1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en NEC mag de aftrap nemen.
1' Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
2' In de minuut 2, Inworp voor Volendam op de helft van NEC.
6' In de minuut 6, Elayis Tavsan met de assist.
7' NEC krijgt een schietkans via Elayis Tavsan, maar scoort niet in Goffertstadion.
7' NEC in buitenspelpositie.
8' In de minuut 8, Elayis Tavsan (NEC) krijgt geel van scheidsrechter Jochem Kamphuis in Goffertstadion en moet oppassen.
8' Doelpoging Volendam! Het schot van Darius Johnson gaat niet tussen de palen.
8' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft Volendam een vrije trap op de eigen helft.
9' Het spel ligt even stil: George Cox (Volendam) is geblesseerd.
10' De onderbreking is afgelopen in Nijmegen.
10' In de minuut 10, Volendam krijgt een schietkans via Milan de Haan, maar scoort niet.
10' George Cox (Volendam) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Nijmegen.
11' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
12' In de minuut 12, NEC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jochem Kamphuis in Nijmegen.
12' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jochem Kamphuis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
13' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
14' In de minuut 14, De bal gaat buiten. Doeltrap voor NEC in Nijmegen.
14' Inworp NEC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft NEC een doeltrap.
17' In de minuut 17, Inworp voor NEC in Goffertstadion op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Jochem Kamphuis kent NEC een inworp toe op de helft van Volendam.
18' Inworp voor Volendam ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nijmegen.
21' In de minuut 21, In Nijmegen krijgt NEC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
21' NEC bouwt zijn voorsprong in Nijmegen uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Koki Ogawa.
24' NEC schiet tussen de palen, maar Lars Olden Larsen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Nijmegen.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft NEC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volendam.
28' De bal is over de achterlijn geweest. NEC mag een doeltrap nemen.
29' Inworp op de eigen helft voor Volendam.
31' In de minuut 31, De bal gaat buiten. Doeltrap voor NEC in Nijmegen.
33' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Goffertstadion.
34' De uitploeg komt langszij dankzij een kopbal van Robert Muhren. 1-1!
37' In de minuut 37, NEC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jochem Kamphuis op de helft van Volendam.
38' Scheidsrechter Jochem Kamphuis stuurt Elayis Tavsan (NEC) van het veld in Nijmegen na een tweede gele kaart.
38' Arbiter Jochem Kamphuis kent een vrije trap toe aan Volendam op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
40' De scherpte ontbreekt bij Robert Muhren (Volendam). Zijn poging mist doel in Nijmegen.
40' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
41' In de minuut 41, Volendam moet opletten als NEC van scheidsrechter Jochem Kamphuis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
41' Magnus Mattsson gaat in het boekje van de scheidsrechter.
42' Inworp voor NEC in de buurt van het vijandige doel in Goffertstadion.
43' In de minuut 43, Volendam verdedigt een schot van Calvin Verdonk, waardoor NEC niet tot scoren komt.
43' Volendam krijgt van scheidsrechter Jochem Kamphuis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In Goffertstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 In de minuut 45, Een doelpoging van Bilal Ould-Chikh (Volendam) mist scherpte.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. NEC mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Scheidsrechter Jochem Kamphuis laat nog 5 minuten doorspelen in Nijmegen.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft Volendam een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van NEC.
45' + 3 Scheidsrechter Jochem Kamphuis kent een vrije trap toe aan NEC, te nemen op de helft van Volendam.
45' + 4 Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft een inworp aan Volendam op de eigen helft in Goffertstadion.
45' + 5 In de minuut 45, Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft NEC een doeltrap.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Na de pauze trapt Volendam af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, In Nijmegen krijgt NEC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
48' Inworp NEC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' In de minuut 50, NEC moet opletten als Volendam van scheidsrechter Jochem Kamphuis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
51' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Jasper Cillessen (NEC).
51' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Jochem Kamphuis laat verder spelen.
52' In de minuut 52, In Nijmegen kan Jasper Cillessen (NEC) weer verder.
52' Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
54' Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft NEC een doeltrap.
