1' De eerste helft gaat van start in Jinan. Kawasaki mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
2' Buitenspelpositie Shandong Luneng.
2' Arbiter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Kawasaki op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jinan.
3' Vrije trap in Jinan Olympic Sports Center. Op de helft van Shandong Luneng mag Kawasaki een vrije trap nemen.
4' Shandong Luneng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op de helft van Kawasaki.
4' In de minuut 4, Vako Qazaishvili schiet op doel maar scoort niet voor Shandong Luneng.
5' Hoekschop voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center. Li Yuanyi neemt deze vanaf links.
5' Cryzan (Shandong Luneng) staat buitenspel.
6' In de minuut 6, In Jinan Olympic Sports Center mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
7' Shandong Luneng krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari in Jinan.
7' In de minuut 7, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan Olympic Sports Center.
8' Li Yuanyi neemt de door scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari gegeven hoekschop voor Shandong Luneng in Jinan.
8' De poging van Yuki Yamamoto (Kawasaki) mist doel.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Shandong Luneng een doeltrap.
9' Inworp voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
10' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft een inworp aan Kawasaki op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
10' In de minuut 10, Inworp voor Shandong Luneng op de helft van Kawasaki.
12' Shandong Luneng krijgt een schietkans via Li Yuanyi, maar scoort niet.
12' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Kawasaki mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Yasuto Wakizaka in Jinan Olympic Sports Center.
14' Poging met het hoofd van Jesiel (Kawasaki), maar hij mist het doel.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center.
15' Buitenspel Shandong Luneng. Vako Qazaishvili wordt teruggefloten.
16' In Jinan krijgt Shandong Luneng op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Shandong Luneng een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kawasaki.
19' De scherpte ontbreekt bij Erison Danilo de Souza (Kawasaki). Zijn poging mist doel.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shandong Luneng in Jinan.
20' In de minuut 20, Vanaf links mag Yasuto Wakizaka een hoekschop nemen voor Kawasaki in Jinan Olympic Sports Center.
20' Kawasaki krijgt een schietkans via Jesiel, maar scoort niet in Jinan Olympic Sports Center.
21' Shandong Luneng krijgt van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' In de minuut 22, De bal is over de achterlijn geweest. Kawasaki mag een doeltrap nemen.
24' Yasuto Wakizaka neemt de door scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari gegeven hoekschop voor Kawasaki in Jinan.
24' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent Kawasaki een inworp toe op de helft van Shandong Luneng.
26' In de minuut 26, Penalty toegekend aan Kawasaki.
28' Kawasaki komt via een strafschop op een 0-1 voorsprong in Jinan. Erison Danilo de Souza is de doelpuntenmaker.
30' De uitploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Kawasaki, te nemen op de helft van Shandong Luneng.
31' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Shandong Luneng een vrije trap op de eigen helft.
31' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft een gele kaart aan Erison Danilo de Souza (Kawasaki).
32' In de minuut 32, Inworp Shandong Luneng. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Yasuto Wakizaka deed het voorbereidende werk.
35' In de minuut 35, Peng Xinli (Shandong Luneng) krijgt geel van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari in Jinan Olympic Sports Center en moet oppassen.
35' Arbiter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Kawasaki op de eigen helft.
35' Yusuke Segawa raakt geblesseerd bij Kawasaki en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
37' In de minuut 37, In Jinan Olympic Sports Center ziet het publiek dat Yusuke Segawa (Kawasaki) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
37' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari laat verder spelen.
38' Kawasaki krijgt van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' In de minuut 40, In Jinan Olympic Sports Center mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' Vrije trap voor Shandong Luneng op de helft van Kawasaki.
41' Het spel ligt even stil in Jinan. Cryzan (Shandong Luneng) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari fluit de wedstrijd weer op gang in Jinan Olympic Sports Center.
42' Shandong Luneng is weer compleet nu Cryzan weer terug het veld van Jinan Olympic Sports Center in mag.
44' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent Shandong Luneng een inworp toe op de helft van Kawasaki.
45' In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
45' Nog 5 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Shandong Luneng een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, In Jinan krijgt Shandong Luneng op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
45' + 3 Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Shandong Luneng een doeltrap.
