1' Vitesse trapt af wanneer scheidsrechter Joey Kooij in Gelredome voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Go Ahead in Arnhem.
2' Scheidsrechter Joey Kooij kent Go Ahead een inworp toe op de helft van Vitesse.
3' Inworp Go Ahead. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In de minuut 3, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gelredome.
3' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joey Kooij een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Arnhem.
4' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gelredome.
5' In de minuut 5, Vitesse krijgt van scheidsrechter Joey Kooij op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
6' Inworp voor Go Ahead in Gelredome op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Arbiter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Vitesse op de eigen helft.
9' In Arnhem krijgt Vitesse op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' Inworp op de eigen helft voor Vitesse.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Joey Kooij geeft een inworp aan Vitesse op de eigen helft in Gelredome.
11' Scheidsrechter Joey Kooij kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Vergeefse doelpoging Bobby Adekanye (Go Ahead) in Gelredome.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Joey Kooij geeft een inworp aan Go Ahead op de eigen helft in Gelredome.
13' Vitesse krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij op de helft van Go Ahead.
13' Vitesse blokkeert de kopbal van Victor Edvardsen (Go Ahead) in Arnhem.
14' In de minuut 14, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arnhem.
16' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Joris Kramer (Go Ahead).
16' Gyan De Regt (Vitesse) raakt geblesseerd in Arnhem. Scheidsrechter Joey Kooij legt de wedstrijd even stil.
17' In de minuut 17, De onderbreking is afgelopen in Arnhem.
18' Vitesse is weer compleet nu Gyan De Regt weer terug het veld van Gelredome in mag.
18' In Arnhem kan Joris Kramer (Go Ahead) weer verder.
19' In de minuut 19, Inworp voor Go Ahead op de helft van Vitesse.
20' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Go Ahead een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vitesse.
22' De scherpte ontbreekt bij Marco van Ginkel (Vitesse). Zijn poging mist doel in Arnhem.
22' In de minuut 22, De bal is over de achterlijn geweest. Go Ahead mag een doeltrap nemen.
23' Marco van Ginkel raakt geblesseerd bij Vitesse en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
25' Scheidsrechter Joey Kooij fluit de wedstrijd weer op gang in Gelredome.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Vitesse, te nemen op de helft van Go Ahead.
26' Marco van Ginkel (Vitesse) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Kacper Kozlowski.
27' De uitploeg krijgt een doeltrap in Arnhem.
28' In de minuut 28, De defensie van Go Ahead voorkomt dat een kopbal van Mexx Meerdink (Vitesse) in het doel belandt.
28' Scheidsrechter Joey Kooij kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Joey Kooij fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Arnhem.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Go Ahead op een gevaarlijke plek voor Vitesse.
30' Gele kaart in Arnhem: Gyan De Regt (Vitesse) gaat op de bon bij scheidsrechter Joey Kooij.
32' Doeltrap voor Go Ahead in Gelredome.
32' In de minuut 32, In Gelredome mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Vitesse krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij in Arnhem.
34' Go Ahead verdedigt een schot van Kacper Kozlowski, waardoor Vitesse niet tot scoren komt.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Joey Kooij geeft Go Ahead een vrije trap op de eigen helft.
36' Vitesse moet opletten als Go Ahead van scheidsrechter Joey Kooij een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
36' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Vitesse een doeltrap.
37' In de minuut 37, Go Ahead krijgt van scheidsrechter Joey Kooij op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Evert Linthorst deed het voorbereidende werk.
39' In de minuut 39, Inworp op de eigen helft voor Go Ahead.
39' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Vitesse een vrije trap op de eigen helft.
41' Oliver Valaker Edvardsen schiet op doel maar scoort niet voor Go Ahead.
43' In de minuut 43, Doeltrap voor Go Ahead in Gelredome.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitesse in Arnhem.
44' Amine Boutrah mist het doel en scoort niet voor Vitesse in Gelredome.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Joey Kooij geeft Go Ahead een doeltrap.
45' Vergeefse doelpoging Amine Boutrah (Vitesse).
45' Inworp voor Go Ahead in Gelredome op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, 5 minuten extra tijd in Arnhem.
45' + 1 Buitenspelpositie van de thuisploeg.
45' + 1 In Arnhem krijgt Go Ahead op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Vrije trap voor Go Ahead op de helft van Vitesse.
45' + 3 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Arnhem.
45' + 3 Inworp Go Ahead. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Joey Kooij maakt een einde aan de eerste helft.
46' Begin van de tweede helft. Go Ahead verzorgt de aftrap.
46' Inworp op de eigen helft voor Go Ahead.
47' In de minuut 47, Go Ahead gebruikt de 1 wissel. Gerrit Nauber vervangt Joris Kramer.
48' Anis Hadj Moussa Hadj Moussa vervangt Gyan De Regt bij de thuisploeg.
