1' De eerste helft is begonnen. Stallion FC trapt af.
1' In de minuut 1, Inworp voor Central Coast in Binan Football Stadium op de eigen helft.
2' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Binan.
2' Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In de minuut 3, Inworp voor Central Coast op de helft van Stallion FC.
3' De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
8' Marco Tulio Oliveira Lemos neemt de door scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui gegeven hoekschop voor Central Coast in Binan.
8' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' Buitenspel van de uitploeg.
11' Central Coast krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui in Binan.
14' In de minuut 14, In Binan Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' Inworp op de eigen helft voor Central Coast.
15' Doeltrap voor Central Coast in Binan Football Stadium.
16' In de minuut 16, Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
17' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui.
18' In de minuut 18, Arbiter Jansen Foo Chuan Hui kent een vrije trap toe aan Stallion FC op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui kent Central Coast een inworp toe op de helft van Stallion FC.
21' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui geeft Stallion FC een vrije trap op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Buitenspel Central Coast. William Wilson wordt teruggefloten.
23' Central Coast krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui op de helft van Stallion FC.
23' Central Coast komt op een 0-1 voorsprong in Binan via Marco Tulio Oliveira Lemos!
23' In de minuut 23, Antonio Mikael Rodrigues Brito deed het voorbereidende werk.
25' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Binan.
26' In de minuut 26, Vanaf rechts mag Marco Tulio Oliveira Lemos een hoekschop nemen voor Central Coast in Binan Football Stadium.
28' Vergeefse doelpoging Josh Nisbet (Central Coast) in Binan Football Stadium.
30' Buitenspel Central Coast. Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui fluit de uitploeg terug in Binan Football Stadium.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Binan Football Stadium.
31' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Binan.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui geeft Stallion FC een doeltrap.
32' Inworp voor Central Coast in Binan Football Stadium op de eigen helft.
33' Stallion FC krijgt een schietkans via Junior Ngong Sam, maar scoort niet.
33' In de minuut 33, Inworp voor Stallion FC op de helft van Central Coast.
34' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Binan.
34' Stallion FC krijgt een schietkans via Junior Ngong Sam, maar scoort niet in Binan Football Stadium.
35' In de minuut 35, Hoekschop voor Stallion FC in Binan Football Stadium. Juan Trujillo neemt deze vanaf links.
35' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast in Binan.
36' In de minuut 36, Inworp op de eigen helft voor Central Coast.
37' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui geeft een inworp aan Stallion FC op de eigen helft in Binan Football Stadium.
38' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Stallion FC krijgt van scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, Inworp voor Central Coast in Binan Football Stadium op de eigen helft.
42' Doeltrap voor Stallion FC in Binan Football Stadium.
42' Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
43' De uitploeg krijgt een doeltrap in Binan.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast in Binan.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui geeft een inworp aan Stallion FC op de eigen helft in Binan Football Stadium.
45' + 1 1 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui geeft Stallion FC een doeltrap.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Central Coast.
46' Central Coast gebruikt de 1 wissel. Alou Kuol vervangt Jing Reec.
46' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jansen Foo Chuan Hui een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Binan.
48' In de minuut 48, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Binan Football Stadium.
48' Inworp op de eigen helft voor Stallion FC.
49' De bal is over de achterlijn geweest. Central Coast mag een doeltrap nemen.
50' In de minuut 50, Stallion FC krijgt van scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Central Coast schiet tussen de palen, maar Alou Kuol ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Binan.
50' Een doelpoging van Josh Nisbet (Central Coast) in Binan mist scherpte.
50' In de minuut 50, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Binan.
51' Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui fluit voor buitenspel van Central Coast.
54' In de minuut 54, Stallion FC moet opletten als Central Coast van scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
56' Hoekschop voor Central Coast in Binan Football Stadium. Marco Tulio Oliveira Lemos neemt deze vanaf rechts.
57' In de minuut 57, Inworp voor Stallion FC in Binan Football Stadium op de eigen helft.
58' Vrije trap in Binan Football Stadium. Op de helft van Central Coast mag Stallion FC een vrije trap nemen.
59' Juan Trujillo (Stallion FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
59' In de minuut 59, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast in Binan.
60' Buitenspel Central Coast.
62' In de minuut 62, Trainer Ernest Nierras (Stallion FC) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Cristian Ivanovsky door Ruben Doctora Junior.
62' Bij Stallion FC komt Jayvee Kallukaran er in. Hij vervangt Juan Trujillo.
63' Doelpunt! Central Coast breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Christian Theoharous.
63' In de minuut 63, Miguel Di Pizio met de assist.
63' Vanaf links mag Junior Ngong Sam een hoekschop nemen voor Stallion FC in Binan Football Stadium.
65' In Binan Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67' In de minuut 67, De bal is over de achterlijn geweest. Stallion FC mag een doeltrap nemen.
68' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui aan de thuisploeg.
70' In de minuut 70, Binan Football Stadium ziet hoe Christian Theoharous op doel schiet, maar niet scoort voor Central Coast.
71' De uitploeg wisselt Miguel Di Pizio voor Brad Tapp.
71' Central Coast mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marco Tulio Oliveira Lemos in Binan Football Stadium.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui geeft Stallion FC een doeltrap.
73' Scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui geeft een inworp aan Stallion FC op de eigen helft in Binan Football Stadium.
73' De 3 wissel van Stallion FC. Vicente Pellicer komt erin voor Hayeson Pepito in Binan Football Stadium.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stallion FC in Binan.
76' In de minuut 76, Griffin Connor Isip McDaniel neemt de door scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui gegeven hoekschop voor Stallion FC in Binan.
76' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Stallion FC in de buurt van het doel van Central Coast.
77' Een speler van Stallion FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jansen Foo Chuan Hui teruggefloten.
77' In de minuut 77, Arbiter Jansen Foo Chuan Hui kent een vrije trap toe aan Central Coast op de eigen helft.
78' Inworp op de eigen helft voor Central Coast.
79' In de minuut 79, Marco Tulio Oliveira Lemos legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-3!
82' Inworp Stallion FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.