1' De wedstrijd gaat van start. Besiktas heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor Besiktas op de helft van Alanyaspor.
2' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Alanyaspor een doeltrap.
3' In Istanboel krijgt Besiktas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' In de minuut 3, Inworp Alanyaspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' Inworp op de eigen helft voor Besiktas.
5' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft een inworp aan Besiktas op de eigen helft in Tupras Stadium.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Umit Ozturk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Inworp voor Besiktas in Tupras Stadium op de eigen helft.
7' Tupras Stadium ziet hoe Cenk Tosun op doel schiet, maar niet scoort voor Besiktas.
7' In de minuut 7, Efecan Karaca (Alanyaspor) krijgt een eerste gele kaart.
7' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tupras Stadium.
9' Het staat 1-0 in Tupras Stadium! Omar Colley zet de thuisploeg op voorsprong.
13' In de minuut 13, Inworp voor Alanyaspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
13' De verdediging van Besiktas blokkeert een schot van Richard (Alanyaspor) in Tupras Stadium.
14' Hoekschop voor Alanyaspor in Tupras Stadium. Jure Balkovec neemt deze vanaf rechts.
14' In de minuut 14, De scherpte ontbreekt bij Leroy Fer (Alanyaspor). Zijn poging mist doel.
14' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
15' Vrije trap voor Alanyaspor op de helft van Besiktas.
15' In de minuut 15, Inworp voor Alanyaspor in Tupras Stadium op de eigen helft.
15' Alanyaspor krijgt van scheidsrechter Umit Ozturk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' Joao Novais (Alanyaspor) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Besiktas in Tupras Stadium.
16' In de minuut 16, Alanyaspor mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Besiktas in Istanboel.
16' Besiktas verdedigt een schot van Oguz Aydin, waardoor Alanyaspor niet tot scoren komt.
17' Tupras Stadium ziet de poging van Jackson Muleka smoren in de verdediging van Alanyaspor.
18' In de minuut 18, Semih Kilicsoy schiet op doel maar scoort niet voor Besiktas in Istanboel.
18' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Alanyaspor een vrije trap op de eigen helft.
20' De bal is over de achterlijn geweest. Alanyaspor mag een doeltrap nemen.
20' In de minuut 20, Arthur Masuaku (Besiktas) krijgt geel van scheidsrechter Umit Ozturk in Tupras Stadium en moet oppassen.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tupras Stadium.
21' Scheidsrechter Umit Ozturk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' In de minuut 22, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Besiktas in Istanboel.
25' Vanaf rechts mag Jure Balkovec een hoekschop nemen voor Alanyaspor in Tupras Stadium.
25' Arbiter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Alanyaspor op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Buitenspel Alanyaspor.
27' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft een inworp aan Besiktas op de eigen helft in Tupras Stadium.
28' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Besiktas een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Alanyaspor.
29' Inworp op de eigen helft voor Alanyaspor.
30' Inworp Besiktas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' In de minuut 30, Jure Balkovec mist het doel en scoort niet voor Alanyaspor in Tupras Stadium.
30' Doeltrap voor Besiktas in Tupras Stadium.
33' Besiktas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk in Istanboel.
35' In de minuut 35, De scherpte ontbreekt bij Jackson Muleka (Besiktas). Zijn poging mist doel in Istanboel.
35' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Alanyaspor een doeltrap.
35' In Istanboel krijgt Alanyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' In de minuut 36, Besiktas krijgt van scheidsrechter Umit Ozturk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Alanyaspor mag een doeltrap nemen.
38' Doelpunt! Yusuf Ozdemir maakt de gelijkmaker. 1-1!
40' In de minuut 40, Inworp Besiktas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Een schot van Semih Kilicsoy (Besiktas) wordt geblokkeerd door een verdediger van Alanyaspor.
41' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Alanyaspor een vrije trap op de eigen helft.
41' In de minuut 41, In Tupras Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tupras Stadium.
43' Alanyaspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Joao Novais in Tupras Stadium.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Umit Ozturk kent Besiktas een inworp toe op de helft van Alanyaspor.
45' Vrije trap in Tupras Stadium. Op de helft van Alanyaspor mag Besiktas een vrije trap nemen.
45' + 1 Scheidsrechter Umit Ozturk laat nog 5 minuten doorspelen in Istanboel.
45' + 2 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
45' + 2 We spelen 3 minuten extra in Tupras Stadium.
45' + 3 Semih Kilicsoy (Besiktas) krijgt geel.
45' + 3 In de minuut 45, Arbiter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Alanyaspor op de eigen helft.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Alanyaspor trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
47' In de minuut 47, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Alex Oxlade-Chamberlain (Besiktas).
47' Alex Oxlade-Chamberlain (Besiktas) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Demir Tiknaz.
48' De wedstrijd gaat weer verder.
48' In de minuut 48, Amir Hadziahmetovic neemt de door scheidsrechter Umit Ozturk gegeven hoekschop voor Besiktas in Istanboel.
48' Alanyaspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk op de helft van Besiktas.