49' Inworp voor Vitesse ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Arnhem.
50' In de minuut 50, Een schot van Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse) smoort in de verdediging van Go Ahead.
50' Arbiter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Go Ahead op de eigen helft.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Vitesse mag een doeltrap nemen.
51' In de minuut 51, Inworp voor Go Ahead in Gelredome op de eigen helft.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitesse in Arnhem.
52' Inworp Vitesse. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' In de minuut 53, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gelredome.
54' Doeltrap voor Vitesse in Gelredome.
55' De verdediging van Vitesse blokkeert een schot van Oliver Valaker Edvardsen (Go Ahead).
55' In de minuut 55, Doelpoging Go Ahead! Het schot van Oliver Valaker Edvardsen gaat niet tussen de palen in Arnhem.
55' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Vitesse een doeltrap.
56' Vrije trap in Gelredome. Op de helft van Go Ahead mag Vitesse een vrije trap nemen.
58' In de minuut 58, Inworp voor Vitesse in de buurt van het vijandige doel in Gelredome.
58' Vitesse mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Go Ahead in Arnhem.
58' Inworp voor Vitesse ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Arnhem.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Joey Kooij kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Go Ahead mag een doeltrap nemen.
61' Buitenspelpositie Go Ahead.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Joey Kooij geeft een inworp aan Go Ahead op de eigen helft in Gelredome.
61' Inworp voor Vitesse in de buurt van het vijandige doel in Gelredome.
63' De uitploeg krijgt een doeltrap in Arnhem.
64' In de minuut 64, Vitesse krijgt een schietkans via Amine Boutrah, maar scoort niet.
64' De uitploeg krijgt een doeltrap in Arnhem.
65' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Vitesse een vrije trap op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Gelredome ziet hoe Mexx Meerdink op doel schiet, maar niet scoort voor Vitesse.
67' Vrije trap voor Go Ahead op de helft van Vitesse.
68' Arbiter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Vitesse op de eigen helft.
68' In de minuut 68, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Go Ahead in Arnhem.
69' Wissel in Arnhem: Luca Everink vervangt Dean James bij Go Ahead.
69' Bij Go Ahead komt Thibo Baeten er in. Hij vervangt Victor Edvardsen.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Joey Kooij kent Vitesse een inworp toe op de helft van Go Ahead.
69' In Gelredome mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' In Arnhem krijgt Go Ahead op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' In de minuut 71, Vitesse krijgt van scheidsrechter Joey Kooij op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Vitesse een doeltrap.
74' Vitesse krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij op de helft van Go Ahead.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Joey Kooij geeft Go Ahead een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vitesse.
75' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Arnhem.
75' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Gelredome.
76' In de minuut 76, Vitesse brengt Andy Visser in de plaats van Toni Domgjoni.
76' Trainer Rene Hake (Go Ahead) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Oliver Valaker Edvardsen door Jakob Breum.
77' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gelredome.
77' In de minuut 77, De bal is over de achterlijn geweest. Go Ahead mag een doeltrap nemen.
78' Scheidsrechter Joey Kooij geeft een inworp aan Go Ahead op de eigen helft in Gelredome.
78' Inworp op de eigen helft voor Go Ahead.
79' In de minuut 79, Inworp voor Vitesse op de helft van Go Ahead.
81' Vitesse krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij in Arnhem.
82' Ramon Hendriks (Vitesse) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
82' In de minuut 82, Doeltrap voor Go Ahead in Gelredome.
83' In Arnhem krijgt Go Ahead op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83' Trainer Rene Hake gebruikt zijn 5 wissel. Xander Blomme wordt door Pim Saathof vervangen bij de uitploeg.
84' In de minuut 84, De bal is over de achterlijn geweest. Vitesse mag een doeltrap nemen.
84' Scheidsrechter Joey Kooij kent Vitesse een inworp toe op de helft van Go Ahead.
85' Evert Linthorst (Go Ahead) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Vitesse in Gelredome.
86' In de minuut 86, Thibo Baeten (Go Ahead) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
86' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Gelredome.
87' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
88' In de minuut 88, Doelpoging Go Ahead! Het schot van Willum Thor Willumsson gaat niet tussen de palen.
88' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Vitesse een doeltrap.
89' Inworp Vitesse. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' Inworp voor Vitesse op de helft van Go Ahead.
90' Go Ahead krijgt van scheidsrechter Joey Kooij op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Gelredome.
90' + 1 Inworp voor Vitesse in Gelredome op de eigen helft.
90' + 1 Go Ahead krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij op de helft van Vitesse.
90' + 2 Buitenspel van de thuisploeg.
90' + 3 Vrije trap in Gelredome. Op de helft van Vitesse mag Go Ahead een vrije trap nemen.
90' + 4 Bij Go Ahead wordt Willum Thor Willumsson met rood van het veld gestuurd.