1' Valencia heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor Betis.
1' Het voorbereidende werk werd verricht door Juan Miranda.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent Valencia een inworp toe op de helft van Betis.
4' Arbiter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Betis op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Sevilla.
5' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Benito Villamarin.
6' Buitenspel van de uitploeg.
6' In de minuut 6, Hoekschop voor Valencia in Benito Villamarin. Andre Almeida neemt deze vanaf links.
7' Inworp voor Valencia in Benito Villamarin op de eigen helft.
8' In Benito Villamarin mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' In de minuut 9, Valencia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Andre Almeida in Benito Villamarin.
9' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Betis in buitenspelpositie.
12' In de minuut 12, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Valencia in Sevilla.
12' Vrije trap in Benito Villamarin. Op de helft van Betis mag Valencia een vrije trap nemen.
13' Inworp Valencia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' In de minuut 14, Valencia moet opletten als Betis van scheidsrechter Javier Alberola Rojas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
15' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
16' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Betis een doeltrap.
16' In de minuut 16, Buitenspel Valencia. Scheidsrechter Javier Alberola Rojas fluit de uitploeg terug in Benito Villamarin.
18' Inworp op de eigen helft voor Valencia.
18' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft een inworp aan Valencia op de eigen helft in Benito Villamarin.
19' In de minuut 19, Benito Villamarin ziet hoe Lino op doel schiet, maar niet scoort voor Valencia.
21' Valencia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas op de helft van Betis.
22' Valencia krijgt een schietkans via Andre Almeida, maar scoort niet.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Valencia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Betis.
23' Een schot van Lino (Valencia) smoort in de verdediging van Betis.
23' Doelpoging Valencia! Het schot van Javier Guerra Moreno gaat niet tussen de palen in Sevilla.
23' In de minuut 23, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
24' Inworp voor Betis in Benito Villamarin op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Valencia op een gevaarlijke plek voor Betis.
28' In de minuut 28, Betis moet uitkijken als Valencia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Benito Villamarin.
29' Een schot van Justin Kluivert (Valencia) wordt tegengehouden door de verdediging van Betis in Sevilla.
30' Inworp voor Betis in de buurt van het vijandige doel in Benito Villamarin.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Betis mag een doeltrap nemen.
31' Inworp Betis. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Inworp voor Valencia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sevilla.
34' In de minuut 34, De scherpte ontbreekt bij Lino (Valencia). Zijn poging mist doel in Sevilla.
34' Doeltrap voor Betis in Benito Villamarin.
36' Inworp voor Valencia op de helft van Betis.
37' In de minuut 37, De poging van Lino (Valencia) mist doel in Benito Villamarin.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Betis mag een doeltrap nemen.
38' Vanaf rechts mag Andre Almeida een hoekschop nemen voor Valencia in Benito Villamarin.
41' In de minuut 41, Vrije trap voor Valencia op de helft van Betis.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Valencia in Sevilla.
44' Buitenspel Betis.
45' In de minuut 45, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Benito Villamarin.
45' + 1 Een speler van Betis staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Javier Alberola Rojas teruggefloten.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Benito Villamarin.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft het startsein voor de tweede helft in Sevilla. Betis trapt af.
46' Trainer Manuel Pellegrini gebruikt zijn eerste wissel. Youssouf Sabaly wordt door Aitor Ruibal vervangen bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
46' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Javier Alberola Rojas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sevilla.
47' Betis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas op de helft van Valencia.
47' In de minuut 47, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
47' Inworp op de eigen helft voor Valencia.
48' Juan Miranda schiet op doel maar scoort niet voor Betis.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent Valencia een inworp toe op de helft van Betis.
50' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Betis, te nemen op de helft van Valencia.
50' Betis moet opletten als Valencia van scheidsrechter Javier Alberola Rojas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' In Sevilla krijgt Betis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft een inworp aan Betis op de eigen helft in Benito Villamarin.
