1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Melbourne Victory mag de aftrap nemen.
2' In de minuut 2, In Perth krijgt Perth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' Scheidsrechter Lachlan Keevers kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory op een gevaarlijke plek voor Perth.
4' Melbourne Victory schiet tussen de palen, maar Zinedine Machach ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Lachlan Keevers geeft Melbourne Victory een doeltrap.
6' Scheidsrechter Lachlan Keevers geeft een inworp aan Melbourne Victory op de eigen helft in HBF Park.
7' In de minuut 7, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' Melbourne Victory krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Lachlan Keevers in Perth.
8' Inworp voor Perth op de helft van Melbourne Victory.
8' Inworp voor Melbourne Victory in HBF Park op de eigen helft.
9' In de minuut 9, De verdediging van Melbourne Victory blokkeert een schot van Bruce Kamau (Perth).
9' Inworp op de eigen helft voor Melbourne Victory.
9' Inworp Perth. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, Vanaf links mag Stefan Colakovski een hoekschop nemen voor Perth in HBF Park.
12' Een schot van Stefan Colakovski (Perth) smoort in de verdediging van Melbourne Victory.
12' Scheidsrechter Lachlan Keevers geeft Perth een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Melbourne Victory.
13' In de minuut 13, De bal is over de achterlijn geweest. Melbourne Victory mag een doeltrap nemen.
14' Melbourne Victory moet opletten als Perth van scheidsrechter Lachlan Keevers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
18' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Perth.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Lachlan Keevers kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Adam Taggart. Het staat 1-0 in HBF Park.
21' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Perth in Perth.
22' In de minuut 22, Doeltrap voor Melbourne Victory in HBF Park.
23' Scheidsrechter Lachlan Keevers geeft een inworp aan Perth op de eigen helft in HBF Park.
23' Arbiter Lachlan Keevers kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Inworp voor Perth in HBF Park op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Lachlan Keevers kent Melbourne Victory een inworp toe op de helft van Perth.
25' Doelpoging Melbourne Victory! Het schot van Daniel Arzani gaat niet tussen de palen.
25' In de minuut 25, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Perth.
26' Schot op doel van Mohammad Amini. Maar zonder doelpunt voor Perth als gevolg.
27' Doeltrap voor Melbourne Victory in HBF Park.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor Perth op de helft van Melbourne Victory.
28' Zinedine Machach schiet op doel maar scoort niet voor Melbourne Victory in Perth.
31' De verdediging van Perth blokkeert een schot van Connor Chapman (Melbourne Victory) in HBF Park.
32' In de minuut 32, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Perth in Perth.
34' Gele kaart in Perth: Bruce Kamau (Perth) gaat op de bon bij scheidsrechter Lachlan Keevers.
34' Melbourne Victory krijgt van scheidsrechter Lachlan Keevers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' In de minuut 35, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Perth.
35' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in HBF Park.
36' Johnny Koutroumbis mist het doel en scoort niet voor Perth.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Lachlan Keevers geeft Melbourne Victory een doeltrap.
37' De scherpte ontbreekt bij Nishan Velupillay (Melbourne Victory). Zijn poging mist doel.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Perth mag een doeltrap nemen.
37' In de minuut 37, Adam Taggart (Perth) bevindt zich in buitenspelpositie.
39' Een schot van Nishan Velupillay (Melbourne Victory) wordt geblokkeerd door een verdediger van Perth.
39' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Perth.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Lachlan Keevers kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory, te nemen op de helft van Perth.
40' Scheidsrechter Lachlan Keevers geeft Perth een vrije trap op de eigen helft.
42' Doelpunt! De uitploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Zinedine Machach.
45' + 1 Nog 2 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Perth.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Lachlan Keevers maakt een einde aan de eerste helft.