45' + 4 In de minuut 45, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
45' + 5 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
45' + 6 In de minuut 45, Inworp Kawasaki. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft het fluitsignaal in Jinan Olympic Sports Center. Shandong Luneng mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
46' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft een inworp aan Shandong Luneng op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
48' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Shandong Luneng, te nemen op de helft van Kawasaki.
48' In de minuut 48, Inworp voor Shandong Luneng ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Jinan.
48' Shandong Luneng mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Kawasaki in Jinan.
49' Shandong Luneng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op de helft van Kawasaki.
49' In de minuut 49, Vrije trap in Jinan Olympic Sports Center. Op de helft van Kawasaki mag Shandong Luneng een vrije trap nemen.
51' Cryzan mist het doel en scoort niet voor Shandong Luneng.
51' Doeltrap voor Kawasaki in Jinan Olympic Sports Center.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Shandong Luneng een vrije trap op de eigen helft.
52' In Jinan krijgt Kawasaki op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' De thuisploeg incasseert geel op naam van Zhunyi Gao.
54' In de minuut 54, Vrije trap voor Kawasaki op de helft van Shandong Luneng.
55' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' Shandong Luneng mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
57' In de minuut 57, Trainer Kang Hee Choi (Shandong Luneng) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Xinghan Wu door Pato,Matheus.
57' Trainer Kang Hee Choi gebruikt zijn 2 wissel. Chen wordt door Fernandinho vervangen bij de thuisploeg.
58' Een schot van Zhunyi Gao (Shandong Luneng) wordt geblokkeerd door een verdediger van Kawasaki.
58' In de minuut 58, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kawasaki in Jinan.
58' Inworp voor Kawasaki in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
59' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Shandong Luneng op een gevaarlijke plek voor Kawasaki.
59' Yusuke Segawa (Kawasaki) krijgt een eerste gele kaart.
61' De kopbal van Cryzan (Shandong Luneng) mist het doel van de tegenstander.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Kawasaki mag een doeltrap nemen.
62' Inworp voor Shandong Luneng op de helft van Kawasaki.
62' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan Olympic Sports Center.
62' In de minuut 62, Pato,Matheus schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Kawasaki in Jinan Olympic Sports Center.
63' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
63' Shandong Luneng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op de helft van Kawasaki.
63' In de minuut 63, Kawasaki moet opletten als Shandong Luneng van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
64' De 1 wissel van Kawasaki. Tatsuki Seko komt erin voor Yuki Yamamoto in Jinan Olympic Sports Center.
64' Inworp Shandong Luneng. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65' In de minuut 65, Arbiter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Kawasaki op de eigen helft.
65' Shandong Luneng krijgt van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jinan.
67' In de minuut 67, Doelpunt! Fernandinho verkleint de achterstand tot 1-2.
68' Arbiter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Shandong Luneng op de eigen helft.
68' Inworp voor Kawasaki in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Pato,Matheus kopt namens Shandong Luneng op doel, zonder doelpunt als resultaat.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
70' Inworp voor Shandong Luneng in de buurt van het vijandige doel in Jinan Olympic Sports Center.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft een inworp aan Kawasaki op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
71' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent Shandong Luneng een inworp toe op de helft van Kawasaki.
72' Kawasaki heeft Marcio Augusto da Silva Barbosa gewisseld. Yuichi Maruyama neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Toru Oniki.
72' In de minuut 72, Wissel in Jinan: Shin Yamada vervangt Erison Danilo de Souza bij Kawasaki.
72' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kawasaki in Jinan.
73' In de minuut 73, Shandong Luneng krijgt van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent een vrije trap toe aan Shandong Luneng, te nemen op de helft van Kawasaki.
74' Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Shandong Luneng een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kawasaki.
74' In de minuut 74, Vanaf rechts mag Fernandinho een hoekschop nemen voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center.
75' Shandong Luneng krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari in Jinan.
77' Vrije trap in Jinan Olympic Sports Center. Op de helft van Kawasaki mag Shandong Luneng een vrije trap nemen.
77' In de minuut 77, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jinan.
78' Kawasaki moet uitkijken als Shandong Luneng een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jinan Olympic Sports Center.
78' Shandong Luneng krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari in Jinan.
79' Shin Yamada met de assist.