1' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft het startsein in Wolfsberg. SV Ried trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Inworp voor SV Ried ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wolfsberg.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Stefan Ebner kent een vrije trap toe aan WAC, te nemen op de helft van SV Ried.
3' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Stefan Ebner een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wolfsberg.
4' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Stefan Ebner.
7' In de minuut 7, Inworp voor SV Ried in Lavanttal Arena op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft een inworp aan WAC op de eigen helft in Lavanttal Arena.
9' In Wolfsberg krijgt SV Ried op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' In de minuut 10, De uitploeg krijgt een doeltrap in Wolfsberg.
11' Arbiter Stefan Ebner kent een vrije trap toe aan SV Ried op de eigen helft.
12' Doelpoging SV Ried! Het schot van Belmin Beganovic gaat niet tussen de palen.
12' In de minuut 12, De bal gaat buiten. Doeltrap voor WAC in Wolfsberg.
12' Inworp op de eigen helft voor WAC.
13' SV Ried krijgt van scheidsrechter Stefan Ebner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' In de minuut 14, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wolfsberg.
14' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft WAC een vrije trap op de eigen helft.
15' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lavanttal Arena.
16' In de minuut 16, Jonathan Scherzer neemt de door scheidsrechter Stefan Ebner gegeven hoekschop voor WAC in Wolfsberg.
17' WAC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stefan Ebner op de helft van SV Ried.
18' In Lavanttal Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' In de minuut 18, SV Ried blokkeert de kopbal van Maurice Malone (WAC) in Wolfsberg.
19' Hoekschop voor SV Ried in Lavanttal Arena. Roko Jurisic neemt deze vanaf rechts.
20' SV Ried moet opletten als WAC van scheidsrechter Stefan Ebner een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. SV Ried mag een doeltrap nemen.
25' Vrije trap in Lavanttal Arena. Op de helft van WAC mag SV Ried een vrije trap nemen.
26' Scheidsrechter Stefan Ebner kent SV Ried een inworp toe op de helft van WAC.
27' In de minuut 27, Doeltrap voor WAC in Lavanttal Arena.
27' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft SV Ried een doeltrap.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor SV Ried in Wolfsberg.
29' In de minuut 29, De bal is over de achterlijn geweest. SV Ried mag een doeltrap nemen.
30' Vrije trap voor WAC op de helft van SV Ried.
31' Inworp voor WAC op de helft van SV Ried.
32' In de minuut 32, In Lavanttal Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft SV Ried een vrije trap op de eigen helft.
33' Gele kaart. Nikolas Veratschnig (WAC) gaat op de bon.
33' In de minuut 33, Inworp WAC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' Arbiter Stefan Ebner kent een vrije trap toe aan SV Ried op de eigen helft.
35' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lavanttal Arena.
36' In de minuut 36, WAC krijgt van scheidsrechter Stefan Ebner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft WAC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van SV Ried.
36' Inworp voor WAC in de buurt van het vijandige doel in Lavanttal Arena.
37' In de minuut 37, Doeltrap voor SV Ried in Lavanttal Arena.
38' De scherpte ontbreekt bij Luca Kronberger (SV Ried). Zijn poging mist doel.
38' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wolfsberg.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Stefan Ebner kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wolfsberg.
39' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft SV Ried een doeltrap.
40' In de minuut 40, SV Ried krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stefan Ebner op de helft van WAC.
40' Inworp WAC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' WAC schiet tussen de palen, maar Maurice Malone ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Wolfsberg.
41' In de minuut 41, Inworp voor WAC op de helft van SV Ried.
41' WAC krijgt een schietkans via Maurice Malone, maar scoort niet.
42' In Wolfsberg krijgt WAC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' In de minuut 43, Luca Kronberger (SV Ried) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
44' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Lavanttal Arena.
45' + 1 Nog 1 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, In Wolfsberg krijgt SV Ried op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' De eerste helft op Lavanttal Arena zit erop.
46' Begin van de tweede helft. WAC verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Trainer Maximilian Senft gebruikt zijn eerste wissel. Aleksandar Lutovac wordt door Julian Turi vervangen bij de uitploeg.
46' Scheidsrechter Stefan Ebner kent WAC een inworp toe op de helft van SV Ried.
47' WAC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Stefan Ebner in Wolfsberg.
47' In de minuut 47, SV Ried krijgt van scheidsrechter Stefan Ebner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor WAC in Wolfsberg.
50' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
51' In de minuut 51, In Lavanttal Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' Scheidsrechter Stefan Ebner kent WAC een inworp toe op de helft van SV Ried.
52' Inworp op de eigen helft voor SV Ried.
53' In de minuut 53, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wolfsberg.
53' Scheidsrechter Stefan Ebner kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' SV Ried mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Roko Jurisic in Lavanttal Arena.
55' In de minuut 55, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lavanttal Arena.
56' Trainer Maximilian Senft (SV Ried) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Belmin Beganovic door Leo Mikic.
56' De derde wissel van SV Ried. Christoph Lang komt erin voor Luca Kronberger in Lavanttal Arena.
56' In de minuut 56, Inworp voor SV Ried in Lavanttal Arena op de eigen helft.
57' Vrije trap voor SV Ried op de helft van WAC.
58' SV Ried krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Stefan Ebner in Wolfsberg.
58' In de minuut 58, Doeltrap voor WAC in Lavanttal Arena.
59' WAC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stefan Ebner op de helft van SV Ried.
60' WAC brengt Thorsten Rocher in de plaats van Nikolas Veratschnig.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Stefan Ebner geeft een inworp aan SV Ried op de eigen helft in Lavanttal Arena.
60' Inworp voor SV Ried op de helft van WAC.
61' Schot op doel van Christoph Lang. Maar zonder doelpunt voor SV Ried als gevolg.
62' In de minuut 62, SV Ried moet opletten als WAC van scheidsrechter Stefan Ebner een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
62' Vanaf rechts mag Jonathan Scherzer een hoekschop nemen voor WAC in Lavanttal Arena.
63' Doelpoging WAC! Het schot van Ervin Omic gaat niet tussen de palen in Wolfsberg.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Stefan Ebner geeft SV Ried een doeltrap.
63' Wissel in Wolfsberg: Philipp Pomer vervangt Matthias Gragger bij SV Ried.
64' Scheidsrechter Stefan Ebner kent WAC een inworp toe op de helft van SV Ried.
66' In de minuut 66, Inworp voor SV Ried ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wolfsberg.
68' Een doelpoging van Leo Mikic (SV Ried) in Wolfsberg mist scherpte.
68' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wolfsberg.
68' In de minuut 68, Inworp voor SV Ried op de helft van WAC.
69' WAC gebruikt de tweede wissel. Thierno Ballo vervangt Thai Baribo.
71' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft WAC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van SV Ried.
72' In de minuut 72, De bal is over de achterlijn geweest. SV Ried mag een doeltrap nemen.
72' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft WAC een vrije trap op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Een speler van SV Ried staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Stefan Ebner teruggefloten.
74' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft SV Ried een doeltrap.
75' In de minuut 75, Het voorbereidende werk werd verricht door Thorsten Rocher.
77' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Stefan Ebner een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wolfsberg.
77' Scheidsrechter Stefan Ebner geeft een inworp aan WAC op de eigen helft in Lavanttal Arena.
78' In de minuut 78, Inworp voor SV Ried in de buurt van het vijandige doel in Lavanttal Arena.
79' De bal gaat buiten. Doeltrap voor WAC in Wolfsberg.
80' Jonathan Scherzer blesseert zich bij WAC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Lavanttal Arena.