1' Urawa R.D. Heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor Pohang.
2' Jose Kante (Urawa R.D.) ziet zijn kopbal niet in het doel van Pohang belanden.
2' Inworp voor Urawa R.D. In Pohang Steel Yard op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Urawa R.D. Krijgt van scheidsrechter Alireza Faghani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' Een schot van Ekanit Panya (Urawa R.D.) wordt geblokkeerd door een verdediger van Pohang.
3' In Pohang Steel Yard mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' In de minuut 4, In Pohang krijgt Urawa R.D. Op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' De scherpte ontbreekt bij Atsuki Ito (Urawa R.D.). Zijn poging mist doel.
4' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pohang in Pohang.
5' In de minuut 5, Urawa R.D. Krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Pohang.
6' Doelpoging Urawa R.D.! Het schot van Jose Kante gaat niet tussen de palen.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Pohang mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Inworp voor Urawa R.D. Op de helft van Pohang.
8' Scheidsrechter Alireza Faghani kent Urawa R.D. Een inworp toe op de helft van Pohang.
10' Ekanit Panya schiet op doel maar scoort niet voor Urawa R.D..
10' In de minuut 10, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pohang.
10' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Alireza Faghani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pohang.
11' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pohang.
12' Urawa R.D. Schiet tussen de palen, maar Jose Kante ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
13' Vrije trap voor Urawa R.D. Op de helft van Pohang.
14' In de minuut 14, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pohang.
14' Scheidsrechter Alireza Faghani kent Urawa R.D. Een inworp toe op de helft van Pohang.
16' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Pohang een doeltrap.
17' In de minuut 17, Ho-Jae Lee (Pohang) bevindt zich in buitenspelpositie.
17' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Pohang op de eigen helft in Pohang Steel Yard.
19' In Pohang Steel Yard mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' In de minuut 21, Vanaf links mag Han Chan-hee een hoekschop nemen voor Pohang in Pohang Steel Yard.
21' Doeltrap voor Urawa R.D. In Pohang Steel Yard.
21' Scheidsrechter Alireza Faghani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Inworp voor Urawa R.D. In Pohang Steel Yard op de eigen helft.
23' Inworp voor Urawa R.D. Op de helft van Pohang.
24' Ekanit Panya (Urawa R.D.) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Pohang.
24' In de minuut 24, Vrije trap in Pohang Steel Yard. Op de helft van Urawa R.D. Mag Pohang een vrije trap nemen.
26' Pohang krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Urawa R.D..
27' In de minuut 27, De poging van Han Chan-hee (Pohang) mist doel.
27' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Urawa R.D. Een doeltrap.
28' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Pohang op de eigen helft in Pohang Steel Yard.
29' In de minuut 29, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pohang Steel Yard.
30' Kopbal richting doel! Ho-Jae Lee (Pohang) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Pohang.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Urawa R.D. Mag een doeltrap nemen.
31' In de minuut 31, Jun-ho Kim mist het doel en scoort niet voor Pohang.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Urawa R.D. In Pohang.
31' Inworp voor Urawa R.D. Op de helft van Pohang.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Alireza Faghani kent Urawa R.D. Een inworp toe op de helft van Pohang.
32' Scheidsrechter Alireza Faghani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Inworp Urawa R.D.. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' In de minuut 33, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pohang.
36' Goal in Pohang! Jose Kante brengt Urawa R.D. Op een 0-1 voorsprong.
37' In de minuut 37, Doeltrap voor Pohang in Pohang Steel Yard.
38' Arbiter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Pohang op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Pohang, te nemen op de helft van Urawa R.D..
39' In de minuut 39, Een schot van Han Chan-hee (Pohang) wordt tegengehouden door de verdediging van Urawa R.D. In Pohang.
41' Urawa R.D. Moet opletten als Pohang van scheidsrechter Alireza Faghani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' Urawa R.D. Krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Pohang.
44' In de minuut 44, De bal is over de achterlijn geweest. Pohang mag een doeltrap nemen.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Urawa R.D. In Pohang.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Pohang.
45' + 2 Pohang mag een hoekschop nemen vanaf links via Young-jun Go in Pohang Steel Yard.
45' + 2 In de minuut 45, Een doelpoging van Han Chan-hee (Pohang) mist scherpte.
45' + 2 De uitploeg krijgt een doeltrap in Pohang.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Alireza Faghani aan dat we gaan rusten in Pohang's Pohang Steel Yard.