1' De eerste helft gaat van start in Newcastle. Newcastle Jets mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Daniel Cook kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
1' Scheidsrechter Daniel Cook geeft een inworp aan Brisbane Roar op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
3' In de minuut 3, Vrije trap voor Newcastle Jets op de helft van Brisbane Roar.
3' Brisbane Roar moet opletten als Newcastle Jets van scheidsrechter Daniel Cook een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp Brisbane Roar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Brisbane Roar.
5' Inworp voor Brisbane Roar in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
7' De wedstrijd is weer hervat.
7' Arbiter Daniel Cook kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Voor Carl Jenkinson is de wedstrijd voorbij. Daniel Wilmering vervangt de aangeslagen speler bij Newcastle Jets.
9' In Newcastle krijgt Brisbane Roar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
10' In de minuut 10, Carlo Armiento (Brisbane Roar) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium.
10' Inworp voor Brisbane Roar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle.
11' Buitenspelpositie Brisbane Roar.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Daniel Cook geeft een inworp aan Newcastle Jets op de eigen helft in McDonald Jones Stadium.
12' De poging van Daniel Stynes (Newcastle Jets) mist doel.
12' Scheidsrechter Daniel Cook geeft Brisbane Roar een doeltrap.
12' In de minuut 12, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
13' De poging van Jonas Markovski (Brisbane Roar) mist doel in McDonald Jones Stadium.
13' In de minuut 13, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Newcastle.
15' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
16' Doeltrap voor Brisbane Roar in McDonald Jones Stadium.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Daniel Cook kent Brisbane Roar een inworp toe op de helft van Newcastle Jets.
18' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in McDonald Jones Stadium.
19' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Daniel Cook aan de thuisploeg.
19' In de minuut 19, Inworp Brisbane Roar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' Brisbane Roar moet opletten als Newcastle Jets van scheidsrechter Daniel Cook een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' Vanaf links mag Kosta Grozos een hoekschop nemen voor Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium.
21' In de minuut 21, De uitploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
21' Brisbane Roar krijgt van scheidsrechter Daniel Cook op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' Scheidsrechter Daniel Cook geeft Newcastle Jets een vrije trap op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Newcastle Jets mag aanleggen vanaf elf meter in Newcastle, nadat scheidsrechter Daniel Cook heeft gefloten voor een strafschop.
25' Reno Piscopo (Newcastle Jets) mist de door scheidsrechter Daniel Cook gegeven strafschop.
25' Newcastle Jets mag een hoekschop nemen vanaf links via Kosta Grozos in McDonald Jones Stadium.
26' In de minuut 26, In McDonald Jones Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Newcastle.
27' Inworp voor Newcastle Jets in de buurt van het vijandige doel in McDonald Jones Stadium.
27' In de minuut 27, Newcastle Jets mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
28' Scheidsrechter Daniel Cook kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op een gevaarlijke plek voor Brisbane Roar.
29' Doelpunt! Met een kopbal brengt Apostolos Stamatelopoulos Newcastle Jets op voorsprong. Het staat 1-0 in Newcastle.
31' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Newcastle.
32' Scheidsrechter Daniel Cook geeft Brisbane Roar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Newcastle Jets.
33' In de minuut 33, Hoekschop voor Brisbane Roar in McDonald Jones Stadium. Jay O'Shea neemt deze vanaf links.
34' Brisbane Roar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Cook in Newcastle.
34' Carlo Armiento mist het doel en scoort niet voor Brisbane Roar.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Daniel Cook geeft Newcastle Jets een doeltrap.
36' Inworp voor Newcastle Jets op de helft van Brisbane Roar.
37' Newcastle Jets krijgt van scheidsrechter Daniel Cook op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' In de minuut 37, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in McDonald Jones Stadium.
38' Een doelpoging van Reno Piscopo (Newcastle Jets) mist scherpte.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brisbane Roar in Newcastle.
38' In de minuut 38, Inworp op de eigen helft voor Brisbane Roar.
39' Brisbane Roar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Cook op de helft van Newcastle Jets.
39' Brisbane Roar krijgt een schietkans via Jonas Markovski, maar scoort niet.
40' In de minuut 40, Doelpoging Brisbane Roar! Het schot van Nikola Mileusnic gaat niet tussen de palen.
40' Doeltrap voor Newcastle Jets in McDonald Jones Stadium.
41' De scherpte ontbreekt bij Apostolos Stamatelopoulos (Newcastle Jets). Zijn poging mist doel in Newcastle.
41' In de minuut 41, Inworp voor Brisbane Roar in McDonald Jones Stadium op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Daniel Cook geeft Newcastle Jets een vrije trap op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Inworp voor Newcastle Jets ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle.
44' De bal is over de achterlijn geweest. Brisbane Roar mag een doeltrap nemen.
44' Inworp voor Brisbane Roar in de buurt van het vijandige doel in McDonald Jones Stadium.
45' In de minuut 45, In Newcastle krijgt Newcastle Jets op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' Gele kaart in Newcastle: Jonas Markovski (Brisbane Roar) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniel Cook.
45' + 1 Nog 4 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Brisbane Roar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Newcastle.
45' + 2 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 4 Bij de uitploeg wordt Jay O'Shea met rood van het veld gestuurd.
45' + 4 In de minuut 45, Arbiter Daniel Cook kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op de eigen helft.