1' Western United trapt af wanneer scheidsrechter Jack Morgan in Melbourne Rectangular Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Jack Morgan geeft Newcastle Jets een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Western United.
2' Scheidsrechter Jack Morgan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne.
3' In de minuut 3, Inworp Newcastle Jets. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
4' Inworp voor Newcastle Jets in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Inworp voor Newcastle Jets op de helft van Western United.
8' Scheidsrechter Jack Morgan kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets, te nemen op de helft van Western United.
8' De scherpte ontbreekt bij Matthew Grimaldi (Western United). Zijn poging mist doel in Melbourne.
8' In de minuut 8, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Melbourne.
10' Western United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jack Morgan in Melbourne.
11' Een schot van Charbel Awni Shamoon (Western United) smoort in de verdediging van Newcastle Jets.
11' In de minuut 11, Newcastle Jets verdedigt een schot van Matthew Grimaldi, waardoor Western United niet tot scoren komt.
12' Trent Buhagiar schiet op doel maar scoort niet voor Newcastle Jets in Melbourne.
12' Inworp voor Western United ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
13' In de minuut 13, Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
14' Penalty! Scheidsrechter Jack Morgan geeft Western United een strafschop in Melbourne.
16' Daniel Penha scoort via een penalty. Western United leidt met 1-0.
18' In de minuut 18, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne Rectangular Stadium.
19' Nathan Grimaldi mist het doel en scoort niet voor Newcastle Jets in Melbourne Rectangular Stadium.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
20' In de minuut 20, Een doelpoging van Angus Thurgate (Western United) in Melbourne mist scherpte.
20' Doeltrap voor Newcastle Jets in Melbourne Rectangular Stadium.
22' De uitploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Jack Morgan legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Kosta Grozos (Newcastle Jets) in Melbourne Rectangular Stadium.
24' Bij de uitploeg moet de geblesseerde Kosta Grozos plaats maken voor Callum Timmins.
24' Scheidsrechter Jack Morgan fluit de wedstrijd weer op gang in Melbourne Rectangular Stadium.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Jack Morgan geeft Newcastle Jets een vrije trap op de eigen helft.
24' Inworp voor Western United in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
25' Vrije trap voor Western United op de helft van Newcastle Jets.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Jack Morgan geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
27' Scheidsrechter Jack Morgan kent Newcastle Jets een inworp toe op de helft van Western United.
28' Een doelpoging van Noah Botic (Western United) mist scherpte.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Jack Morgan geeft Newcastle Jets een doeltrap.
30' In Melbourne Rectangular Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' Inworp voor Western United in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Doelpoging Newcastle Jets! Het schot van Callum Timmins gaat niet tussen de palen.
32' Scheidsrechter Jack Morgan geeft Western United een doeltrap.
32' Newcastle Jets schiet tussen de palen, maar Trent Buhagiar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
34' In de minuut 34, Poging met het hoofd van Trent Buhagiar. Maar geen doelpunt voor Newcastle Jets.
35' Western United schiet tussen de palen, maar Matthew Grimaldi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Melbourne.
36' Hoekschop voor Western United in Melbourne Rectangular Stadium. Daniel Penha neemt deze vanaf rechts.
36' In de minuut 36, Arbiter Jack Morgan kent een vrije trap toe aan Newcastle Jets op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Jack Morgan geeft een gele kaart aan Charbel Awni Shamoon (Western United).
37' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Melbourne Rectangular Stadium.
38' In de minuut 38, Inworp Western United. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jack Morgan op de helft van Newcastle Jets.
40' Doeltrap voor Newcastle Jets in Melbourne Rectangular Stadium.
40' In de minuut 40, Newcastle Jets krijgt van scheidsrechter Jack Morgan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' Vrije trap in Melbourne Rectangular Stadium. Op de helft van Western United mag Newcastle Jets een vrije trap nemen.
