1' De wedstrijd gaat van start. Western United heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, De uitploeg krijgt een doeltrap in Geelong.
2' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft een inworp aan Wellington op de eigen helft in GMHBA Stadium.
2' Scheidsrechter Timothy Danaskos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Vrije trap voor Wellington op de helft van Western United.
3' De thuisploeg incasseert geel op naam van Jacob Tratt.
4' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in GMHBA Stadium.
5' In de minuut 5, Wellington krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Timothy Danaskos in Geelong.
6' Inworp Wellington. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' Doelpoging Western United! Het schot van Daniel Penha gaat niet tussen de palen.
7' In de minuut 7, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wellington in Geelong.
8' Wellington moet uitkijken als Western United een gevaarlijke vrij trap mag nemen in GMHBA Stadium.
9' Vergeefse doelpoging Ben Garuccio (Western United) in GMHBA Stadium.
10' In de minuut 10, Western United schiet tussen de palen, maar Lachlan Wales ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Geelong.
14' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
14' Inworp op de eigen helft voor Wellington.
14' In de minuut 14, Inworp voor Wellington in GMHBA Stadium op de eigen helft.
16' Mohamed Al-Taay mist het doel en scoort niet voor Wellington.
16' Doeltrap voor Western United in GMHBA Stadium.
17' In de minuut 17, De scherpte ontbreekt bij Bozhidar Kraev (Wellington). Zijn poging mist doel in Geelong.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
18' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Timothy Danaskos op de helft van Wellington.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Timothy Danaskos kent Wellington een inworp toe op de helft van Western United.
20' Inworp op de eigen helft voor Western United.
21' Inworp voor Western United op de helft van Wellington.
22' In de minuut 22, Wellington krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Timothy Danaskos in Geelong.
24' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft Western United een doeltrap.
27' Inworp voor Western United in GMHBA Stadium op de eigen helft.
28' In de minuut 28, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Geelong.
29' Scheidsrechter Timothy Danaskos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft een inworp aan Wellington op de eigen helft in GMHBA Stadium.
31' In de minuut 31, Doeltrap voor Wellington in GMHBA Stadium.
31' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft Wellington een vrije trap op de eigen helft.
32' Arbiter Timothy Danaskos kent een vrije trap toe aan Wellington op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft een gele kaart aan Steven Lustica (Western United).
33' Eerste gele kaart voor Nicholas Pennington (Wellington) in Geelong.
34' In Geelong krijgt Wellington op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Timothy Danaskos kent een vrije trap toe aan Western United, te nemen op de helft van Wellington.
34' Western United krijgt een schietkans via Daniel Penha, maar scoort niet.
35' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in GMHBA Stadium.
36' In de minuut 36, Western United krijgt van scheidsrechter Timothy Danaskos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Ben Garuccio (Western United) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Wellington.
37' In Geelong krijgt Wellington op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' De kopbal van Kosta Barbarouses belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Wellington.
43' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft Western United een doeltrap.
43' In de minuut 43, Inworp Western United. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in GMHBA Stadium.
45' + 1 Scheidsrechter Timothy Danaskos laat nog 1 minuten doorspelen in Geelong.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in GMHBA Stadium.
46' Scheidsrechter Timothy Danaskos fluit en Wellington trapt af. De tweede helft in Geelong is van start gegaan.
46' Pech voor Wellington. Het schot van Tim Payne belandt op de paal.
47' In de minuut 47, Lachlan Wales neemt de door scheidsrechter Timothy Danaskos gegeven hoekschop voor Western United in Geelong.
48' De uitploeg krijgt een doeltrap in Geelong.
50' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Geelong.
51' Een schot van David Ball (Wellington) wordt tegengehouden door de verdediging van Western United in Geelong.
52' Arbiter Timothy Danaskos kent een vrije trap toe aan Western United op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Inworp op de eigen helft voor Wellington.
53' Kosta Barbarouses schiet op doel maar scoort niet voor Wellington in Geelong.
55' Inworp voor Wellington in GMHBA Stadium op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Wellington mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicholas Pennington in GMHBA Stadium.
59' Vrije trap in GMHBA Stadium. Op de helft van Wellington mag Western United een vrije trap nemen.
59' Gele kaart in Geelong: Alex Rufer (Wellington) gaat op de bon bij scheidsrechter Timothy Danaskos.
60' In de minuut 60, Wissel in Geelong: Nikita Rukavytsya vervangt Lachlan Wales bij Western United.
60' Bij Western United komt Riku Danzaki er in. Hij vervangt Ramy Najjarine.
61' Trainer Giancarlo Italiano gebruikt zijn 3 wissel. Nicholas Pennington wordt door Ben Old vervangen bij de uitploeg.
61' In de minuut 61, Wellington brengt Sam Sutton in de plaats van Lukas Kelly-Heald.
61' De 2 wissel van Wellington. Oskar Zawada komt erin voor David Ball in GMHBA Stadium.
62' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Timothy Danaskos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Geelong.
65' In de minuut 65, Western United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Timothy Danaskos in Geelong.
65' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in GMHBA Stadium.
66' Scheidsrechter Timothy Danaskos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Noah Botic mist het doel en scoort niet voor Western United in GMHBA Stadium.
66' Doeltrap voor Wellington in GMHBA Stadium.
67' Vrije trap voor Wellington op de helft van Western United.
68' In de minuut 68, Vrije trap in GMHBA Stadium. Op de helft van Wellington mag Western United een vrije trap nemen.
68' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft Western United een doeltrap.
68' De uitploeg krijgt een doeltrap in Geelong.
69' In de minuut 69, Een doelpoging van Daniel Penha (Western United) in Geelong mist scherpte.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wellington in Geelong.
69' Inworp voor Wellington in GMHBA Stadium op de eigen helft.
70' In de minuut 70, In GMHBA Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71' In Geelong wordt een kopbal van Noah Botic tegengehouden door de verdediging van Wellington.
74' Scheidsrechter Timothy Danaskos geeft Wellington een vrije trap op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Vanaf links mag Riku Danzaki een hoekschop nemen voor Western United in GMHBA Stadium.
76' Wellington krijgt van scheidsrechter Timothy Danaskos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' Trainer Giancarlo Italiano (Wellington) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Mohamed Al-Taay door Fin Conchie.
78' In de minuut 78, Hoekschop voor Western United in GMHBA Stadium. Ben Garuccio neemt deze vanaf links.
79' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Ben Old. Het staat 0-1 in GMHBA Stadium.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Timothy Danaskos fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Geelong.
83' Scheidsrechter Timothy Danaskos kent een vrije trap toe aan Wellington, te nemen op de helft van Western United.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
83' Western United heeft Steven Lustica gewisseld. Matthew Grimaldi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Aloisi.