1' AZ trapt af wanneer scheidsrechter Bas Nijhuis in AFAS Stadion voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' Inworp voor AZ in AFAS Stadion op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Bas Nijhuis kent AZ een inworp toe op de helft van Volendam.
2' Inworp voor AZ op de helft van Volendam.
3' AZ mag een hoekschop nemen vanaf links via Yukinari Sugawara in AFAS Stadion.
3' In de minuut 3, In AFAS Stadion ziet Bruno Martins Indi (AZ) zijn kopbal op doel gered worden door Volendam.
4' Inworp op de eigen helft voor Volendam.
5' In de minuut 5, Het voorbereidende werk werd verricht door Sven Mijnans.
7' Een doelpoging van Ernest Poku (AZ) mist scherpte.
7' Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft Volendam een doeltrap.
8' In de minuut 8, In AFAS Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' Volendam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bas Nijhuis op de helft van AZ.
10' Sven Mijnans mist het doel en scoort niet voor AZ in AFAS Stadion.
10' In de minuut 10, De bal is over de achterlijn geweest. Volendam mag een doeltrap nemen.
10' Inworp Volendam. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Een schot van Oskar Buur (Volendam) smoort in de verdediging van AZ.
12' In de minuut 12, Buitenspelpositie Volendam.
12' Inworp voor AZ in de buurt van het vijandige doel in AFAS Stadion.
13' Scheidsrechter Bas Nijhuis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in AFAS Stadion.
14' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
15' Scheidsrechter Bas Nijhuis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Alkmaar.
17' Ruben van Bommel (AZ) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Volendam in AFAS Stadion.
17' Buitenspel AZ.
18' In de minuut 18, Bij AZ bevindt Vangelis Pavlidis zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Bas Nijhuis.
20' Een schot van Ernest Poku (AZ) wordt tegengehouden door de verdediging van Volendam in Alkmaar.
20' Vergeefse doelpoging Jordy Clasie (AZ) in AFAS Stadion.
20' In de minuut 20, Inworp voor AZ op de helft van Volendam.
22' Volendam moet opletten als AZ van scheidsrechter Bas Nijhuis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
22' Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft AZ een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volendam.
23' In de minuut 23, Een doelpoging van Yukinari Sugawara (AZ) in Alkmaar mist scherpte.
23' Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft een inworp aan Volendam op de eigen helft in AFAS Stadion.
24' AZ krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bas Nijhuis op de helft van Volendam.
24' In de minuut 24, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in AFAS Stadion.
25' Inworp voor AZ ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Alkmaar.
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volendam in Alkmaar.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft Volendam een vrije trap op de eigen helft.
29' Volendam krijgt van scheidsrechter Bas Nijhuis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Inworp Volendam. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' In de minuut 30, Doeltrap voor AZ in AFAS Stadion.
31' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Bas Nijhuis.
32' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in AFAS Stadion.
33' In de minuut 33, Inworp op de eigen helft voor AZ.
35' In Alkmaar krijgt Volendam op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' Inworp voor Volendam ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Alkmaar.
36' In de minuut 36, Volendam moet opletten als AZ van scheidsrechter Bas Nijhuis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
38' Vanaf links mag Yukinari Sugawara een hoekschop nemen voor AZ in AFAS Stadion.
38' Scheidsrechter Bas Nijhuis kent Volendam een inworp toe op de helft van AZ.
41' In de minuut 41, Inworp voor AZ in AFAS Stadion op de eigen helft.
42' Arbiter Bas Nijhuis kent een vrije trap toe aan Volendam op de eigen helft.
43' Volendam mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van AZ in Alkmaar.
43' In de minuut 43, Inworp voor AZ in de buurt van het vijandige doel in AFAS Stadion.
44' Het spel ligt even stil in Alkmaar. Sven Mijnans (AZ) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' De onderbreking is afgelopen.
