor Sivasspor op de helft van Rizespor.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Emre Kargin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
54' Inworp op de eigen helft voor Rizespor.
56' In de minuut 56, Inworp Rizespor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Rizespor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin in Sivas.
58' Scheidsrechter Emre Kargin trekt geel in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Ibrahim Akdag (Sivasspor) is er de volgende wedstrijd niet bij.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Sivasspor een vrije trap op de eigen helft.
64' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Rizespor op de eigen helft in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
64' Doelpoging Rizespor! Het schot van Altin Zeqiri gaat niet tussen de palen in Sivas.
64' In de minuut 64, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sivas.
65' Rizespor brengt Muammer Sarikaya in de plaats van Dal Varesanovic.
65' De 2 wissel van Rizespor. Benhur Keser komt erin voor Altin Zeqiri in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
65' In de minuut 65, Trainer Ilhan Palut gebruikt zijn 3 wissel. Adolfo Gaich wordt door Martin Yankov Minchev vervangen bij de uitploeg.
66' Emir Han Topcu (Rizespor) krijgt geel.
66' Inworp voor Sivasspor in de buurt van het vijandige doel in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Sivasspor op een gevaarlijke plek voor Rizespor.
68' Een schot van Rey Manaj (Sivasspor) wordt geblokkeerd door een verdediger van Rizespor.
68' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Benhur Keser (Rizespor).
70' In de minuut 70, Bij Sivasspor komt Hakan Arslan er in. Hij vervangt Charilaos Charisis.
71' De thuisploeg vervangt Clinton N'Jie door Queensy Menig.
71' Benhur Keser (Rizespor) kan niet meer verder. Gustavo Sauer vervangt hem bij de uitploeg.
71' In de minuut 71, Yeni Sivas 4 Eylul Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Sivas.
72' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Rizespor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sivasspor.
73' De scherpte ontbreekt bij Queensy Menig (Sivasspor). Zijn poging mist doel in Sivas.
73' In de minuut 73, De bal is over de achterlijn geweest. Rizespor mag een doeltrap nemen.