5' W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Adelaide.
6' In de minuut 6, De bal is over de achterlijn geweest. Adelaide mag een doeltrap nemen.
10' Inworp voor Adelaide in Bankwest Stadium op de eigen helft.
12' Scheidsrechter Alireza Faghani kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
14' Inworp Adelaide. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Inworp voor W. Sydney op de helft van Adelaide.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
16' In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Scheidsrechter Alireza Faghani kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan Adelaide op de eigen helft in Bankwest Stadium.
18' Tom Beadling van W. Sydney is geblesseerd en het spel ligt even stil.
18' De 1 wissel van coach Mark Rudan (W. Sydney) is een noodgedwongen wijziging. Oscar Priestman vervangt de aangeslagen Tom Beadling.
18' In de minuut 18, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Alireza Faghani laat verder spelen.
18' Scheidsrechter Alireza Faghani kent Adelaide een inworp toe op de helft van W. Sydney.
19' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alireza Faghani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Parramatta.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Alireza Faghani geeft W. Sydney een doeltrap.
20' De scherpte ontbreekt bij Dylan Pierias (W. Sydney). Zijn poging mist doel in Parramatta.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adelaide in Parramatta.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Adelaide een vrije trap op de eigen helft.
21' Marcus Antonsson schiet op doel maar scoort niet voor W. Sydney in Parramatta.
22' In Parramatta krijgt Adelaide op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' In de minuut 22, De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Parramatta.
22' Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
23' W. Sydney neemt een 1-0 voorsprong dankzij Dylan Pierias.
25' W. Sydney moet opletten als Adelaide van scheidsrechter Alireza Faghani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
25' Inworp voor Adelaide in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Alireza Faghani geeft W. Sydney een doeltrap.
25' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
26' Inworp voor Adelaide op de helft van W. Sydney.
26' In de minuut 26, Inworp voor Adelaide ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
26' Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
27' In de minuut 27, Inworp voor Adelaide in Bankwest Stadium op de eigen helft.
27' W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van Adelaide.
28' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft W. Sydney een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Adelaide.
29' In de minuut 29, De bal is over de achterlijn geweest. Adelaide mag een doeltrap nemen.
29' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
31' In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' In de minuut 32, De scherpte ontbreekt bij Dylan Pierias (W. Sydney). Zijn poging mist doel.
32' Doeltrap voor Adelaide in Bankwest Stadium.
33' In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' In de minuut 37, W. Sydney krijgt een schietkans via Marcelo, maar scoort niet in Bankwest Stadium.
38' Buitenspelpositie W. Sydney.
38' Adelaide krijgt van scheidsrechter Alireza Faghani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' In de minuut 39, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Alireza Faghani.
39' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
39' Inworp voor W. Sydney op de helft van Adelaide.
40' In de minuut 40, Arbiter Alireza Faghani kent een vrije trap toe aan Adelaide op de eigen helft.
43' Buitenspel Adelaide. Scheidsrechter Alireza Faghani fluit de uitploeg terug in Bankwest Stadium.
43' Adelaide krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alireza Faghani op de helft van W. Sydney.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Alireza Faghani kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
45' Scheidsrechter Alireza Faghani kent W. Sydney een inworp toe op de helft van Adelaide.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd.
45' + 2 Inworp voor W. Sydney op de helft van Adelaide.
45' De eerste helft zit erop in Bankwest Stadium.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Adelaide.
46' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
46' W. Sydney krijgt van scheidsrechter Alireza Faghani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Ethan Alagich voor Nestory Irankunda.
47' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
47' Inworp Adelaide. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' In de minuut 49, Inworp voor Adelaide ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
49' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
49' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft Adelaide een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van W. Sydney.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Adelaide mag een doeltrap nemen.
55' Giuseppe Bovalina kopt namens Adelaide op doel, zonder doelpunt als resultaat.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Alireza Faghani geeft W. Sydney een doeltrap.
56' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
56' De poging van Aidan Simmons (W. Sydney) mist doel in Bankwest Stadium.
56' In de minuut 56, Doeltrap voor Adelaide in Bankwest Stadium.
57' W. Sydney mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Adelaide in Parramatta.
59' Trainer Carl Veart (Adelaide) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Luke Duzel door Jonny Yull.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Parramatta.
61' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
64' Dylan Pierias mist het doel en scoort niet voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
64' In de minuut 64, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adelaide in Parramatta.
65' W. Sydney gebruikt de 2 wissel. Lachlan Brook vervangt Valentino Yuel.
65' W. Sydney brengt Marcus Younis in de plaats van Dylan Pierias.
65' In de minuut 65, De onderbreking is afgelopen in Parramatta.
66' Dylan Dean Scicluna vervangt Aidan Simmons bij de thuisploeg.
66' Scheidsrechter Alireza Faghani geeft W. Sydney een doeltrap.