45' + 1 In de minuut 45, Deze wissel was niet voorzien. Pascal Jansen moet de aangeslagen Sven Mijnans vervangen. Djordje Mihailovic komt voor hem in de plaats. Dit is de 1 wissel voor AZ.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' + 1 De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 2 In de minuut 45, Vangelis Pavlidis raakt namens AZ de paal!
45' + 2 De uitploeg krijgt een doeltrap in Alkmaar.
45' + 3 In AFAS Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp AZ. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' De eerste helft is afgelopen in Alkmaar's AFAS Stadion.
46' Bas Nijhuis geeft het fluitsignaal in AFAS Stadion. Volendam mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Bas Nijhuis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Volendam mag een doeltrap nemen.
48' In de minuut 48, David Moller Wolfe deed het voorbereidende werk.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor AZ in Alkmaar.
51' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Alkmaar.
51' In de minuut 51, Arbiter Bas Nijhuis kent een vrije trap toe aan Volendam op de eigen helft.
52' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Bilal Ould-Chikh (Volendam).
53' Volendam krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bas Nijhuis in Alkmaar.
53' In de minuut 53, De wedstrijd is weer hervat.
54' In de minuut 54, Damon Mirani schiet op doel maar scoort niet voor Volendam.
54' Damon Mirani schiet op doel maar scoort niet voor Volendam.
54' Volendam krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bas Nijhuis in Alkmaar.
54' Volendam is weer compleet nu Bilal Ould-Chikh weer terug het veld van AFAS Stadion in mag.
55' In de minuut 55, Een schot van Vangelis Pavlidis (AZ) wordt geblokkeerd door een verdediger van Volendam.
56' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Bas Nijhuis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Alkmaar.
57' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Alkmaar.
57' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Bruno Martins Indi. 3-0!
57' In de minuut 57, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Alkmaar.
57' Scheidsrechter Bas Nijhuis kent een vrije trap toe aan AZ op een gevaarlijke plek voor Volendam.
59' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Bruno Martins Indi. 3-0!
60' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Bas Nijhuis aan de thuisploeg.
60' In de minuut 60, Trainer Matthias Kohler gebruikt zijn 1 wissel. Robert Muhren wordt door Lequincio Zeefuik vervangen bij de uitploeg.
61' Inworp voor Volendam in AFAS Stadion op de eigen helft.
62' Inworp op de eigen helft voor Volendam.
63' In de minuut 63, Vrije trap voor Volendam op de helft van AZ.
63' Inworp voor Volendam op de helft van AZ.
65' AZ krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bas Nijhuis in Alkmaar.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft AZ een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volendam.
67' Inworp voor Volendam in de buurt van het vijandige doel in AFAS Stadion.
67' De uitploeg wisselt Garang Kuol voor Zach Booth.
68' In de minuut 68, Volendam gebruikt de 3 wissel. Brian Plat vervangt Oskar Buur.
69' AZ heeft Bruno Martins Indi gewisseld. Alexandre Penetra neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pascal Jansen.
69' Trainer Pascal Jansen (AZ) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Ernest Poku door Jayden Addai.
69' In de minuut 69, Wissel in Alkmaar: Denso Kasius vervangt Yukinari Sugawara bij AZ.
70' Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in AFAS Stadion.
71' Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft Volendam een doeltrap.
72' In de minuut 72, AZ krijgt van scheidsrechter Bas Nijhuis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' In AFAS Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73' Scheidsrechter Bas Nijhuis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Vanaf links mag Ruben van Bommel een hoekschop nemen voor AZ in AFAS Stadion.
75' Vangelis Pavlidis (AZ) treft de paal!
75' Doeltrap voor Volendam in AFAS Stadion.
77' In de minuut 77, AZ mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
78' David Moller Wolfe (AZ) raakt geblesseerd in Alkmaar. Scheidsrechter Bas Nijhuis legt de wedstrijd even stil.
79' In Alkmaar kan David Moller Wolfe (AZ) weer verder.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Bas Nijhuis fluit de wedstrijd weer op gang in AFAS Stadion.