1' De eerste helft gaat van start in Parramatta. W. Sydney mag aftrappen.
1' In de minuut 1, W. Sydney krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Elder op de helft van Perth.
2' Inworp op de eigen helft voor Perth.
2' Inworp voor W. Sydney op de helft van Perth.
3' In de minuut 3, Doelpoging Perth! Het schot van Bruce Kamau gaat niet tussen de palen.
3' Scheidsrechter Daniel Elder geeft W. Sydney een doeltrap.
5' Scheidsrechter Daniel Elder kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' In de minuut 5, De verdediging van Perth blokkeert een schot van Nicolas Milanovic (W. Sydney).
6' Scheidsrechter Daniel Elder geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
6' Lachlan Brook (W. Sydney) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Perth.
6' In de minuut 6, In Parramatta krijgt Perth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
8' In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' In de minuut 10, De poging van David Joel Williams (Perth) mist doel.
10' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
11' Daniel Bennie (Perth) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van W. Sydney in Bankwest Stadium.
12' In de minuut 12, Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' Perth moet opletten als W. Sydney van scheidsrechter Daniel Elder een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' Scheidsrechter Daniel Elder legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Bruce Kamau (Perth) in Bankwest Stadium.
14' In de minuut 14, Coach Alen Stajcic (Perth) moet ingrijpen en brengt Stefan Colakovski voor de geblesseerde Bruce Kamau.
14' Scheidsrechter Daniel Elder fluit de wedstrijd weer op gang in Bankwest Stadium.
14' Scheidsrechter Daniel Elder geeft W. Sydney een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Perth.
16' In de minuut 16, Jack Clisby mist het doel en scoort niet voor W. Sydney.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Perth mag een doeltrap nemen.
17' Scheidsrechter Daniel Elder geeft W. Sydney een vrije trap op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bankwest Stadium.
19' Arbiter Daniel Elder kent een vrije trap toe aan Perth op de eigen helft.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Perth in Parramatta.
23' In de minuut 23, Een schot van Stefan Colakovski (Perth) smoort in de verdediging van W. Sydney.
25' W. Sydney schiet tussen de palen, maar Tate Russell ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Parramatta.
30' Marcus Antonsson (W. Sydney) treft de lat in Parramatta.
30' In de minuut 30, Doeltrap voor Perth in Bankwest Stadium.
31' Scheidsrechter Daniel Elder kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Bankwest Stadium ziet hoe David Joel Williams op doel schiet, maar niet scoort voor Perth.
34' In de minuut 34, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Aleksandar Susnjar (Perth).
35' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Daniel Elder laat verder spelen.
35' In Bankwest Stadium ziet het publiek dat Aleksandar Susnjar (Perth) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
37' In de minuut 37, Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
38' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
38' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
39' In de minuut 39, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
41' Scheidsrechter Daniel Elder geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
45' + 1 Nog 2 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, De kopbal van Tate Russell belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor W. Sydney.
45' + 1 Doeltrap voor Perth in Bankwest Stadium.
45' Scheidsrechter Daniel Elder maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Parramatta. Perth mag aftrappen als scheidsrechter Daniel Elder fluit.
47' Inworp voor W. Sydney in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
49' Buitenspel van de uitploeg.
50' Het voorbereidende werk werd verricht door Josh Brillante.
52' Inworp W. Sydney. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' In de minuut 52, Buitenspelpositie van de uitploeg.
53' Een doelpoging van David Joel Williams (Perth) in Parramatta mist scherpte.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Parramatta.
54' In de minuut 54, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' Een schot van Nicolas Milanovic (W. Sydney) wordt tegengehouden door de verdediging van Perth in Parramatta.
56' Inworp voor W. Sydney ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
57' In de minuut 57, W. Sydney loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Tate Russell.
59' Perth brengt Jayden Gorman in de plaats van Salim Khelifi.
59' Adam Zimarino vervangt David Joel Williams bij de uitploeg.
59' In de minuut 59, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniel Elder een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Parramatta.
60' Buitenspel Perth.
61' Perth krijgt van scheidsrechter Daniel Elder op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Daniel Elder geeft W. Sydney een doeltrap.
64' Scheidsrechter Daniel Elder kent Perth een inworp toe op de helft van W. Sydney.
65' De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
67' In de minuut 67, De scherpte ontbreekt bij Lachlan Brook (W. Sydney). Zijn poging mist doel in Parramatta.
67' De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
69' De onderbreking is afgelopen.
70' In de minuut 70, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Perth mag een doeltrap nemen.
72' Bij W. Sydney komt Dylan Dean Scicluna er in. Hij vervangt Tate Russell.
72' In de minuut 72, De scherpte ontbreekt bij Jayden Gorman (Perth). Zijn poging mist doel.
72' Doeltrap voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
73' Een doelpoging van Jorrit Hendrix (W. Sydney) mist scherpte.
73' In de minuut 73, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Perth in Parramatta.
74' Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
75' Scheidsrechter Daniel Elder geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
77' In de minuut 77, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
79' Scheidsrechter Daniel Elder geeft W. Sydney een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Perth.
79' In de minuut 79, Trainer Alen Stajcic gebruikt zijn 4 wissel. Aleksandar Susnjar wordt door Riley Warland vervangen bij de uitploeg.
78' W. Sydney krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Elder in Parramatta.
79' Trainer Alen Stajcic (Perth) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Johnny Koutroumbis door Trent Jordan Ostler.
80' Arbiter Daniel Elder kent een vrije trap toe aan Perth op de eigen helft.
81' In de minuut 81, In Bankwest Stadium ziet Stefan Colakovski (Perth) zijn kopbal op doel gered worden door W. Sydney.
81' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
82' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
82' In de minuut 82, Wissel in Parramatta: Zachary Sapsford vervangt Lachlan Brook bij W. Sydney.
82' W. Sydney gebruikt de 3 wissel. Milos Ninkovic vervangt Marcus Antonsson.
83' Perth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Elder op de helft van W. Sydney.
85' In de minuut 85, Doelpoging Perth! Het schot van Jayden Gorman gaat niet tussen de palen in Parramatta.
85' Scheidsrechter Daniel Elder geeft W. Sydney een doeltrap.
85' Nicolas Milanovic mist het doel en scoort niet voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Daniel Elder geeft Perth een doeltrap.