1' De wedstrijd gaat van start. Melbourne City heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Adam Kersey geeft Central Coast een doeltrap.
1' Inworp voor Melbourne City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gosford.
3' Scheidsrechter Adam Kersey kent Central Coast een inworp toe op de helft van Melbourne City.
4' In de minuut 4, Vrije trap voor Melbourne City op de helft van Central Coast.
6' Scheidsrechter Adam Kersey geeft een inworp aan Central Coast op de eigen helft in Central Coast Stadium.
8' Central Coast krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey op de helft van Melbourne City.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Adam Kersey geeft Central Coast een vrije trap op de eigen helft.
12' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
12' Scheidsrechter Adam Kersey geeft Central Coast een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Melbourne City.
13' In de minuut 13, Melbourne City moet opletten als Central Coast van scheidsrechter Adam Kersey een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' De uitploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
15' Central Coast mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
16' In de minuut 16, Maximilien Balard schiet op doel maar scoort niet voor Central Coast in Gosford.
17' Hoekschop voor Melbourne City in Central Coast Stadium. Tolgay Arslan neemt deze vanaf rechts.
17' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast in Gosford.
18' In de minuut 18, Christian Theoharous (Central Coast) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Melbourne City.
21' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Central Coast Stadium.
23' Inworp op de eigen helft voor Melbourne City.
25' In de minuut 25, Er wordt weer gevoetbald!
27' Scheidsrechter Adam Kersey kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' Arbiter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Central Coast op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Inworp voor Melbourne City in Central Coast Stadium op de eigen helft.
30' Een schot van Tolgay Arslan (Melbourne City) wordt tegengehouden door de verdediging van Central Coast in Gosford.
30' Melbourne City krijgt een schietkans via Leo Natel, maar scoort niet.
31' In de minuut 31, Central Coast Stadium ziet hoe Alou Kuol op doel schiet, maar niet scoort voor Central Coast.
31' Central Coast Stadium ziet hoe een schot van Angel Yesid Torres Quinones (Central Coast) de lat treft!
32' Vergeefse doelpoging Christian Theoharous (Central Coast).
32' In de minuut 32, Vrije trap in Central Coast Stadium. Op de helft van Central Coast mag Melbourne City een vrije trap nemen.
33' Eerste gele kaart voor Curtis Good (Melbourne City) in Gosford.
34' Scheidsrechter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Central Coast, te nemen op de helft van Melbourne City.
36' In de minuut 36, Een schot van Leo Natel (Melbourne City) smoort in de verdediging van Central Coast.
37' De bal is over de achterlijn geweest. Melbourne City mag een doeltrap nemen.
38' Inworp voor Central Coast in de buurt van het vijandige doel in Central Coast Stadium.
39' In de minuut 39, Central Coast mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Maximilien Balard in Central Coast Stadium.
40' De verdediging van Melbourne City blokkeert een schot van Alou Kuol (Central Coast).
40' Melbourne City moet opletten als Central Coast van scheidsrechter Adam Kersey een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
40' In de minuut 40, Melbourne City krijgt van scheidsrechter Adam Kersey op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Scheidsrechter Adam Kersey geeft een gele kaart aan Christian Theoharous (Central Coast).
42' Inworp Central Coast. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' In de minuut 44, Vanaf links mag Angel Yesid Torres Quinones een hoekschop nemen voor Central Coast in Central Coast Stadium.
44' Scheidsrechter Adam Kersey kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Melbourne City verdedigt een schot van Christian Theoharous, waardoor Central Coast niet tot scoren komt.
45' In de minuut 45, In Gosford krijgt Melbourne City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Adam Kersey geeft Central Coast een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Melbourne City.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.