1' We zijn begonnen in Sydney. Scheidsrechter Jonathan Barreiro heeft gefloten.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Jake Max Gordwood-Reich (Sydney) krijgt geel.
3' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sydney Football Stadium.
5' In de minuut 5, Western United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro in Sydney.
5' De assist kwam van Lachlan Wales.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Jonathan Barreiro fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Sydney.
7' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sydney.
7' Inworp voor Western United op de helft van Sydney.
8' In de minuut 8, Arbiter Jonathan Barreiro kent een vrije trap toe aan Sydney op de eigen helft.
8' Doelpoging Western United! Het schot van Daniel Penha gaat niet tussen de palen.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sydney in Sydney.
10' In de minuut 10, Robert Mak neemt de door scheidsrechter Jonathan Barreiro gegeven hoekschop voor Sydney in Sydney.
10' Inworp Western United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Een schot van Robert Mak (Sydney) smoort in de verdediging van Western United.
12' In de minuut 12, In Sydney Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' In Sydney krijgt Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
13' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
13' In de minuut 13, Doeltrap voor Western United in Sydney Football Stadium.
14' Western United in buitenspelpositie.
16' Western United krijgt van scheidsrechter Jonathan Barreiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent een vrije trap toe aan Sydney, te nemen op de helft van Western United.
16' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een gele kaart aan Josh Risdon (Western United).
17' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent Sydney een inworp toe op de helft van Western United.
17' In de minuut 17, Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Western United mag Sydney een vrije trap nemen.
17' Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro op de helft van Western United.
19' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Sydney een doeltrap.
20' In de minuut 20, Inworp op de eigen helft voor Sydney.
20' Vrije trap voor Sydney op de helft van Western United.
21' De poging van Luke Brattan (Sydney) mist doel.
21' In de minuut 21, De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
22' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro op de helft van Sydney.
23' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
23' In de minuut 23, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jonathan Barreiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sydney.
24' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sydney.
25' Robert Mak schiet op doel maar scoort niet voor Sydney.
26' Jake Max Gordwood-Reich deed het voorbereidende werk.
28' Inworp voor Sydney in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent Western United een inworp toe op de helft van Sydney.
29' In Sydney Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' Western United schiet tussen de palen, maar Angus Thurgate ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
32' In de minuut 32, Inworp op de eigen helft voor Sydney.
33' Een schot van Daniel Penha (Western United) wordt geblokkeerd door een verdediger van Sydney.
34' Vanaf rechts mag Daniel Penha een hoekschop nemen voor Western United in Sydney Football Stadium.
35' Inworp voor Sydney in de buurt van het vijandige doel in Sydney Football Stadium.
35' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sydney Football Stadium.
36' In de minuut 36, Inworp Sydney. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' Inworp voor Western United op de helft van Sydney.
37' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sydney.
38' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent een vrije trap toe aan Western United op een gevaarlijke plek voor Sydney.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sydney in Sydney.
39' In de minuut 39, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sydney Football Stadium.
40' Doelpunt! Joe Lolley bezorgt Sydney een 2-1 voorsprong.
42' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sydney.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een inworp aan Sydney op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
43' De poging van Joe Lolley (Sydney) mist doel in Sydney Football Stadium.
43' Doeltrap voor Western United in Sydney Football Stadium.
43' In de minuut 43, Inworp voor Sydney in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
44' Vrije trap in Sydney Football Stadium. Op de helft van Western United mag Sydney een vrije trap nemen.
45' Western United verdedigt een schot van Robert Mak, waardoor Sydney niet tot scoren komt.
45' + 1 In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sydney.
45' + 1 We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 1 De verdediging van Western United blokkeert een schot van Robert Mak (Sydney).
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
45' + 3 De scherpte ontbreekt bij Riku Danzaki (Western United). Zijn poging mist doel in Sydney.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Sydney een doeltrap.
