1' De eerste helft gaat van start in Hatay. Hatayspor mag aftrappen.
1' Inworp Alanyaspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
1' In de minuut 1, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Yeni Hatay Stadium.
2' Hatayspor krijgt van scheidsrechter Emre Kargin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hatay.
4' In de minuut 4, Hatayspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin in Hatay.
5' Rigoberto Rivas legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
7' In de minuut 7, Vrije trap in Yeni Hatay Stadium. Op de helft van Hatayspor mag Alanyaspor een vrije trap nemen.
7' Scheidsrechter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Alanyaspor, te nemen op de helft van Hatayspor.
8' Scheidsrechter Emre Kargin kent Alanyaspor een inworp toe op de helft van Hatayspor.
11' Doelpoging Alanyaspor! Het schot van Pione Sisto gaat niet tussen de palen.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Hatayspor een doeltrap.
14' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Emre Kargin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hatay.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Alanyaspor mag een doeltrap nemen.
17' In de minuut 17, Inworp voor Alanyaspor op de helft van Hatayspor.
18' Inworp voor Hatayspor in Yeni Hatay Stadium op de eigen helft.
18' Inworp op de eigen helft voor Hatayspor.
20' In de minuut 20, Alanyaspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Efecan Karaca in Yeni Hatay Stadium.
20' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Alanyaspor op de eigen helft in Yeni Hatay Stadium.
21' Alanyaspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin op de helft van Hatayspor.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Emre Kargin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Vergeefse doelpoging Pione Sisto (Alanyaspor) in Yeni Hatay Stadium.
24' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Alanyaspor op de eigen helft in Yeni Hatay Stadium.
25' In de minuut 25, De scherpte ontbreekt bij Joelson Fernandes (Hatayspor). Zijn poging mist doel in Hatay.
25' Doeltrap voor Alanyaspor in Yeni Hatay Stadium.
25' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Hatay.
27' In de minuut 27, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hatayspor in Hatay.
27' In Yeni Hatay Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Alanyaspor een vrije trap op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Vrije trap voor Alanyaspor op de helft van Hatayspor.
33' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Emre Kargin aan de uitploeg.
34' De scherpte ontbreekt bij Oguz Aydin (Alanyaspor). Zijn poging mist doel.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Hatayspor in Yeni Hatay Stadium.
35' Scheidsrechter Emre Kargin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' Inworp voor Hatayspor op de helft van Alanyaspor.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Emre Kargin geeft Alanyaspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Hatayspor.
39' Hatayspor verdedigt een schot van Sergio Cordova, waardoor Alanyaspor niet tot scoren komt.
39' Richard schiet op doel maar scoort niet voor Alanyaspor in Hatay.
39' In de minuut 39, Leroy Fer (Alanyaspor) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Hatayspor.
40' De poging van Yusuf Ozdemir (Alanyaspor) mist doel in Yeni Hatay Stadium.
40' Scheidsrechter Emre Kargin geeft Hatayspor een doeltrap.
41' In de minuut 41, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Hatay.
41' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hatay.
43' Inworp op de eigen helft voor Alanyaspor.
44' In de minuut 44, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hatayspor in Hatay.
44' Hatayspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emre Kargin op de helft van Alanyaspor.
45' Inworp voor Alanyaspor in Yeni Hatay Stadium op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Inworp Alanyaspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Scheidsrechter Emre Kargin maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Alanyaspor trapt af.
46' In Yeni Hatay Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yeni Hatay Stadium.
47' In de minuut 47, Vrije trap voor Alanyaspor op de helft van Hatayspor.
49' Hatayspor moet opletten als Alanyaspor van scheidsrechter Emre Kargin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
49' Pione Sisto mist het doel en scoort niet voor Alanyaspor.
49' In de minuut 49, De bal is over de achterlijn geweest. Hatayspor mag een doeltrap nemen.
50' Scheidsrechter Emre Kargin kent Hatayspor een inworp toe op de helft van Alanyaspor.
50' Scheidsrechter Emre Kargin fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Hatay.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Emre Kargin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' Hoekschop voor Hatayspor in Yeni Hatay Stadium. Gorkem Saglam neemt deze vanaf rechts.
54' Een doelpoging van Renat Dadashov (Hatayspor) in Hatay mist scherpte.
54' In de minuut 54, De bal is over de achterlijn geweest. Alanyaspor mag een doeltrap nemen.
54' Scheidsrechter Emre Kargin fluit voor buitenspel van Alanyaspor.
55' Arbiter Emre Kargin kent een vrije trap toe aan Alanyaspor op de eigen helft.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hatayspor in Hatay.
56' In de minuut 56, Kans voor Alanyaspor in Yeni Hatay Stadium! De kopbal van Sergio Cordova mist het doel.
57' Scheidsrechter Emre Kargin geeft een inworp aan Alanyaspor op de eigen helft in Yeni Hatay Stadium.
58' In de minuut 58, Inworp voor Alanyaspor in Yeni Hatay Stadium op de eigen helft.
59' Yeni Hatay Stadium ziet de poging van Efecan Karaca smoren in de verdediging van Hatayspor.
59' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hatay.