1' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft het startsein in Wenen. Blau-Weiss Linz trapt af en de wedstrijd is begonnen.
2' In de minuut 2, Blau-Weiss Linz mag een hoekschop nemen vanaf links via Tobias Koch in Generali Arena.
2' Young Violets Wien krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emil Ristoskov op de helft van Blau-Weiss Linz.
2' Inworp voor Young Violets Wien ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wenen.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Blau-Weiss Linz.
6' In Generali Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft Blau-Weiss Linz een vrije trap op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Blau-Weiss Linz krijgt een schietkans via Fabian Neumayr, maar scoort niet in Generali Arena.
8' Doeltrap voor Young Violets Wien in Generali Arena.
10' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Inworp voor Blau-Weiss Linz op de helft van Young Violets Wien.
10' Inworp voor Blau-Weiss Linz in de buurt van het vijandige doel in Generali Arena.
11' Inworp Young Violets Wien. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft Young Violets Wien een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Blau-Weiss Linz.
13' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
14' Blau-Weiss Linz moet opletten als Young Violets Wien van scheidsrechter Emil Ristoskov een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
14' In de minuut 14, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Generali Arena.
15' Een speler van Blau-Weiss Linz staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Emil Ristoskov teruggefloten.
15' Inworp voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Generali Arena.
16' Simon Pirkl gaat in het boekje van de scheidsrechter.
17' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft Blau-Weiss Linz een doeltrap.
17' In de minuut 17, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
17' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een inworp aan Young Violets Wien op de eigen helft in Generali Arena.
19' Florian Fischerauer neemt de door scheidsrechter Emil Ristoskov gegeven hoekschop voor Young Violets Wien in Wenen.
19' In de minuut 19, Arbiter Emil Ristoskov kent een vrije trap toe aan Blau-Weiss Linz op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent Blau-Weiss Linz een inworp toe op de helft van Young Violets Wien.
20' Inworp Blau-Weiss Linz. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, De uitploeg krijgt een doeltrap in Wenen.
21' Inworp op de eigen helft voor Blau-Weiss Linz.
21' Vrije trap in Generali Arena. Op de helft van Blau-Weiss Linz mag Young Violets Wien een vrije trap nemen.
22' In de minuut 22, Inworp voor Young Violets Wien in Generali Arena op de eigen helft.
23' Inworp voor Blau-Weiss Linz ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wenen.
23' Young Violets Wien moet opletten als Blau-Weiss Linz van scheidsrechter Emil Ristoskov een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
24' In de minuut 24, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wenen.
24' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Paul Mensah (Blau-Weiss Linz).
26' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Blau-Weiss Linz in Wenen.
27' In de minuut 27, Kans voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena! De kopbal van Ronivaldo mist het doel.
27' De bal is over de achterlijn geweest. Young Violets Wien mag een doeltrap nemen.
27' Paul Mensah lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Blau-Weiss Linz.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een inworp aan Blau-Weiss Linz op de eigen helft in Generali Arena.
28' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wenen.
28' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Blau-Weiss Linz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emil Ristoskov op de helft van Young Violets Wien.
31' Inworp Young Violets Wien. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' Inworp voor Young Violets Wien in Generali Arena op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Blau-Weiss Linz krijgt van scheidsrechter Emil Ristoskov op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Inworp op de eigen helft voor Blau-Weiss Linz.
34' Inworp voor Young Violets Wien in de buurt van het vijandige doel in Generali Arena.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een inworp aan Blau-Weiss Linz op de eigen helft in Generali Arena.
34' Ronivaldo (Blau-Weiss Linz) staat buitenspel.
35' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' In de minuut 36, In Generali Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Young Violets Wien in Wenen.
38' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Luca Pazourek raakt geblesseerd bij Young Violets Wien en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
41' Voor Luca Pazourek is de wedstrijd voorbij. Anouar El Moukhantir vervangt de aangeslagen speler bij Young Violets Wien.
41' Inworp voor Young Violets Wien in Generali Arena op de eigen helft.