49' Het spel ligt even stil in Istanboel. Efecan Karaca (Alanyaspor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
49' In de minuut 49, Er wordt weer gevoetbald in Istanboel.
50' Efecan Karaca lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Alanyaspor.
50' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Tupras Stadium.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Umit Ozturk geeft een inworp aan Alanyaspor op de eigen helft in Tupras Stadium.
52' Hoekschop voor Besiktas in Tupras Stadium. Amir Hadziahmetovic neemt deze vanaf links.
53' Demir Tiknaz mist het doel en scoort niet voor Besiktas.
53' In de minuut 53, Doeltrap voor Alanyaspor in Tupras Stadium.
55' Inworp voor Besiktas op de helft van Alanyaspor.
55' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Efecan Karaca (Alanyaspor).
56' In de minuut 56, Er wordt weer gevoetbald!
56' Efecan Karaca (Alanyaspor) doet weer mee in Tupras Stadium.
56' Arbiter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Alanyaspor op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Alanyaspor krijgt van scheidsrechter Umit Ozturk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' Inworp voor Besiktas in Tupras Stadium op de eigen helft.
58' Inworp op de eigen helft voor Besiktas.
62' In de minuut 62, Een schot van Semih Kilicsoy (Besiktas) wordt tegengehouden door de verdediging van Alanyaspor in Istanboel.
63' Bij Besiktas komt Ante Rebic er in. Hij vervangt Jackson Muleka.
63' Besiktas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk in Istanboel.
63' In de minuut 63, Amir Hadziahmetovic neemt de door scheidsrechter Umit Ozturk gegeven hoekschop voor Besiktas in Istanboel.
64' Vanaf links mag Amir Hadziahmetovic een hoekschop nemen voor Besiktas in Tupras Stadium.
64' In Istanboel krijgt Alanyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' In de minuut 65, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
66' Scheidsrechter Umit Ozturk geeft Alanyaspor een vrije trap op de eigen helft.
67' De 1 wissel van Alanyaspor. Carlos Eduardo komt erin voor Yusuf Ozdemir in Tupras Stadium.
68' In de minuut 68, Doelpoging Alanyaspor! Het schot van Oguz Aydin gaat niet tussen de palen.
68' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Besiktas in Istanboel.
69' In Tupras Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69' In de minuut 69, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Umit Ozturk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
71' De thuisploeg vervangt Amir Hadziahmetovic door Tayfur Bingol.
71' Besiktas brengt Milot Rashica in de plaats van Semih Kilicsoy.
71' In de minuut 71, Besiktas mag een hoekschop nemen vanaf links via Arthur Masuaku in Tupras Stadium.
72' Scheidsrechter Umit Ozturk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Een schot van Salih Ucan (Besiktas) smoort in de verdediging van Alanyaspor.
73' In de minuut 73, Vanaf links mag Salih Ucan een hoekschop nemen voor Besiktas in Tupras Stadium.
73' Inworp Alanyaspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74' Scheidsrechter Umit Ozturk toont Omar Colley (Besiktas) de gele kaart.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Umit Ozturk kent een vrije trap toe aan Alanyaspor, te nemen op de helft van Besiktas.
75' Besiktas moet opletten als Alanyaspor van scheidsrechter Umit Ozturk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77' Scheidsrechter Umit Ozturk kent Besiktas een inworp toe op de helft van Alanyaspor.
78' In de minuut 78, Efecan Karaca (Alanyaspor) raakt geblesseerd in Istanboel. Scheidsrechter Umit Ozturk legt de wedstrijd even stil.
79' De onderbreking is afgelopen in Istanboel.
79' De verdediging van Alanyaspor blokkeert een schot van Milot Rashica (Besiktas).
79' In de minuut 79, Tayfur Bingol neemt de door scheidsrechter Umit Ozturk gegeven hoekschop voor Besiktas in Istanboel.
79' Alanyaspor moet uitkijken als Besiktas een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Tupras Stadium.
80' Voor Efecan Karaca is de wedstrijd voorbij. Fatih Aksoy vervangt de aangeslagen speler bij Alanyaspor.
80' In de minuut 80, De uitploeg wisselt Leroy Fer voor Nicolas Janvier.
80' Besiktas krijgt een schietkans via Arthur Masuaku, maar scoort niet.
81' Inworp voor Alanyaspor in Tupras Stadium op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Besiktas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Umit Ozturk op de helft van Alanyaspor.
83' De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
84' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alanyaspor in Istanboel.
84' In de minuut 84, Inworp op de eigen helft voor Besiktas.
85' Inworp voor Besiktas in de buurt van het vijandige doel in Tupras Stadium.
85' Sergio Cordova vervangt Joao Novais bij de uitploeg.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Umit Ozturk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87' Alanyaspor komt op een 1-2 voorsprong in Istanboel via Nicolas Janvier!
87' Het voorbereidende werk werd verricht door Oguz Aydin.
89' In de minuut 89, De bal is over de achterlijn geweest. Alanyaspor mag een doeltrap nemen.