1' De eerste helft is begonnen. W. Sydney trapt af.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Shaun Evans kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Parramatta.
3' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Shaun Evans een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Parramatta.
4' In de minuut 4, Een doelpoging van Thomas Kevin Aquilina (Newcastle Jets) in Parramatta mist scherpte.
4' Scheidsrechter Shaun Evans geeft W. Sydney een doeltrap.
5' In Parramatta krijgt Newcastle Jets op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' In de minuut 5, Doelpunt! Trent Buhagiar bezorgt Newcastle Jets een 0-1 voorsprong.
7' Vergeefse doelpoging Nicolas Milanovic (W. Sydney) in Bankwest Stadium.
7' Hoekschop voor W. Sydney in Bankwest Stadium. Jorrit Hendrix neemt deze vanaf links.
7' In de minuut 7, Marcelo met de kopkans! Geen doelpunt voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
7' Doeltrap voor Newcastle Jets in Bankwest Stadium.
8' Scheidsrechter Shaun Evans geeft Newcastle Jets een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van W. Sydney.
9' In de minuut 9, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' Inworp op de eigen helft voor W. Sydney.
11' Inworp voor Newcastle Jets in Bankwest Stadium op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
11' In Bankwest Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Vergeefse doelpoging Apostolos Stamatelopoulos (Newcastle Jets).
13' In de minuut 13, Schot op doel van Thomas Kevin Aquilina. Maar zonder doelpunt voor Newcastle Jets als gevolg.
14' Scheidsrechter Shaun Evans geeft Newcastle Jets een vrije trap op de eigen helft.
15' Newcastle Jets verdedigt een schot van Nicolas Milanovic, waardoor W. Sydney niet tot scoren komt.
15' In de minuut 15, De poging van Josh Brillante (W. Sydney) mist doel.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
16' De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
16' In de minuut 16, Newcastle Jets krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans op de helft van W. Sydney.
16' Scheidsrechter Shaun Evans geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
18' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bankwest Stadium.
20' In de minuut 20, Newcastle Jets moet opletten als W. Sydney van scheidsrechter Shaun Evans een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
22' Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
23' In de minuut 23, Arbiter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op de eigen helft.
24' Alex Badolato neemt de door scheidsrechter Shaun Evans gegeven hoekschop voor W. Sydney in Parramatta.
24' Kopbal richting doel! Marcelo (W. Sydney) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Parramatta.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Shaun Evans geeft Newcastle Jets een doeltrap.
26' Inworp voor W. Sydney op de helft van Newcastle Jets.
27' Newcastle Jets krijgt van scheidsrechter Shaun Evans op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' In de minuut 28, Doelpunt! Lachlan Brook maakt de gelijkmaker. 1-1!
28' Alex Badolato deed het voorbereidende werk.
30' Scheidsrechter Shaun Evans kent W. Sydney een inworp toe op de helft van Newcastle Jets.
31' In de minuut 31, De thuisploeg komt via een kopbal van Lachlan Brook op voorsprong. 2-1 voor W. Sydney.
31' Nicolas Milanovic met de assist.
33' Scheidsrechter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets, te nemen op de helft van W. Sydney.
34' In de minuut 34, Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' Scheidsrechter Shaun Evans kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' Inworp voor W. Sydney ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Parramatta.
35' In de minuut 35, Inworp voor W. Sydney in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
35' Lachlan Brook mist het doel en scoort niet voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
35' Doeltrap voor Newcastle Jets in Bankwest Stadium.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Shaun Evans kent Newcastle Jets een inworp toe op de helft van W. Sydney.
36' Gele kaart. Tate Russell (W. Sydney) gaat op de bon.
37' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Shaun Evans aan de uitploeg.
38' In de minuut 38, Inworp voor W. Sydney in Bankwest Stadium op de eigen helft.
40' Vanaf links mag Jorrit Hendrix een hoekschop nemen voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
40' Poging met het hoofd van Marcelo (W. Sydney), maar hij mist het doel.
40' In de minuut 40, De uitploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
41' Een speler van W. Sydney staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Shaun Evans teruggefloten.
42' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Newcastle Jets in de buurt van het doel van W. Sydney.
43' In de minuut 43, Een schot van Kosta Grozos (Newcastle Jets) wordt tegengehouden door de verdediging van W. Sydney in Parramatta.
44' Newcastle Jets mag een hoekschop nemen vanaf links via Kosta Grozos in Bankwest Stadium.
44' Pech voor Newcastle Jets. Het schot van Kosta Grozos belandt op de lat.
44' In de minuut 44, De bal is over de achterlijn geweest. W. Sydney mag een doeltrap nemen.
45' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parramatta.
45' + 1 Scheidsrechter Shaun Evans laat nog 4 minuten doorspelen in Parramatta.
45' + 1 In de minuut 45, Doelpoging W. Sydney! Het schot van Jorrit Hendrix gaat niet tussen de palen.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Parramatta.
