1' Scheidsrechter Alexander King fluit voor het begin van de eerste helft. W. Sydney trapt af in Parramatta.
2' Buitenspelpositie W. Sydney.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Alexander King geeft een inworp aan Central Coast op de eigen helft in Bankwest Stadium.
4' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
4' Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Inworp voor Central Coast ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
6' W. Sydney krijgt van scheidsrechter Alexander King op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' In Parramatta krijgt W. Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' In de minuut 8, Marcelo (W. Sydney) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Central Coast.
8' Scheidsrechter Alexander King kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' Central Coast krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander King op de helft van W. Sydney.
9' In de minuut 9, Doeltrap voor Central Coast in Bankwest Stadium.
11' Aidan Simmons schiet op doel maar scoort niet voor W. Sydney.
12' Inworp voor W. Sydney op de helft van Central Coast.
12' In de minuut 12, Vrije trap voor W. Sydney op de helft van Central Coast.
13' Schot op doel van Nicolas Milanovic. Maar zonder doelpunt voor W. Sydney als gevolg.
14' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
15' In de minuut 15, Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
17' Nicolas Milanovic schiet op doel maar scoort niet voor W. Sydney in Parramatta.
18' In Bankwest Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' In de minuut 18, Inworp op de eigen helft voor Central Coast.
20' Inworp voor Central Coast in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
20' Scheidsrechter Alexander King geeft W. Sydney een vrije trap op de eigen helft.
22' In de minuut 22, W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexander King in Parramatta.
24' Arbiter Alexander King kent een vrije trap toe aan Central Coast op de eigen helft.
25' De bal gaat binnen. De uitploeg neemt de leiding via Marco Tulio Oliveira Lemos. 0-1!
28' Scheidsrechter Alexander King kent Central Coast een inworp toe op de helft van W. Sydney.
25' In de minuut 25, Josh Nisbet met de assist.
30' Marco Tulio Oliveira Lemos neemt de door scheidsrechter Alexander King gegeven hoekschop voor Central Coast in Parramatta.
33' In de minuut 33, Central Coast mag een hoekschop nemen vanaf links via Marco Tulio Oliveira Lemos in Bankwest Stadium.
34' Central Coast krijgt een schietkans via Marco Tulio Oliveira Lemos, maar scoort niet.
35' Valentino Yuel mist het doel en scoort niet voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
35' In de minuut 35, De bal is over de achterlijn geweest. Central Coast mag een doeltrap nemen.
36' In Parramatta krijgt W. Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' In de minuut 38, W. Sydney mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Central Coast in Parramatta.
37' W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander King op de helft van Central Coast.
38' De scherpte ontbreekt bij Angel Yesid Torres Quinones (Central Coast). Zijn poging mist doel in Parramatta.
38' Scheidsrechter Alexander King geeft W. Sydney een doeltrap.
39' In de minuut 39, Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast in Parramatta.
41' Wissel in Parramatta: Oscar Priestman vervangt Jorrit Hendrix bij W. Sydney.
42' In de minuut 42, De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
45' + 1 2 minuten extra tijd.
45' Het rustsignaal klinkt.
45' + 1 Scheidsrechter Alexander King kent een vrije trap toe aan Central Coast, te nemen op de helft van W. Sydney.
45' + 1 In de minuut 45, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.