42' In de minuut 42, De bal is over de achterlijn geweest. Blau-Weiss Linz mag een doeltrap nemen.
43' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een gele kaart aan Denis Dizdarevic (Young Violets Wien).
43' In Wenen krijgt Blau-Weiss Linz op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' In de minuut 44, Inworp Blau-Weiss Linz. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Inworp op de eigen helft voor Young Violets Wien.
45' Inworp voor Young Violets Wien op de helft van Blau-Weiss Linz.
45' + 1 In de minuut 45, 5 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een inworp aan Young Violets Wien op de eigen helft in Generali Arena.
45' + 2 Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Emil Ristoskov een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wenen.
45' + 3 In de minuut 45, Hoekschop voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena. Tobias Koch neemt deze vanaf links.
45' + 3 Manuel Maranda (Blau-Weiss Linz) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
45' + 3 Doeltrap voor Young Violets Wien in Generali Arena.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Emil Ristoskov kent een vrije trap toe aan Young Violets Wien, te nemen op de helft van Blau-Weiss Linz.
45' + 4 Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft Blau-Weiss Linz een doeltrap.
45' + 5 Generali Arena ziet hoe Anouar El Moukhantir op doel schiet, maar niet scoort voor Young Violets Wien.
45' + 5 De voorzet kwam van Enis Safin.
45' + 6 Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft Blau-Weiss Linz een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Young Violets Wien.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' Young Violets Wien mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Emil Ristoskov fluit en we zijn begonnen.
46' Wissel in Wenen: Jahn Herrmann vervangt Fabian Neumayr bij Blau-Weiss Linz.
46' In de minuut 46, Blau-Weiss Linz heeft Marco Krainz gewisseld. Michael Brandner neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gerald Scheiblehner.
46' Trainer Gerald Scheiblehner (Blau-Weiss Linz) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Paul Mensah door Fally Mayulu.
46' Young Violets Wien brengt Enis Safin in de plaats van Denis Dizdarevic.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Blau-Weiss Linz.
46' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent Blau-Weiss Linz een inworp toe op de helft van Young Violets Wien.
47' Inworp voor Young Violets Wien in Generali Arena op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Vrije trap voor Blau-Weiss Linz op de helft van Young Violets Wien.
49' De scherpte ontbreekt bij Lukas Rath (Blau-Weiss Linz). Zijn poging mist doel in Wenen.
49' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wenen.
50' In de minuut 50, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Generali Arena.
50' Inworp voor Young Violets Wien op de helft van Blau-Weiss Linz.
51' Inworp Young Violets Wien. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' In de minuut 52, Vanaf links mag Niels Hahn een hoekschop nemen voor Young Violets Wien in Generali Arena.
52' Het voorbereidende werk werd verricht door Enis Safin.
53' In de minuut 53, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wenen.
54' De uitploeg vervangt Lukas Rath door Danilo Mitrovic.
54' Blau-Weiss Linz krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emil Ristoskov in Wenen.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Emil Ristoskov kent Blau-Weiss Linz een inworp toe op de helft van Young Violets Wien.
55' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een inworp aan Young Violets Wien op de eigen helft in Generali Arena.
57' Young Violets Wien moet opletten als Blau-Weiss Linz van scheidsrechter Emil Ristoskov een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' In de minuut 59, Young Violets Wien mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Blau-Weiss Linz in Wenen.
59' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft Blau-Weiss Linz een doeltrap.
60' Kopbal richting doel! Fally Mayulu (Blau-Weiss Linz) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Wenen.
60' In de minuut 60, De bal is over de achterlijn geweest. Young Violets Wien mag een doeltrap nemen.
61' In Generali Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Inworp Young Violets Wien. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' Young Violets Wien krijgt van scheidsrechter Emil Ristoskov op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' Young Violets Wien krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emil Ristoskov op de helft van Blau-Weiss Linz.
63' In de minuut 63, Young Violets Wien krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emil Ristoskov op de helft van Blau-Weiss Linz.
