1' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft het startsein in Melbourne. Melbourne City trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Western United op de helft van Melbourne City.
1' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham op de helft van Melbourne City.
2' Melbourne City schiet tussen de palen, maar Jamie MacLaren ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Melbourne.
3' In de minuut 3, Inworp Melbourne City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Vrije trap in Melbourne Rectangular Stadium. Op de helft van Western United mag Melbourne City een vrije trap nemen.
4' Een doelpoging van Hamza Sakhi (Melbourne City) mist scherpte.
4' In de minuut 4, Doeltrap voor Western United in Melbourne Rectangular Stadium.
5' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent een vrije trap toe aan Melbourne City, te nemen op de helft van Western United.
6' Buitenspel van de uitploeg.
8' In de minuut 8, Inworp op de eigen helft voor Melbourne City.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Melbourne.
9' Melbourne City krijgt een schietkans via Leo Natel, maar scoort niet.
10' In de minuut 10, Doelpoging Melbourne City! Het schot van Callum Talbot gaat niet tussen de palen in Melbourne.
10' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
11' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne Rectangular Stadium.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Melbourne City een doeltrap.
12' Arbiter Benjamin Abraham kent een vrije trap toe aan Western United op de eigen helft.
13' Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Michael Ruhs.
13' In de minuut 13, Angus Thurgate met de assist.
18' Western United mag een hoekschop nemen vanaf links via Lachlan Wales in Melbourne Rectangular Stadium.
19' Vrije trap voor Western United op de helft van Melbourne City.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Melbourne City mag een doeltrap nemen.
20' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne.
21' Melbourne City moet opletten als Western United van scheidsrechter Benjamin Abraham een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, Inworp voor Melbourne City in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
21' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Melbourne City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Western United.
24' In de minuut 24, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
26' Melbourne Rectangular Stadium ziet hoe Lachlan Wales op doel schiet, maar niet scoort voor Western United.
26' In de minuut 26, Western United krijgt van scheidsrechter Benjamin Abraham op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' Vanaf links mag Hamza Sakhi een hoekschop nemen voor Melbourne City in Melbourne Rectangular Stadium.
28' Melbourne City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham in Melbourne.
28' In de minuut 28, Doeltrap voor Western United in Melbourne Rectangular Stadium.
29' In Melbourne krijgt Western United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' Een schot van Michael Ruhs (Western United) smoort in de verdediging van Melbourne City.
33' In de minuut 33, In Melbourne Rectangular Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
34' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Melbourne City een doeltrap.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Melbourne City een vrije trap op de eigen helft.
37' Melbourne City krijgt een schietkans via Alessandro Lopane, maar scoort niet in Melbourne Rectangular Stadium.
37' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Benjamin Abraham kent Western United een inworp toe op de helft van Melbourne City.
38' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent Western United een inworp toe op de helft van Melbourne City.
40' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Benjamin Abraham een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Melbourne.
40' In de minuut 40, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Melbourne Rectangular Stadium.
42' Inworp Western United. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne.
45' + 1 In de minuut 45, Western United krijgt van scheidsrechter Benjamin Abraham op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Melbourne City in Melbourne.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft gaat van start in Melbourne. Western United mag aftrappen als scheidsrechter Benjamin Abraham fluit.
47' Hoekschop voor Melbourne City in Melbourne Rectangular Stadium. Tolgay Arslan neemt deze vanaf rechts.
47' In de minuut 47, In Melbourne krijgt Western United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
47' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
48' Western United mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Melbourne City in Melbourne.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft een gele kaart aan Steven Lustica (Western United).
50' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Melbourne City een vrije trap op de eigen helft.
52' Melbourne City mag een hoekschop nemen vanaf links via Tolgay Arslan in Melbourne Rectangular Stadium.
54' De uitploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
55' Western United verdedigt een schot van Tolgay Arslan, waardoor Melbourne City niet tot scoren komt.
55' In de minuut 55, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' Doeltrap voor Western United in Melbourne Rectangular Stadium.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Benjamin Abraham legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Marin Jakolis (Melbourne City) in Melbourne Rectangular Stadium.
58' Western United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham in Melbourne.
58' Melbourne City heeft Marin Jakolis gewisseld. Benjamin Mazzeo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Aurelio Vidmar.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Benjamin Abraham fluit de wedstrijd weer op gang in Melbourne Rectangular Stadium.
58' In Melbourne kan Marin Jakolis (Melbourne City) weer verder.
59' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne Rectangular Stadium.
59' In de minuut 59, Inworp voor Western United in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
60' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Melbourne Rectangular Stadium.
61' Vergeefse doelpoging Lachlan Wales (Western United).
63' In de minuut 63, Arbiter Benjamin Abraham kent een vrije trap toe aan Western United op de eigen helft.
64' Inworp voor Western United op de helft van Melbourne City.
65' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65' In de minuut 65, Inworp op de eigen helft voor Melbourne City.
66' Scheidsrechter Benjamin Abraham kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66' Daniel Penha schiet op doel maar scoort niet voor Western United.
69' In de minuut 69, De poging van Callum Talbot (Melbourne City) mist doel in Melbourne Rectangular Stadium.
69' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
69' Vanaf rechts mag Hamza Sakhi een hoekschop nemen voor Melbourne City in Melbourne Rectangular Stadium.
70' In de minuut 70, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Melbourne.
70' Wissel in Melbourne: Rhys Bozinovski vervangt Steven Lustica bij Western United.
71' Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Melbourne City een doeltrap.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Benjamin Abraham geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Melbourne City.
72' Vergeefse doelpoging Daniel Penha (Western United) in Melbourne Rectangular Stadium.
72' Vrije trap voor Western United op de helft van Melbourne City.
74' In de minuut 74, Terry Antonis vervangt Hamza Sakhi bij de uitploeg.
74' De uitploeg vervangt Alessandro Lopane door Steven Ugarkovic.
75' Arbiter Benjamin Abraham kent een vrije trap toe aan Western United op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Doeltrap voor Melbourne City in Melbourne Rectangular Stadium.
76' Vrije trap in Melbourne Rectangular Stadium. Op de helft van Melbourne City mag Western United een vrije trap nemen.
78' Scheidsrechter Benjamin Abraham fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Melbourne.
78' In de minuut 78, Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benjamin Abraham op de helft van Melbourne City.
79' De kopbal van Jamie MacLaren belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Melbourne City.
79' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
80' In de minuut 80, Melbourne Rectangular Stadium ziet de poging van Steven Ugarkovic smoren in de verdediging van Western United.
80' Scheidsrechter Benjamin Abraham fluit voor buitenspel van Melbourne City.
82' Eerste gele kaart voor Angus Thurgate (Western United) in Melbourne.