1' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft het startsein in Turijn. Torino trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Atalanta in Stadio Olimpico Grande Torino op de eigen helft.
2' De uitploeg krijgt een doeltrap in Turijn.
3' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Olimpico Grande Torino.
5' In de minuut 5, Vrije trap voor Atalanta op de helft van Torino.
5' Karol Linetty incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Torino.
9' Giorgio Scalvini (Atalanta) krijgt een eerste gele kaart.
9' In de minuut 9, Vrije trap in Stadio Olimpico Grande Torino. Op de helft van Atalanta mag Torino een vrije trap nemen.
11' Atalanta krijgt van scheidsrechter Marco Piccinini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' Scheidsrechter Marco Piccinini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp op de eigen helft voor Atalanta.
12' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Olimpico Grande Torino.
14' Ivan Ilic neemt de door scheidsrechter Marco Piccinini gegeven hoekschop voor Torino in Turijn.
14' In de minuut 14, Mergim Vojvoda mist het doel en scoort niet voor Torino.
14' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Atalanta een doeltrap.
15' Buitenspel Torino. Nikola Vlasic wordt teruggefloten door scheidsrechter Marco Piccinini.
18' In de minuut 18, Torino schiet tussen de palen, maar Nikola Vlasic ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
18' Atalanta moet opletten als Torino van scheidsrechter Marco Piccinini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
19' Atalanta brengt Mitchel Bakker in de plaats van Berat Djimsiti.
22' In de minuut 22, Duvan Zapata legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
22' Nikola Vlasic met de assist.
25' Atalanta krijgt een schietkans via Ederson, maar scoort niet.
25' In de minuut 25, Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
26' Inworp Torino. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Hoekschop voor Torino in Stadio Olimpico Grande Torino. Ivan Ilic neemt deze vanaf rechts.
27' In de minuut 27, In Stadio Olimpico Grande Torino mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' Atalanta krijgt een schietkans via Charles de Ketelaere, maar scoort niet in Stadio Olimpico Grande Torino.
31' Karol Linetty (Torino) staat buitenspel in Turijn, gezien door scheidsrechter Marco Piccinini.
31' In de minuut 31, Atalanta mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
32' Een schot van Teun Koopmeiners (Atalanta) wordt tegengehouden door de verdediging van Torino in Turijn.
32' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Atalanta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Torino.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Torino op de eigen helft in Stadio Olimpico Grande Torino.
33' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
34' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Marco Piccinini een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Turijn.
35' In de minuut 35, Torino krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini in Turijn.
35' Adrien Tameze (Torino) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Atalanta mag een doeltrap nemen.
36' In de minuut 36, Inworp voor Atalanta op de helft van Torino.
38' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Torino op de eigen helft in Stadio Olimpico Grande Torino.
38' Inworp Torino. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Marco Piccinini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Atalanta, te nemen op de helft van Torino.
40' Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Atalanta, te nemen op de helft van Torino.
41' In de minuut 41, Torino verdedigt een schot van Mateo Ruggeri, waardoor Atalanta niet tot scoren komt.
41' Atalanta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini op de helft van Torino.
42' Inworp op de eigen helft voor Atalanta.
42' In de minuut 42, In Turijn krijgt Atalanta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' Inworp voor Atalanta in Stadio Olimpico Grande Torino op de eigen helft.
44' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Marco Piccinini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Olimpico Grande Torino.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Marco Piccinini toont Alessandro Buongiorno (Torino) de gele kaart.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Marco Piccinini fluit en Atalanta trapt af. De tweede helft in Turijn is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Luis Muriel vervangt Ademola Lookman bij de uitploeg.
46' De uitploeg vervangt Hans Hateboer door Emil Holm.
46' Inworp Torino. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' In de minuut 47, In Turijn krijgt Torino op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Atalanta op de eigen helft in Stadio Olimpico Grande Torino.
48' Doeltrap voor Torino in Stadio Olimpico Grande Torino.
49' In de minuut 49, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Turijn.
49' Scheidsrechter Marco Piccinini kent Atalanta een inworp toe op de helft van Torino.
50' Inworp op de eigen helft voor Torino.
50' In de minuut 50, Inworp voor Atalanta in Stadio Olimpico Grande Torino op de eigen helft.
53' Torino mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ivan Ilic in Stadio Olimpico Grande Torino.