45' + 1 Marcus Antonsson schiet op doel maar scoort niet voor W. Sydney in Parramatta.
45' + 2 In de minuut 45, De poging van Apostolos Stamatelopoulos (Newcastle Jets) mist doel in Bankwest Stadium.
45' + 2 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parramatta.
45' + 3 Newcastle Jets krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans op de helft van W. Sydney.
45' + 5 In de minuut 45, Newcastle Jets krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans in Parramatta.
45' + 5 Scheidsrechter Shaun Evans geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Shaun Evans fluit en Newcastle Jets trapt af. De tweede helft in Parramatta is van start gegaan.
46' Trainer Rob Stanton gebruikt zijn 1 wissel. Clayton Taylor wordt door Daniel Wilmering vervangen bij de uitploeg.
46' Kosta Grozos schiet op doel maar scoort niet voor Newcastle Jets.
48' In de minuut 48, Shaun Evans geeft Newcastle Jets een penalty in Bankwest Stadium.
48' Rode kaart in Parramatta! Tate Russell (W. Sydney) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
50' Doelpuntenmaker Apostolos Stamatelopoulos maakt de gelijkmaker vanaf de penaltystip: 2-2.
51' In de minuut 51, In Bankwest Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' Doeltrap voor W. Sydney in Bankwest Stadium.
52' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
53' In de minuut 53, Arbiter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan W. Sydney op de eigen helft.
54' W. Sydney krijgt van scheidsrechter Shaun Evans op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Scheidsrechter Shaun Evans legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Jorrit Hendrix (W. Sydney) in Bankwest Stadium.
55' In de minuut 55, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Kosta Grozos (Newcastle Jets).
56' Kosta Grozos gaat in het boekje van de scheidsrechter.
56' Jorrit Hendrix (W. Sydney) doet weer mee in Bankwest Stadium.
56' In de minuut 56, Newcastle Jets is weer compleet nu Kosta Grozos weer terug het veld van Bankwest Stadium in mag.
57' De onderbreking is afgelopen.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Newcastle Jets mag een doeltrap nemen.
60' In de minuut 60, Inworp voor Newcastle Jets in de buurt van het vijandige doel in Bankwest Stadium.
62' In Parramatta krijgt W. Sydney op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Bij W. Sydney komt Oscar Priestman er in. Hij vervangt Alex Badolato.
62' In de minuut 62, Trainer Mark Rudan (W. Sydney) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Marcus Antonsson door Brandon Borrello.
66' Eerste gele kaart voor Nathan Grimaldi (Newcastle Jets) in Parramatta.
67' Vrije trap in Bankwest Stadium. Op de helft van Newcastle Jets mag W. Sydney een vrije trap nemen.
68' In de minuut 68, Doelpoging W. Sydney! Het schot van Nicolas Milanovic gaat niet tussen de palen in Parramatta.
68' Scheidsrechter Shaun Evans geeft Newcastle Jets een doeltrap.
68' Scheidsrechter Shaun Evans geeft Newcastle Jets een vrije trap op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bankwest Stadium.
69' Arbiter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op de eigen helft.
70' Apostolos Stamatelopoulos kopt Newcastle Jets naar een 2-3 voorsprong in Bankwest Stadium.
72' Vrije trap voor Newcastle Jets op de helft van W. Sydney.
72' Een schot van Lucas Mauragis (Newcastle Jets) wordt geblokkeerd door een verdediger van W. Sydney.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Shaun Evans geeft een inworp aan W. Sydney op de eigen helft in Bankwest Stadium.
75' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W. Sydney in Parramatta.
75' De thuisploeg vervangt Nicolas Milanovic door Dylan Pierias.
76' In de minuut 76, Gele kaart in Parramatta: Gabriel Cleur (W. Sydney) gaat op de bon bij scheidsrechter Shaun Evans.
76' Scheidsrechter Shaun Evans kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' In Parramatta krijgt Newcastle Jets op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Shaun Evans geeft W. Sydney een vrije trap op de eigen helft.
79' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bankwest Stadium.
80' Scheidsrechter Shaun Evans geeft W. Sydney een doeltrap.
82' In de minuut 82, Newcastle Jets krijgt een schietkans via Lucas Mauragis, maar scoort niet.
83' W. Sydney krijgt een schietkans via Lachlan Brook, maar scoort niet in Bankwest Stadium.
86' Buitenspel W. Sydney.
86' In de minuut 86, De thuisploeg wisselt Lachlan Brook voor Sonny Kittel.
86' De 5 wissel van W. Sydney. Dylan Dean Scicluna komt erin voor Jack Clisby in Bankwest Stadium.
87' Newcastle Jets heeft Thomas Kevin Aquilina gewisseld. Callum Timmins neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rob Stanton.
87' In de minuut 87, Archie Goodwin vervangt Trent Buhagiar bij de uitploeg.
87' Inworp voor W. Sydney op de helft van Newcastle Jets.
87' Scheidsrechter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan W. Sydney op een gevaarlijke plek voor Newcastle Jets.