1' We zijn begonnen. Macarthur FC heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Bankwest Stadium.
1' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent Macarthur FC een inworp toe op de helft van Western United.
6' In de minuut 6, Michael Ruhs mist het doel en scoort niet voor Western United in Bankwest Stadium.
6' Doeltrap voor Macarthur FC in Bankwest Stadium.
7' In de minuut 7, Een schot van Josh Risdon (Western United) wordt tegengehouden door de verdediging van Macarthur FC in Parramatta.
8' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent een vrije trap toe aan Western United op een gevaarlijke plek voor Macarthur FC.
10' Hoekschop voor Western United in Bankwest Stadium. Lachlan Wales neemt deze vanaf links.
10' In de minuut 10, Inworp voor Macarthur FC in Bankwest Stadium op de eigen helft.
11' Inworp voor Macarthur FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
12' Macarthur FC krijgt van scheidsrechter Jonathan Barreiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' Inworp voor Western United in Bankwest Stadium op de eigen helft.
18' Macarthur FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jed Drew in Bankwest Stadium.
19' In de minuut 19, De bal is over de achterlijn geweest. Macarthur FC mag een doeltrap nemen.
20' Inworp voor Macarthur FC in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
22' In de minuut 22, Macarthur FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Parramatta.
24' Valere Germain (Macarthur FC) raakt geblesseerd in Parramatta. Scheidsrechter Jonathan Barreiro legt de wedstrijd even stil.
24' In de minuut 24, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
24' Valere Germain (Macarthur FC) doet weer mee in Bankwest Stadium.
25' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Macarthur FC.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent een vrije trap toe aan Macarthur FC, te nemen op de helft van Western United.
27' Vrije trap voor Macarthur FC op de helft van Western United.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Macarthur FC in Parramatta.
30' In de minuut 30, In Parramatta krijgt Western United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
32' Ulises Davila scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Macarthur FC in Bankwest Stadium.
34' Een doelpoging van Michael Ruhs (Western United) in Parramatta mist scherpte.
34' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Macarthur FC een doeltrap.
37' In de minuut 37, Macarthur FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro in Parramatta.
39' Vrije trap in Bankwest Stadium. Op de helft van Western United mag Macarthur FC een vrije trap nemen.
41' In de minuut 41, De verdediging van Macarthur FC blokkeert een schot van Steven Lustica (Western United) in Bankwest Stadium.
42' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Macarthur FC een doeltrap.
44' Inworp voor Western United op de helft van Macarthur FC.
45' In de minuut 45, Buitenspel Western United.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Macarthur FC mag een doeltrap nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Bankwest Stadium.
45' + 3 Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro op de helft van Macarthur FC.
45' + 3 Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Macarthur FC een vrije trap op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' Begin van de tweede helft. Western United verzorgt de aftrap.
47' Inworp op de eigen helft voor Macarthur FC.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent Western United een inworp toe op de helft van Macarthur FC.
48' In Parramatta krijgt Macarthur FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Vrije trap voor Macarthur FC op de helft van Western United.
49' In de minuut 49, Tomoki Imai (Western United) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
49' Een schot van Lachlan Wales (Western United) wordt geblokkeerd door een verdediger van Macarthur FC.
50' Bankwest Stadium ziet hoe Western United een vrije trap tegen krijgt omdat Lachlan Wales buitenspel staat.
50' In de minuut 50, Inworp voor Western United in Bankwest Stadium op de eigen helft.
51' Goal in Parramatta! Ulises Davila brengt Macarthur FC op een 2-1 voorsprong.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Western United in Parramatta.
57' In de minuut 57, Ben Garuccio schiet op doel maar scoort niet voor Western United.
57' Western United in buitenspelpositie.
58' Doeltrap voor Macarthur FC in Bankwest Stadium.
58' In de minuut 58, Bij Western United komt Rhys Bozinovski er in. Hij vervangt Steven Lustica.
58' Western United heeft Matthew Grimaldi gewisseld. Ramy Najjarine neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Aloisi.
58' Macarthur FC brengt Lachlan Rose in de plaats van Ali Auglah.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Macarthur FC een vrije trap op de eigen helft.
63' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
63' Western United gebruikt de 3 wissel. Noah Botic vervangt Michael Ruhs.
64' In de minuut 64, Vergeefse doelpoging Lachlan Wales (Western United).
64' Macarthur FC krijgt van scheidsrechter Jonathan Barreiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Jonathan Barreiro toont Josh Risdon (Western United) de gele kaart.
66' Arbiter Jonathan Barreiro kent een vrije trap toe aan Macarthur FC op de eigen helft.
68' Trainer Mile Sterjovski (Macarthur FC) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Jed Drew door Raphael Borges Rodrigues.
68' In de minuut 68, De 3 wissel van Macarthur FC. Kristian Popovic komt erin voor Clayton Lewis in Bankwest Stadium.
69' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Macarthur FC een doeltrap.
70' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Macarthur FC in Parramatta.
71' In de minuut 71, Kealey Adamson (Macarthur FC) krijgt geel.
72' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Western United in de buurt van het doel van Macarthur FC.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Macarthur FC mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Western United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jonathan Barreiro in Parramatta.
74' De stand is weer in evenwicht (2-2) na een kopgoal van Daniel Penha (Western United).
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft Macarthur FC een vrije trap op de eigen helft.
79' Vergeefse doelpoging Valere Germain (Macarthur FC) in Bankwest Stadium.
80' Doeltrap voor Macarthur FC in Bankwest Stadium.
81' In de minuut 81, Doeltrap voor Macarthur FC in Bankwest Stadium.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Macarthur FC in Parramatta.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
85' In de minuut 85, Western United komt op een 2-3 voorsprong in Parramatta via Daniel Penha!
86' Scheidsrechter Jonathan Barreiro geeft een gele kaart aan Daniel Penha (Western United).
87' Wissel in Parramatta: Joel Bertolissio vervangt Valere Germain bij Macarthur FC.
88' In de minuut 88, Bij Macarthur FC komt Jerry Skotadis er in. Hij vervangt Kealey Adamson.
88' Macarthur FC krijgt van scheidsrechter Jonathan Barreiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89' Scheidsrechter Jonathan Barreiro kent Macarthur FC een inworp toe op de helft van Western United.
90' Ulises Davila kopt de bal namens Macarthur FC in het vijandige doel. De stand is weer gelijk: 3-3.
90' + 1 We spelen 6 minuten extra in Bankwest Stadium.