1' Monumental ziet toe hoe Venezuela de aftrap verricht als scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera fluit voor het begin van de wedstrijd.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een gele kaart aan Samuel Sosa (Venezuela).
42' Richard Ortiz gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, Andres Jose Rojas Noguera geeft het fluitsignaal in Monumental. Paraguay mag de tweede helft aftrappen.
46' Paraguay heeft Richard Ortiz gewisseld. Richard Sanchez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Guillermo Barros Schelotto.
54' Bij Venezuela komt Sergio Cordova er in. Hij vervangt Josef Martinez.
59' In de minuut 59, De uitploeg wisselt Gabriel Avalos voor Carlos Gonzales.
65' Jose Martinez (Venezuela) krijgt geel van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera in Monumental en moet oppassen.
67' Trainer Fernando Batista gebruikt zijn tweede wissel. Samuel Sosa wordt door Jefferson Savarino vervangen bij de thuisploeg.
67' In de minuut 67, De derde wissel van Venezuela. Cristian Casseres Jr. Komt erin voor Jose Martinez in Monumental.
71' Wissel in Maturín: Ivan Piris vervangt Robert Rojas bij Paraguay.
75' Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera toont Carlos Gonzales (Paraguay) de gele kaart.
75' In de minuut 75, Eerste gele kaart voor Miguel Navarro (Venezuela) in Maturín.
83' Gustavo Gomez (Paraguay) krijgt geel.
78' Doelpunt! Yangel Herrera bezorgt Venezuela een 1-0 voorsprong.
85' De uitploeg vervangt Miguel Almiron door Kaku.
90' + 2 Ivan Piris (Paraguay) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90' + 2 Andres Jose Rojas Noguera geeft Venezuela een penalty in Monumental.
90' + 3 Salomon Rondon zet de strafschop om in een doelpunt en bezorgt Venezuela een 1-0 voorsprong.
90' + 6 Venezuela brengt Jhon Chancellor in de plaats van Yeferson Soteldo.
90' + 6 Trainer Fernando Batista (Venezuela) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Miguel Navarro door Christian Makoun.
90' De wedstrijd in Maturín is beëindigd met het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera. Uitslag: 1-0.