45' + 3 De verdediging van Western United blokkeert een schot van Joe Lolley (Sydney) in Sydney Football Stadium.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Het fluitsignaal klinkt voor de start van de tweede helft.
47' Sydney krijgt een schietkans via Fabio, maar scoort niet in Sydney Football Stadium.
47' Joe Lolley neemt de door scheidsrechter Jonathan Barreiro gegeven hoekschop voor Sydney in Sydney.
47' Joe Lolley met de assist.
49' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Sydney een vrije trap op de eigen helft.
50' In de minuut 50, Sydney krijgt een schietkans via Anthony Caceres, maar scoort niet.
50' Fabio schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Western United in Sydney Football Stadium.
51' Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro in Sydney.
52' In de minuut 52, De uitploeg krijgt een doeltrap in Sydney.
52' Inworp op de eigen helft voor Western United.
53' Inworp voor Western United in de buurt van het vijandige doel in Sydney Football Stadium.
53' In de minuut 53, Western United mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
54' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
54' Western United mag een hoekschop nemen vanaf links via Ben Garuccio in Sydney Football Stadium.
54' In de minuut 54, Doeltrap voor Sydney in Sydney Football Stadium.
55' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent een vrije trap toe aan Western United, te nemen op de helft van Sydney.
55' In de minuut 55, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jonathan Barreiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sydney.
55' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sydney.
56' Schot op doel van Ben Garuccio. Maar zonder doelpunt voor Western United als gevolg.
57' In de minuut 57, Inworp voor Sydney op de helft van Western United.
58' Robert Mak mist het doel en scoort niet voor Sydney.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Sydney.
58' In de minuut 58, Trainer John Aloisi gebruikt zijn 1 wissel. Sebastian Pasquali wordt door Rhys Bozinovski vervangen bij de uitploeg.
58' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent Sydney een inworp toe op de helft van Western United.
59' Een doelpoging van Rhyan Grant (Sydney) mist scherpte.
59' In de minuut 59, De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
60' Inworp Western United. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' Vergeefse doelpoging Joe Lolley (Sydney).
61' In de minuut 61, De scherpte ontbreekt bij Noah Botic (Western United). Zijn poging mist doel.
61' Doeltrap voor Sydney in Sydney Football Stadium.
63' Doelpoging Western United! Het schot van Lachlan Wales gaat niet tussen de palen in Sydney.
63' In de minuut 63, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sydney in Sydney.
64' In Sydney krijgt Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' In de minuut 65, Inworp voor Western United in Sydney Football Stadium op de eigen helft.
66' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
67' In de minuut 67, De thuisploeg wisselt Jack Rodwell voor Corey Hollman.
68' Sydney schiet tussen de palen, maar Joe Lolley ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
68' In de minuut 68, Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro op de helft van Sydney.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sydney.
69' Bij Western United komt Michael Ruhs er in. Hij vervangt Riku Danzaki.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Sydney Football Stadium ziet hoe Noah Botic op doel schiet, maar niet scoort voor Western United.
73' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sydney.
73' In de minuut 73, Sydney heeft Anthony Caceres gewisseld. Max Burgess neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ufuk Talay.
73' De 3 wissel van Sydney. Nathan Amanatidis komt erin voor Robert Mak in Sydney Football Stadium.
74' Vanaf links mag Angus Thurgate een hoekschop nemen voor Western United in Sydney Football Stadium.
74' In de minuut 74, Western United mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Sydney in Sydney.
74' Vrije trap voor Western United op de helft van Sydney.
75' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Sydney Football Stadium.
76' In de minuut 76, Western United moet opletten als Sydney van scheidsrechter Jonathan Barreiro een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76' Max Burgess (Sydney) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Western United in Sydney Football Stadium.
77' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Western United een doeltrap.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent Western United een inworp toe op de helft van Sydney.
78' Inworp op de eigen helft voor Sydney.
79' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Western United een doeltrap.
79' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sydney.
80' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Wissel in Sydney: Matthew Grimaldi vervangt Lachlan Wales bij Western United.