55' In de minuut 55, De bal is over de achterlijn geweest. NEC mag een doeltrap nemen.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volendam in Nijmegen.
56' Inworp op de eigen helft voor NEC.
57' In de minuut 57, Inworp voor NEC in Goffertstadion op de eigen helft.
58' Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft Volendam een vrije trap op de eigen helft.
62' Buitenspel van de uitploeg.
62' In de minuut 62, Wissel in Nijmegen: Lasse Schöne vervangt Mees Hoedemakers bij NEC.
62' Trainer Rogier Meijer (NEC) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Lars Olden Larsen door Youri Baas.
62' Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft een inworp aan Volendam op de eigen helft in Goffertstadion.
62' In de minuut 62, De poging van Milan de Haan (Volendam) mist doel.
63' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
66' Inworp voor Volendam in de buurt van het vijandige doel in Goffertstadion.
67' In de minuut 67, Achraf Douiri vervangt Darius Johnson bij de uitploeg.
67' Volendam brengt Ibrahim El Kadiri in de plaats van Oskar Buur.
68' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Jochem Kamphuis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69' Vrije trap in Goffertstadion. Op de helft van Volendam mag NEC een vrije trap nemen.
70' Een doelpoging van Koki Ogawa (NEC) in Nijmegen mist scherpte.
70' In de minuut 70, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volendam in Nijmegen.
72' NEC mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Volendam in Nijmegen.
71' Volendam krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jochem Kamphuis in Nijmegen.
74' In de minuut 74, Koki Ogawa schiet op doel maar scoort niet voor NEC in Nijmegen.
74' Inworp voor NEC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nijmegen.
74' Inworp op de eigen helft voor Volendam.
74' In de minuut 74, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
75' Scheidsrechter Jochem Kamphuis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' Inworp Volendam. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78' Het voorbereidende werk werd verricht door Achraf Douiri.
80' Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft een inworp aan Volendam op de eigen helft in Goffertstadion.
83' In de minuut 83, Inworp voor Volendam in Goffertstadion op de eigen helft.
83' NEC gebruikt de 3 wissel. Rober vervangt Dirk Wanner Proper.
83' Bij NEC komt Hansen Sontje er in. Hij vervangt Mathias Ross.
83' In de minuut 83, De uitploeg wisselt George Cox voor Zach Booth.
84' Inworp voor NEC in Goffertstadion op de eigen helft.
84' Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft een inworp aan NEC op de eigen helft in Goffertstadion.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft Volendam een doeltrap.
85' Scheidsrechter Jochem Kamphuis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85' Inworp Volendam. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86' In de minuut 86, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Goffertstadion.
86' Scheidsrechter Jochem Kamphuis toont Lasse Schöne (NEC) de gele kaart.
86' NEC krijgt van scheidsrechter Jochem Kamphuis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Jochem Kamphuis geeft een gele kaart aan Calvin Twigt (Volendam).
87' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Goffertstadion.
88' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
88' In de minuut 88, Doeltrap voor Volendam in Goffertstadion.
89' De uitploeg vervangt Robert Muhren door Lequincio Zeefuik.
90' NEC mag aanleggen vanaf elf meter in Nijmegen, nadat scheidsrechter Jochem Kamphuis heeft gefloten voor een strafschop.
90' Mio Backhaus (Volendam) krijgt geel.
90' + 1 Doelpunt vanaf elf meter in Nijmegen! Magnus Mattsson maakt de gelijkmaker. Stand is 2-2.
90' + 2 We spelen 6 minuten extra in Goffertstadion.
90' + 2 Arbiter Jochem Kamphuis kent een vrije trap toe aan NEC op de eigen helft.
90' + 2 NEC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jochem Kamphuis op de helft van Volendam.
90' + 3 Inworp op de eigen helft voor Volendam.
90' + 3 In Goffertstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 5 Volendam mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 6 Het staat 2-3 in Goffertstadion! Calvin Twigt zet de uitploeg op voorsprong.
90' + 8 Doelpunt! Met een kopbal brengt Koki Ogawa (NEC) zijn ploeg op gelijke hoogte. Stand is 3-3.
90' De wedstrijd is gedaan en eindigt in 3-3.