54' In de minuut 54, De scherpte ontbreekt bij Ayoze Perez (Betis). Zijn poging mist doel.
54' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
55' Sergio Canales neemt de door scheidsrechter Javier Alberola Rojas gegeven hoekschop voor Betis in Sevilla.
56' In de minuut 56, Betis krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Javier Alberola Rojas in Sevilla.
56' Betis krijgt van scheidsrechter Javier Alberola Rojas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' Poging met het hoofd van Lino (Valencia), maar hij mist het doel.
58' In de minuut 58, Doeltrap voor Betis in Benito Villamarin.
58' Trainer Ruben Baraja (Valencia) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Lino door Alberto Mari.
58' Dimitri Foulquier vervangt Thierry Correia bij de uitploeg.
58' In de minuut 58, Inworp voor Betis in Benito Villamarin op de eigen helft.
59' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Betis een vrije trap op de eigen helft.
61' Wissel in Sevilla: Rodri vervangt Joaquin bij Betis.
61' In de minuut 61, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sevilla.
63' De bal gaat op de stip in Benito Villamarin. Penalty voor Valencia.
69' Buitenspelpositie van de uitploeg.
70' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Benito Villamarin.
70' In de minuut 70, Inworp voor Valencia op de helft van Betis.
70' Inworp voor Valencia op de helft van Betis.
71' De assist kwam van Nicolas Gonzalez.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Betis een doeltrap.
74' De thuisploeg vervangt Ayoze Perez door Juanmi.
74' Bij Betis komt Andres Guardado er in. Hij vervangt William Carvalho.
74' In de minuut 74, Inworp voor Betis in de buurt van het vijandige doel in Benito Villamarin.
75' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Betis een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Valencia.
77' In Benito Villamarin mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78' In de minuut 78, De uitploeg wisselt Justin Kluivert voor Jesus Vazquez.
78' Valencia gebruikt de vierde wissel. Yunus Musah vervangt Diego Lopez Noguerol.
79' Arbiter Javier Alberola Rojas kent een vrije trap toe aan Valencia op de eigen helft.
80' In de minuut 80, Betis krijgt van scheidsrechter Javier Alberola Rojas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81' Yunus Musah krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
82' Edgar Gonzalez van Betis is geblesseerd en het spel ligt even stil.
83' In de minuut 83, De vijfde wissel van Valencia. Hugo Guillamon komt erin voor Andre Almeida in Benito Villamarin.
83' Edgar Gonzalez (Betis) doet weer mee in Benito Villamarin.
84' In Benito Villamarin mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84' In de minuut 84, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Benito Villamarin.
85' In Sevilla krijgt Betis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86' De bal is over de achterlijn geweest. Valencia mag een doeltrap nemen.
87' In de minuut 87, Deze wissel was niet voorzien. Manuel Pellegrini moet de aangeslagen Edgar Gonzalez vervangen. Juan Cruz komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor Betis.
88' Een doelpoging van Borja Iglesias (Betis) in Sevilla mist scherpte.
88' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Valencia in Sevilla.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Valencia een vrije trap op de eigen helft.
90' Scheidsrechter Javier Alberola Rojas geeft Betis een doeltrap.
90' + 1 Vrije trap in Benito Villamarin. Op de helft van Valencia mag Betis een vrije trap nemen.
90' + 1 Scheidsrechter Javier Alberola Rojas laat nog 12 minuten doorspelen in Sevilla.
90' + 2 German Pezzella (Betis) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90' + 2 De uitploeg krijgt een doeltrap in Sevilla.
90' + 3 Doeltrap voor Valencia in Benito Villamarin.
90' + 4 Inworp voor Valencia op de helft van Betis.
90' + 5 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Valencia in Sevilla.
90' + 6 Juan Cruz gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' + 7 In Sevilla krijgt Valencia op de eigen helft een vrije trap te nemen.