6' In Central Coast Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' In de minuut 8, Inworp op de eigen helft voor Western United.
9' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gosford.
11' Marco Tulio Oliveira Lemos met de assist.
13' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
15' In de minuut 15, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast in Gosford.
16' Scheidsrechter Adam Kersey geeft Central Coast een vrije trap op de eigen helft.
16' De uitploeg incasseert geel op naam van Josh Risdon.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Adam Kersey geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Central Coast.
18' Western United mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Central Coast mag een doeltrap nemen.
19' Scheidsrechter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Western United op een gevaarlijke plek voor Central Coast.
21' Central Coast moet opletten als Western United van scheidsrechter Adam Kersey een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey op de helft van Central Coast.
22' In de minuut 22, Inworp voor Central Coast in Central Coast Stadium op de eigen helft.
23' De scherpte ontbreekt bij Angel Yesid Torres Quinones (Central Coast). Zijn poging mist doel.
23' Doeltrap voor Western United in Central Coast Stadium.
24' In de minuut 24, Central Coast krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey in Gosford.
24' De voorzet kwam van Angel Yesid Torres Quinones.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Adam Kersey geeft Central Coast een doeltrap.
28' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
29' In de minuut 29, Angel Yesid Torres Quinones (Central Coast) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Western United.
29' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey op de helft van Central Coast.
31' Inworp voor Central Coast ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gosford.
36' Scheidsrechter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Western United, te nemen op de helft van Central Coast.
37' In de minuut 37, De bal is over de achterlijn geweest. Central Coast mag een doeltrap nemen.
38' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Western United in de buurt van het doel van Central Coast.
39' In de minuut 39, Een doelpoging van Daniel Penha (Western United) mist scherpte.
39' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
40' Scheidsrechter Adam Kersey geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Central Coast.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Adam Kersey kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Vrije trap voor Central Coast op de helft van Western United.
44' In de minuut 44, Inworp voor Central Coast op de helft van Western United.
44' Central Coast loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Marco Tulio Oliveira Lemos.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd.
45' + 3 Western United moet opletten als Central Coast van scheidsrechter Adam Kersey een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' De eerste helft is afgelopen in Gosford's Central Coast Stadium.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Western United af voor de tweede helft.
46' Wissel in Gosford: Sebastian Pasquali vervangt Steven Lustica bij Western United.
46' Western United gebruikt de 2 wissel. Nikita Rukavytsya vervangt Lachlan Wales.
46' In de minuut 46, Western United heeft Daniel Penha gewisseld. Ramy Najjarine neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Aloisi.
46' Buitenspelpositie Western United.