65' Hoekschop voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena. Tobias Koch neemt deze vanaf links.
65' Blau-Weiss Linz gebruikt de vijfde wissel. Alexander Briedl vervangt Manuel Maranda.
66' In de minuut 66, Bij Young Violets Wien komt Josef Pross er in. Hij vervangt Armand Smrcka.
66' Gele kaart. Csaba Mester (Young Violets Wien) gaat op de bon.
67' De vierde wissel van Young Violets Wien. Martin Pecar komt erin voor Csaba Mester in Generali Arena.
67' In de minuut 67, Blau-Weiss Linz krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emil Ristoskov in Wenen.
68' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wenen.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wenen.
70' In de minuut 70, Inworp voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena op de eigen helft.
71' Inworp op de eigen helft voor Blau-Weiss Linz.
72' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Generali Arena.
72' In de minuut 72, Gele kaart in Wenen: Danilo Mitrovic (Blau-Weiss Linz) gaat op de bon bij scheidsrechter Emil Ristoskov.
73' Doeltrap voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena.
73' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Emil Ristoskov kent een vrije trap toe aan Blau-Weiss Linz, te nemen op de helft van Young Violets Wien.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Young Violets Wien in Wenen.
75' Enis Safin (Young Violets Wien) krijgt geel van scheidsrechter Emil Ristoskov in Generali Arena en moet oppassen.
75' In de minuut 75, Buitenspelpositie voor Martin Pecar (Young Violets Wien) in Generali Arena (Wenen).
75' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Emil Ristoskov een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wenen.
76' Trainer Harald Suchard gebruikt zijn vijfde wissel. Dario Kreiker wordt door Lukas Haubenwaller vervangen bij de thuisploeg.
77' De assist kwam van Simon Pirkl.
78' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een inworp aan Blau-Weiss Linz op de eigen helft in Generali Arena.
78' In de minuut 78, Inworp op de eigen helft voor Blau-Weiss Linz.
78' Vrije trap voor Blau-Weiss Linz op de helft van Young Violets Wien.
78' Eerste gele kaart voor Florian Fischerauer (Young Violets Wien) in Wenen.
80' In de minuut 80, Arbiter Emil Ristoskov kent een vrije trap toe aan Blau-Weiss Linz op de eigen helft.
80' Inworp Young Violets Wien. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80' Inworp voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Vergeefse doelpoging Josef Pross (Young Violets Wien).
81' Scheidsrechter Emil Ristoskov fluit voor buitenspel van Blau-Weiss Linz.
82' In Wenen krijgt Blau-Weiss Linz op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Emil Ristoskov fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Wenen.
83' Bij Blau-Weiss Linz bevindt Ronivaldo zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Emil Ristoskov.
85' Young Violets Wien krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emil Ristoskov in Wenen.
86' In de minuut 86, Inworp voor Blau-Weiss Linz op de helft van Young Violets Wien.
86' Florian Fischerauer blesseert zich bij Young Violets Wien, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Generali Arena.
87' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Generali Arena.
87' In de minuut 87, De uitploeg incasseert geel op naam van Fally Mayulu.
87' Florian Fischerauer (Young Violets Wien) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
88' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wenen.
89' In de minuut 89, In Wenen krijgt Young Violets Wien op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89' Scheidsrechter Emil Ristoskov geeft een inworp aan Blau-Weiss Linz op de eigen helft in Generali Arena.
90' Scheidsrechter Emil Ristoskov kent Young Violets Wien een inworp toe op de helft van Blau-Weiss Linz.
90' + 1 Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 1 We krijgen 4 minuten extra tijd.
90' + 1 Arbiter Emil Ristoskov kent een vrije trap toe aan Young Violets Wien op de eigen helft.
90' + 2 Doeltrap voor Blau-Weiss Linz in Generali Arena.
90' + 3 In Generali Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 4 Blau-Weiss Linz moet uitkijken als Young Violets Wien een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Generali Arena.
90' + 5 Scheidsrechter Emil Ristoskov kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 5 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wenen.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 2-1.