54' De poging van Nikola Vlasic (Torino) mist doel.
54' In de minuut 54, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atalanta in Turijn.
55' De bal gaat op de stip voor Torino.
56' Goal in Stadio Olimpico Grande Torino! Torino loopt uit tot 2-0 dankzij een goal vanaf elf meter van Antonio Sanabria.
57' In de minuut 57, Bij Atalanta komt Mario Pasalic er in. Hij vervangt Charles de Ketelaere.
58' Doeltrap voor Torino in Stadio Olimpico Grande Torino.
59' Inworp Torino. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' In de minuut 59, Inworp voor Torino in de buurt van het vijandige doel in Stadio Olimpico Grande Torino.
60' Inworp voor Torino ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Turijn.
61' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Torino een vrije trap op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Atalanta op de eigen helft in Stadio Olimpico Grande Torino.
62' Atalanta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini op de helft van Torino.
63' Vanaf rechts mag Aleksey Miranchuk een hoekschop nemen voor Atalanta in Stadio Olimpico Grande Torino.
64' In de minuut 64, Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Torino op de eigen helft.
65' Scheidsrechter Marco Piccinini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' Inworp op de eigen helft voor Torino.
66' In de minuut 66, Raoul Bellanova mist het doel en scoort niet voor Torino in Stadio Olimpico Grande Torino.
66' De bal is over de achterlijn geweest. Atalanta mag een doeltrap nemen.
66' Atalanta krijgt van scheidsrechter Marco Piccinini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' In de minuut 67, Atalanta mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Aleksey Miranchuk in Stadio Olimpico Grande Torino.
69' Torino krijgt van scheidsrechter Marco Piccinini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70' Inworp voor Torino in de buurt van het vijandige doel in Stadio Olimpico Grande Torino.
70' In de minuut 70, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71' Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Atalanta op de eigen helft.
72' Inworp voor Atalanta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Turijn.
72' In de minuut 72, Doelpoging Torino! Het schot van Ivan Ilic gaat niet tussen de palen in Turijn.
72' De uitploeg krijgt een doeltrap in Turijn.
73' Inworp voor Atalanta in Stadio Olimpico Grande Torino op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Vrije trap in Stadio Olimpico Grande Torino. Op de helft van Atalanta mag Torino een vrije trap nemen.
75' Marten de Roon gaat in het boekje van de scheidsrechter.
75' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Torino in de buurt van het doel van Atalanta.
76' In de minuut 76, Vergeefse doelpoging Ivan Ilic (Torino).
78' In Stadio Olimpico Grande Torino mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Olimpico Grande Torino.
79' In de minuut 79, De verdediging van Torino blokkeert een schot van Luis Muriel (Atalanta).
80' Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Torino op de eigen helft in Stadio Olimpico Grande Torino.
80' Stadio Olimpico Grande Torino ziet hoe Mario Pasalic op doel schiet, maar niet scoort voor Atalanta.
81' In de minuut 81, Atalanta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini in Turijn.
82' Een schot van Teun Koopmeiners (Atalanta) smoort in de verdediging van Torino.
84' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Turijn.
84' In de minuut 84, Torino gebruikt de 1 wissel. Samuele Ricci vervangt Karol Linetty.
84' Wissel in Turijn: Yann Karamoh vervangt Antonio Sanabria bij Torino.
85' Buitenspel van de uitploeg.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Atalanta een vrije trap op de eigen helft.
86' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Olimpico Grande Torino.
87' Inworp voor Atalanta op de helft van Torino.
89' In de minuut 89, 4 minuten extra tijd in Turijn.
90' Vergeefse doelpoging Aleksey Miranchuk (Atalanta) in Stadio Olimpico Grande Torino.
90' De vierde official geeft 5 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Stadio Olimpico Grande Torino.
90' + 1 Doelpoging Atalanta! Het schot van Luis Muriel gaat niet tussen de palen.
90' + 1 Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Torino een doeltrap.
90' + 2 Trainer Gian Piero Gasperini (Atalanta) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Aleksey Miranchuk door Michel Ndary Adopo.
90' + 2 Trainer Ivan Juric gebruikt zijn 3 wissel. Raoul Bellanova wordt door Koffi Djidji vervangen bij de thuisploeg.
90' + 3 Scheidsrechter Marco Piccinini kent Torino een inworp toe op de helft van Atalanta.