1' De wedstrijd gaat van start. Ankaragucu heeft afgetrapt.
1' Ankaragucu krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Rizespor.
1' In de minuut 1, Inworp voor Rizespor in Eryaman Stadyumu op de eigen helft.
1' Inworp op de eigen helft voor Rizespor.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ankaragucu in Ankara.
3' In de minuut 3, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Eryaman Stadyumu.
5' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Ankaragucu een doeltrap.
6' Inworp Rizespor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' In de minuut 7, Vrije trap in Eryaman Stadyumu. Op de helft van Ankaragucu mag Rizespor een vrije trap nemen.
7' De thuisploeg incasseert geel op naam van Renaldo Showayne Cephas.
8' Kopbal richting doel! Emir Han Topcu (Rizespor) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Ankara.
8' In de minuut 8, De bal is over de achterlijn geweest. Ankaragucu mag een doeltrap nemen.
9' De scherpte ontbreekt bij Olimpiu Morutan (Ankaragucu). Zijn poging mist doel in Ankara.
9' De uitploeg krijgt een doeltrap in Ankara.
13' In de minuut 13, Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Rizespor op de eigen helft.
13' Ankaragucu schiet tussen de palen, maar Alper Uludag ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
14' In de minuut 14, De voorzet kwam van Ali Kaan Guneren.
16' Inworp voor Rizespor op de helft van Ankaragucu.
18' Doeltrap voor Rizespor in Eryaman Stadyumu.
20' In de minuut 20, Doeltrap voor Rizespor in Eryaman Stadyumu.
22' Ankaragucu verdedigt een schot van Dal Varesanovic, waardoor Rizespor niet tot scoren komt.
22' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Rizespor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ankaragucu.
22' In de minuut 22, Ankaragucu moet opletten als Rizespor van scheidsrechter Halil Umut Meler een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
25' Ankaragucu krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' Vanaf rechts mag Pedrinho een hoekschop nemen voor Ankaragucu in Eryaman Stadyumu.
26' In de minuut 26, Kans voor Ankaragucu in Eryaman Stadyumu! De kopbal van Ali Sowe mist het doel.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Rizespor mag een doeltrap nemen.
27' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Ankaragucu op de eigen helft in Eryaman Stadyumu.
28' In de minuut 28, Doelpoging Rizespor! Het schot van Dal Varesanovic gaat niet tussen de palen in Ankara.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ankaragucu in Ankara.
28' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Rizespor een vrije trap op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Husniddin Alikulov blesseert zich bij Rizespor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Eryaman Stadyumu.
29' De wedstrijd is weer hervat.
30' Husniddin Alikulov (Rizespor) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Ankara.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Halil Umut Meler kent Ankaragucu een inworp toe op de helft van Rizespor.
31' Vrije trap voor Ankaragucu op de helft van Rizespor.
33' Scheidsrechter Halil Umut Meler toont Emir Han Topcu (Rizespor) de gele kaart.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Rizespor een doeltrap.
34' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Halil Umut Meler een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ankara.
35' Uros Radakovic kopt namens Ankaragucu op doel, zonder doelpunt als resultaat.
35' In de minuut 35, De uitploeg krijgt een doeltrap in Ankara.
35' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Rizespor, te nemen op de helft van Ankaragucu.
36' Vrije trap in Eryaman Stadyumu. Op de helft van Ankaragucu mag Rizespor een vrije trap nemen.
37' In de minuut 37, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ankara.
37' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Ankaragucu, te nemen op de helft van Rizespor.
38' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Gele kaart. Altin Zeqiri (Rizespor) gaat op de bon.
39' In Eryaman Stadyumu mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
39' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40' In de minuut 40, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Eryaman Stadyumu.
40' Gele kaart in Ankara: Ali Sowe (Ankaragucu) gaat op de bon bij scheidsrechter Halil Umut Meler.
42' Inworp voor Rizespor op de helft van Ankaragucu.
42' In de minuut 42, In Ankara krijgt Ankaragucu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' Inworp voor Rizespor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ankara.
43' Inworp voor Rizespor in de buurt van het vijandige doel in Eryaman Stadyumu.
45' In de minuut 45, De scherpte ontbreekt bij Ali Sowe (Ankaragucu). Zijn poging mist doel.
45' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Rizespor een doeltrap.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Ankaragucu.
45' + 1 Scheidsrechter Halil Umut Meler kent Rizespor een inworp toe op de helft van Ankaragucu.
45' + 2 Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Ankaragucu een vrije trap op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Eryaman Stadyumu.
46' Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft het startsein voor de tweede helft in Ankara. Rizespor trapt af.
46' Ankaragucu gebruikt de 1 wissel. Anastasios Chatzigiovannis vervangt Renaldo Showayne Cephas.
46' In de minuut 46, Ankaragucu krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' In Ankara krijgt Rizespor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Rizespor mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Ankaragucu in Ankara.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Rizespor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ankaragucu.
50' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Eryaman Stadyumu.
50' Ali Sowe gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Ankaragucu op de eigen helft in Eryaman Stadyumu.
53' Vrije trap voor Ankaragucu op de helft van Rizespor.
54' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Eryaman Stadyumu.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Ankaragucu op een gevaarlijke plek voor Rizespor.
57' Ankaragucu krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in Ankara.
58' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Halil Umut Meler een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ankara.
59' In de minuut 59, De uitploeg vervangt Altin Zeqiri door Adolfo Gaich.
59' Het spel ligt even stil in Ankara. Gokhan Akkan (Rizespor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
59' De onderbreking is afgelopen.
60' In de minuut 60, Gokhan Akkan (Rizespor) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
60' Adolfo Gaich schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Ankaragucu in Eryaman Stadyumu.
60' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Ankaragucu mag een doeltrap nemen.
62' Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Ankaragucu, te nemen op de helft van Rizespor.
63' Eryaman Stadyumu ziet de poging van Pedrinho smoren in de verdediging van Rizespor.
64' In de minuut 64, Ankaragucu krijgt een schietkans via Efkan Bekiroglu, maar scoort niet.
64' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ankara.
65' Ankaragucu schiet tussen de palen, maar Pedrinho ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Ankara.
66' In de minuut 66, Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Ankaragucu op de eigen helft.
66' Martin Yankov Minchev gaat in het boekje van de scheidsrechter.
68' Inworp Ankaragucu. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' In de minuut 70, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Halil Umut Meler een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ankara.
70' De 2 wissel van Rizespor. Pinchi komt erin voor Dal Varesanovic in Eryaman Stadyumu.
70' Rizespor heeft Gustavo Sauer gewisseld. Benhur Keser neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ilhan Palut.
71' In de minuut 71, Ankaragucu krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' Vrije trap in Eryaman Stadyumu. Op de helft van Ankaragucu mag Rizespor een vrije trap nemen.
73' Adolfo Gaich mist het doel en scoort niet voor Rizespor.
73' In de minuut 73, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ankara.
75' Inworp voor Ankaragucu in Eryaman Stadyumu op de eigen helft.
75' Bij Ankaragucu komt Federico Macheda er in. Hij vervangt Efkan Bekiroglu.