1' W. Sydney trapt af wanneer scheidsrechter Benjamin Abraham in McDonald Jones Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
3' W. Sydney krijgt van scheidsrechter Benjamin Abraham op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
6' In de minuut 6, Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Doeltrap voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium.
7' In McDonald Jones Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' In de minuut 7, Inworp voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
10' Inworp voor W. Sydney ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle.
10' In de minuut 10, Buitenspelpositie W. Sydney.
11' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent Newcastle Jets een inworp toe op de helft van W. Sydney.
11' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
15' Josh Brillante neemt de door scheidsrechter Benjamin Abraham gegeven hoekschop voor W. Sydney in Newcastle.
18' Trent Buhagiar deed het voorbereidende werk.
20' Inworp voor Newcastle Jets op de helft van W. Sydney.
20' In de minuut 20, Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
21' In Newcastle krijgt Newcastle Jets op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' Newcastle Jets krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham op de helft van W. Sydney.
22' In de minuut 22, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Newcastle.
23' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in McDonald Jones Stadium.
24' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
25' In de minuut 25, Newcastle Jets krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham op de helft van W. Sydney.
25' Inworp voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
26' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
27' In de minuut 27, De poging van Marcus Antonsson (W. Sydney) mist doel.
27' De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
28' Inworp voor W. Sydney op de helft van Newcastle Jets.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Benjamin Abraham toont Jorrit Hendrix (W. Sydney) de gele kaart.
30' Clayton Taylor schiet op doel maar scoort niet voor Newcastle Jets.
30' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent een vrije trap toe aan W. Sydney, te nemen op de helft van Newcastle Jets.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
31' De verdediging van Newcastle Jets blokkeert een schot van Lachlan Brook (W. Sydney).
32' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft W. Sydney een doeltrap.
33' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent W. Sydney een inworp toe op de helft van Newcastle Jets.
35' Hoekschop voor Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium. Kosta Grozos neemt deze vanaf links.
35' In de minuut 35, Mark Natta met de kopkans! Geen doelpunt voor Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Newcastle.
37' In de minuut 37, Het voorbereidende werk werd verricht door Trent Buhagiar.
38' Doeltrap voor Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium.
39' Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft W. Sydney een vrije trap op de eigen helft.
41' Inworp voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Arbiter Benjamin Abraham kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op de eigen helft.
44' Een schot van Lucas Mauragis (Newcastle Jets) wordt geblokkeerd door een verdediger van W. Sydney.
44' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Newcastle Jets een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van W. Sydney.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een inworp aan Newcastle Jets op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
45' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Newcastle.
45' + 1 Scheidsrechter Benjamin Abraham laat nog 1 minuten doorspelen in Newcastle.
45' In de minuut 45, De eerste helft op McDonald Jones Stadium zit erop.
46' Na de pauze trapt Newcastle Jets af voor de tweede helft.
46' Inworp voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
46' In de minuut 46, Doni Grdic vervangt Anthony Pantazopoulos bij de uitploeg.
46' In McDonald Jones Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' Vrije trap voor Newcastle Jets op de helft van W. Sydney.
48' In de minuut 48, De wedstrijd is weer hervat.
49' Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
49' Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' In de minuut 50, W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham in Newcastle.
50' Kopbal richting doel! Nicolas Milanovic (W. Sydney) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Newcastle.
50' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
50' In de minuut 50, Inworp voor W. Sydney op de helft van Newcastle Jets.
51' Vanaf links mag Jorrit Hendrix een hoekschop nemen voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium.
51' In Newcastle kopt Marcelo (W. Sydney) de bal, maar mist doel.
51' In de minuut 51, De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
52' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in McDonald Jones Stadium.
52' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Newcastle.
53' In de minuut 53, Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
53' Vergeefse doelpoging Trent Buhagiar (Newcastle Jets).
54' Buitenspel van de thuisploeg.
54' In de minuut 54, In McDonald Jones Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft W. Sydney een doeltrap.
56' Een schot van Brandon Borrello (W. Sydney) smoort in de verdediging van Newcastle Jets.
56' In de minuut 56, Tate Russell mist het doel en scoort niet voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Newcastle.
59' De poging van Lachlan Bayliss (Newcastle Jets) mist doel in McDonald Jones Stadium.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft W. Sydney een doeltrap.
61' Jorrit Hendrix neemt de door scheidsrechter Benjamin Abraham gegeven hoekschop voor W. Sydney in Newcastle.
61' In de minuut 61, De assist kwam van Marcelo.
62' Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor W. Sydney in de buurt van het doel van Newcastle Jets.
64' In de minuut 64, Newcastle Jets verdedigt een schot van Lachlan Brook, waardoor W. Sydney niet tot scoren komt.
64' McDonald Jones Stadium ziet de poging van Lachlan Brook smoren in de verdediging van Newcastle Jets.
66' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Newcastle.
66' In de minuut 66, Doeltrap voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium.
67' Jorrit Hendrix schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium.
68' Inworp voor W. Sydney in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
70' In de minuut 70, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
74' De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
75' De uitploeg vervangt Josh Brillante door Oscar Priestman.
75' In de minuut 75, Apostolos Stamatelopoulos (Newcastle Jets) treft de paal in Newcastle.
75' De uitploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
75' Bij W. Sydney komt Dylan Pierias er in. Hij vervangt Tate Russell.
76' In de minuut 76, Lachlan Brook mist het doel en scoort niet voor W. Sydney.
76' De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
77' Clayton Taylor (Newcastle Jets) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van W. Sydney.
78' In de minuut 78, W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham op de helft van Newcastle Jets.
78' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Newcastle.
80' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Newcastle Jets een doeltrap.
80' In de minuut 80, Apostolos Stamatelopoulos (Newcastle Jets) krijgt een eerste gele kaart.
81' Oscar Priestman met de assist.
86' In de minuut 86, Marcelo (W. Sydney) krijgt geel van scheidsrechter Benjamin Abraham in McDonald Jones Stadium en moet oppassen.
87' W. Sydney krijgt van scheidsrechter Benjamin Abraham op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' Vrije trap in McDonald Jones Stadium. Op de helft van W. Sydney mag Newcastle Jets een vrije trap nemen.
87' In de minuut 87, Newcastle Jets brengt Callum Timmins in de plaats van Trent Buhagiar.
88' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een inworp aan Newcastle Jets op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
89' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89' In de minuut 89, Newcastle Jets heeft Apostolos Stamatelopoulos gewisseld. Thomas Kevin Aquilina neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rob Stanton.
89' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent Newcastle Jets een inworp toe op de helft van W. Sydney.