1' De eerste helft is begonnen. Valencia trapt af.
2' In de minuut 2, Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Valencia.
2' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago Bernabeu.
3' In de minuut 3, De voorzet kwam van Toni Kroos.
4' Vrije trap in Santiago Bernabeu. Op de helft van Valencia mag Real een vrije trap nemen.
5' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Real op een gevaarlijke plek voor Valencia.
6' In de minuut 6, Doelpoging Real! Het schot van David Alaba gaat niet tussen de palen in Madrid.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
6' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Valencia op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
7' In de minuut 7, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez aan de thuisploeg.
8' Real krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez in Madrid.
8' Toni Kroos (Real) treft de lat!
9' In de minuut 9, Hoekschop voor Real in Santiago Bernabeu. Toni Kroos neemt deze vanaf links.
10' Schot op doel van Hugo Duro. Maar zonder doelpunt voor Valencia als gevolg.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Madrid.
11' In de minuut 11, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
12' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Real, te nemen op de helft van Valencia.
12' Real mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Valencia in Madrid.
12' In de minuut 12, In Madrid krijgt Valencia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' Santiago Bernabeu ziet hoe Hugo Duro op doel schiet, maar niet scoort voor Valencia.
16' Een doelpoging van Vinicius Junior (Real) in Madrid mist scherpte.
16' In de minuut 16, Real mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rodrygo in Santiago Bernabeu.
16' Doelpoging Real! Het schot van Vinicius Junior gaat niet tussen de palen.
16' Doeltrap voor Valencia in Santiago Bernabeu.
17' In de minuut 17, Inworp voor Valencia in de buurt van het vijandige doel in Santiago Bernabeu.
18' Inworp voor Valencia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
18' Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Vrije trap voor Real op de helft van Valencia.
20' Inworp op de eigen helft voor Valencia.
21' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Valencia een inworp toe op de helft van Real.
21' In de minuut 21, Sergi Canos (Valencia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Real.
21' De scherpte ontbreekt bij Javier Guerra Moreno (Valencia). Zijn poging mist doel in Madrid.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, De poging van Rodrygo (Real) mist doel in Santiago Bernabeu.
22' Inworp voor Valencia in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
24' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Maria Sanchez Martinez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
26' In de minuut 26, In Santiago Bernabeu mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' Pepelu neemt de door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez gegeven hoekschop voor Valencia in Madrid.
28' Buitenspelpositie Real.
28' In de minuut 28, Vergeefse doelpoging Vinicius Junior (Real) in Santiago Bernabeu.
28' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Valencia een vrije trap op de eigen helft.
29' Real krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Buitenspel Real. Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit de thuisploeg terug in Santiago Bernabeu.
32' Valencia mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Real een doeltrap.
33' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
34' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Maria Sanchez Martinez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
34' In de minuut 34, Gele kaart in Madrid: Pepelu (Valencia) gaat op de bon bij scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez.
37' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
39' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Federico Valverde (Real).
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit de wedstrijd weer op gang in Santiago Bernabeu.
40' Federico Valverde (Real) is weer terug binnen de lijnen.
40' Vanaf links mag Pepelu een hoekschop nemen voor Valencia in Santiago Bernabeu.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Real een doeltrap.
42' Rodrygo met de assist.
43' In de minuut 43, Inworp Real. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' Vrije trap voor Real op de helft van Valencia.
45' Valencia moet uitkijken als Real een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Santiago Bernabeu.
45' + 1 In de minuut 45, 4 minuten extra tijd.
45' + 1 Rodrygo mist het doel en scoort niet voor Real in Santiago Bernabeu.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Valencia mag een doeltrap nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Valencia, te nemen op de helft van Real.
45' De eerste helft zit erop in Santiago Bernabeu.
' Het officiƫle aantal toeschouwers aanwezig vandaag is 72475.
46' In de minuut 46, Real mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit en we zijn begonnen.
46' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Valencia in Madrid.
47' Vrije trap in Santiago Bernabeu. Op de helft van Valencia mag Real een vrije trap nemen.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Real.
49' Rodrygo deed het voorbereidende werk.
50' In de minuut 50, Real loopt uit naar een comfortabele 4-0 voorsprong dankzij Rodrygo.
52' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
52' Inworp voor Valencia op de helft van Real.
53' In de minuut 53, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago Bernabeu.
54' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Jose Luis Gaya (Valencia).
55' De uitploeg wisselt Thierry Correia voor Dimitri Foulquier.
55' In de minuut 55, De 2 wissel van coach Ruben Baraja (Valencia) is een noodgedwongen wijziging. Yarek Gasiorowski vervangt de aangeslagen Jose Luis Gaya.
55' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
55' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Real krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' In Madrid krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
56' Dimitri Foulquier gaat in het boekje van de scheidsrechter.
57' In de minuut 57, Inworp Valencia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Valencia een inworp toe op de helft van Real.
59' Real moet opletten als Valencia van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' In de minuut 59, Wissel in Madrid: Luka Modric vervangt Federico Valverde bij Real.
60' Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
61' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
61' In de minuut 61, Real krijgt een schietkans via Vinicius Junior, maar scoort niet.
61' Real in buitenspelpositie.
62' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago Bernabeu.
62' In de minuut 62, Gele kaart. Eduardo Camavinga (Real) gaat op de bon.
63' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Valencia een vrije trap op de eigen helft.
63' Vrije trap voor Real op de helft van Valencia.
64' In de minuut 64, Trainer Ruben Baraja gebruikt zijn 3 wissel. Sergi Canos wordt door Hugo Guillamon vervangen bij de uitploeg.
65' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Real een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Valencia.
65' Vrije trap in Santiago Bernabeu. Op de helft van Valencia mag Real een vrije trap nemen.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
67' Inworp voor Valencia in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
67' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Real, te nemen op de helft van Valencia.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een gele kaart aan Gabriel Paulista (Valencia).
68' Real krijgt een schietkans via Luka Modric, maar scoort niet in Santiago Bernabeu.
68' Inworp voor Real op de helft van Valencia.
69' In de minuut 69, Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Valencia op de eigen helft.
70' De 4 wissel van Valencia. Hugo Gonzalez komt erin voor Fran Perez in Santiago Bernabeu.
71' Valencia gebruikt de 5 wissel. Roman Yaremchuk vervangt Pepelu.
71' In de minuut 71, Lucas Vazquez vervangt Brahim Diaz bij de thuisploeg.
71' Bij Real komt Francisco Garcia er in. Hij vervangt Ferland Mendy.
72' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Real schiet tussen de palen, maar Vinicius Junior ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
74' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
75' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Valencia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real.
75' In de minuut 75, Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
76' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
77' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jose Maria Sanchez Martinez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
78' In de minuut 78, Dani Carvajal schiet op doel maar scoort niet voor Real.
78' Vanaf rechts mag Rodrygo een hoekschop nemen voor Real in Santiago Bernabeu.
79' In Santiago Bernabeu mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' In de minuut 80, De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
82' Trainer Carlo Ancelotti (Real) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Vinicius Junior door Joselu.
82' De thuisploeg vervangt Dani Carvajal door Nicolas Paz Martinez.
84' In de minuut 84, Real krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84' De assist kwam van Francisco Garcia.
86' In de minuut 86, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
86' In Madrid krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
88' Het voorbereidende werk werd verricht door Hugo Gonzalez.
89' Valencia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Real.