1' De eerste helft is begonnen. Newcastle Jets trapt af.
1' In de minuut 1, In McDonald Jones Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
1' Inworp voor Western United op de helft van Newcastle Jets.
3' In de minuut 3, Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
6' In de minuut 6, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Adam Kersey.
6' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
9' McDonald Jones Stadium ziet hoe Newcastle Jets op voorsprong komt door een kopbal van Trent Buhagiar. 1-0!
10' Scheidsrechter Adam Kersey geeft een inworp aan Newcastle Jets op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
11' Scheidsrechter Adam Kersey kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey op de helft van Newcastle Jets.
12' De verdediging van Western United houdt de kopbal van Phillip Cancar (Newcastle Jets) tegen in Newcastle.
13' In de minuut 13, De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Newcastle.
15' Newcastle Jets mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
16' In de minuut 16, Newcastle Jets krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey in Newcastle.
16' Een schot van Trent Buhagiar (Newcastle Jets) wordt tegengehouden door de verdediging van Western United in Newcastle.
17' Scheidsrechter Adam Kersey geeft Newcastle Jets een doeltrap.
17' In de minuut 17, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Newcastle.
17' De poging van Clayton Taylor (Newcastle Jets) mist doel in McDonald Jones Stadium.
17' De uitploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
19' In de minuut 19, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Newcastle.
19' Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' In McDonald Jones Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' In de minuut 26, Kane Sebastiano Vidmar (Western United) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
22' In de minuut 22, Doelpunt! Trent Buhagiar breidt de voorsprong uit. Newcastle Jets leidt met 2-0.
26' De scherpte ontbreekt bij Clayton Taylor (Newcastle Jets). Zijn poging mist doel.
25' Scheidsrechter Adam Kersey legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Kane Sebastiano Vidmar (Western United) in McDonald Jones Stadium.
25' De wedstrijd gaat weer verder.
26' Doeltrap voor Western United in McDonald Jones Stadium.
26' Newcastle Jets krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey in Newcastle.
26' In de minuut 26, De poging van Thomas Kevin Aquilina (Newcastle Jets) mist doel.
28' Scheidsrechter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Western United, te nemen op de helft van Newcastle Jets.
29' In de minuut 29, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Newcastle.
30' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey op de helft van Newcastle Jets.
30' In de minuut 30, Een speler van Western United staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Adam Kersey teruggefloten.
30' Scheidsrechter Adam Kersey geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Newcastle Jets.
30' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
31' Newcastle Jets krijgt van scheidsrechter Adam Kersey op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Inworp voor Western United op de helft van Newcastle Jets.
33' Western United in buitenspelpositie.
36' Buitenspel van de uitploeg.
36' In de minuut 36, Inworp voor Western United in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
37' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Riku Danzaki (Western United).
36' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle.
39' Riku Danzaki (Western United) is weer terug binnen de lijnen.
39' In de minuut 39, De onderbreking is afgelopen in Newcastle.
40' Scheidsrechter Adam Kersey kent Newcastle Jets een inworp toe op de helft van Western United.
40' In de minuut 40, Voor Riku Danzaki is de wedstrijd voorbij. Matthew Grimaldi vervangt de aangeslagen speler bij Western United.
41' Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
42' Vrije trap voor Western United op de helft van Newcastle Jets.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Adam Kersey geeft Newcastle Jets een vrije trap op de eigen helft.
45' De uitploeg incasseert geel op naam van Jacob Tratt.
45' + 1 Western United moet opletten als Newcastle Jets van scheidsrechter Adam Kersey een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 In de minuut 45, In Newcastle worden nog 4 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in McDonald Jones Stadium.
45' + 1 Gele kaart. Apostolos Stamatelopoulos (Newcastle Jets) gaat op de bon.
45' + 4 Inworp voor Newcastle Jets op de helft van Western United.
45' De eerste helft is afgelopen.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' In de minuut 46, Adam Kersey geeft het fluitsignaal in McDonald Jones Stadium. Western United mag de tweede helft aftrappen.
46' In McDonald Jones Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' Scheidsrechter Adam Kersey geeft een inworp aan Newcastle Jets op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
47' In de minuut 47, Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey op de helft van Newcastle Jets.
48' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Newcastle.
49' Scheidsrechter Adam Kersey kent Newcastle Jets een inworp toe op de helft van Western United.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Adam Kersey kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
51' Doeltrap voor Western United in McDonald Jones Stadium.
52' Vrije trap in McDonald Jones Stadium. Op de helft van Newcastle Jets mag Western United een vrije trap nemen.
56' Inworp voor Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Inworp voor Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
56' Vrije trap in McDonald Jones Stadium. Op de helft van Western United mag Newcastle Jets een vrije trap nemen.
54' Newcastle Jets moet uitkijken als Western United een gevaarlijke vrij trap mag nemen in McDonald Jones Stadium.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Adam Kersey geeft Western United een doeltrap.
58' Apostolos Stamatelopoulos gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
55' In de minuut 55, Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle.
58' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in McDonald Jones Stadium.
59' Newcastle Jets heeft Callum Timmins gewisseld. Brandon O'Neill neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rob Stanton.
59' Newcastle Jets brengt Archie Goodwin in de plaats van Trent Buhagiar.
61' In de minuut 61, Arbiter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op de eigen helft.
61' Scheidsrechter Adam Kersey geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
58' In de minuut 58, Inworp voor Newcastle Jets op de helft van Western United.
63' Hoekschop voor Western United in McDonald Jones Stadium. Daniel Penha neemt deze vanaf rechts.
64' In de minuut 64, De uitploeg wisselt Steven Lustica voor Michael Ruhs.
65' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
69' In de minuut 69, Western United moet opletten als Newcastle Jets van scheidsrechter Adam Kersey een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70' Scheidsrechter Adam Kersey kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' Western United krijgt een schietkans via Noah Botic, maar scoort niet.
74' In de minuut 74, Er wordt weer gevoetbald!
74' Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76' Inworp voor Western United in de buurt van het vijandige doel in McDonald Jones Stadium.
76' In de minuut 76, De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
77' De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
79' Rhys Bozinovski vervangt Matthew Grimaldi bij de uitploeg.
79' In de minuut 79, De uitploeg vervangt Kane Sebastiano Vidmar door Connor O'Toole.
79' Western United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey in Newcastle.
79' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
82' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Adam Kersey aan de uitploeg.
83' In de minuut 83, Het schot van Michael Ruhs (Western United) gaat op de paal in McDonald Jones Stadium.
85' Scheidsrechter Adam Kersey geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Newcastle Jets.
85' Newcastle Jets gebruikt de 3 wissel. Daniel Wilmering vervangt Clayton Taylor.
85' In de minuut 85, In McDonald Jones Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' Scheidsrechter Adam Kersey kent Western United een inworp toe op de helft van Newcastle Jets.
90' Scheidsrechter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Western United, te nemen op de helft van Newcastle Jets.
90' In Newcastle krijgt Newcastle Jets op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 1 5 minuten extra tijd in Newcastle.
90' + 1 Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
88' Newcastle Jets moet opletten als Western United van scheidsrechter Adam Kersey een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.