42' Josh Risdon (Western United) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
45' In de minuut 45, Inworp voor Western United op de helft van Newcastle Jets.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Melbourne Rectangular Stadium.
45' + 1 Western United moet opletten als Newcastle Jets van scheidsrechter Jack Morgan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 2 In de minuut 45, In Melbourne Rectangular Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 2 Matthew Grimaldi schiet op doel maar scoort niet voor Western United.
45' De eerste helft is afgelopen in Melbourne's Melbourne Rectangular Stadium.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Newcastle Jets.
46' De 2 wissel van Newcastle Jets. Clayton Taylor komt erin voor Thomas Kevin Aquilina in Melbourne Rectangular Stadium.
46' Western United in buitenspelpositie.
47' In de minuut 47, De bal is over de achterlijn geweest. Western United mag een doeltrap nemen.
49' Scheidsrechter Jack Morgan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' Inworp op de eigen helft voor Western United.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Jack Morgan geeft een inworp aan Western United op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
51' Inworp voor Newcastle Jets ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
52' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' In de minuut 52, Western United moet opletten als Newcastle Jets van scheidsrechter Jack Morgan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' Een schot van Callum Timmins (Newcastle Jets) wordt geblokkeerd door een verdediger van Western United.
55' In de minuut 55, De assist kwam van Josh Risdon.
57' In Melbourne krijgt Newcastle Jets op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' Buitenspelpositie Newcastle Jets.
58' In de minuut 58, Trainer Rob Stanton (Newcastle Jets) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Lucas Mauragis door Daniel Stynes.
60' Inworp voor Newcastle Jets in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
61' Newcastle Jets mag een hoekschop nemen vanaf links via Brandon O'Neill in Melbourne Rectangular Stadium.
62' In de minuut 62, Vergeefse doelpoging Daniel Penha (Western United) in Melbourne Rectangular Stadium.
62' Scheidsrechter Jack Morgan kent Western United een inworp toe op de helft van Newcastle Jets.
62' De thuisploeg vervangt Noah Botic door Nikita Rukavytsya.
63' In de minuut 63, Inworp op de eigen helft voor Newcastle Jets.
64' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jack Morgan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Melbourne.
64' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne.
65' In de minuut 65, In Melbourne krijgt Western United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' Scheidsrechter Jack Morgan kent een vrije trap toe aan Western United, te nemen op de helft van Newcastle Jets.
66' Brandon O'Neill neemt de door scheidsrechter Jack Morgan gegeven hoekschop voor Newcastle Jets in Melbourne.
67' In de minuut 67, Western United krijgt een schietkans via Matthew Grimaldi, maar scoort niet.
67' De poging van Josh Risdon (Western United) mist doel.
67' De uitploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Jack Morgan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70' Western United gebruikt de 2 wissel. Michael Ruhs vervangt Matthew Grimaldi.
70' Wissel in Melbourne: Zach Lisolajski vervangt Sebastian Pasquali bij Western United.
70' In de minuut 70, Trainer John Aloisi gebruikt zijn 4 wissel. Charbel Awni Shamoon wordt door Rhys Bozinovski vervangen bij de thuisploeg.
72' Newcastle Jets krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jack Morgan op de helft van Western United.
73' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Jack Morgan geeft Western United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Newcastle Jets.
74' Western United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jack Morgan op de helft van Newcastle Jets.
75' Doelpoging Western United! Het schot van Rhys Bozinovski gaat niet tussen de palen in Melbourne.
75' In de minuut 75, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Newcastle Jets in Melbourne.
76' Inworp voor Newcastle Jets ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
76' In Melbourne wordt een kopbal van Trent Buhagiar tegengehouden door de verdediging van Western United.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Jack Morgan kent Newcastle Jets een inworp toe op de helft van Western United.
77' De scherpte ontbreekt bij Clayton Taylor (Newcastle Jets). Zijn poging mist doel.
77' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
77' In de minuut 77, Bij Western United komt Luke Vickery er in. Hij vervangt Daniel Penha.