1' De eerste helft is begonnen. Costa Rica trapt af.
1' In de minuut 1, Inworp voor Costa Rica in de buurt van het vijandige doel in Red Bull Arena.
2' Inworp voor Martinique in Red Bull Arena op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Bryan Lopez geeft Martinique een doeltrap.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Bryan Lopez kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Martinique.
3' Scheidsrechter Bryan Lopez geeft Martinique een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Costa Rica.
4' Costa Rica krijgt van scheidsrechter Bryan Lopez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
5' Martinique krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bryan Lopez op de helft van Costa Rica.
6' Inworp voor Martinique op de helft van Costa Rica.
6' In de minuut 6, Martinique krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bryan Lopez op de helft van Costa Rica.
7' Een speler van Costa Rica staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Bryan Lopez teruggefloten.
8' Scheidsrechter Bryan Lopez geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Red Bull Arena.
8' In de minuut 8, Arbiter Bryan Lopez kent een vrije trap toe aan Costa Rica op de eigen helft.
8' Vrije trap in Red Bull Arena. Op de helft van Martinique mag Costa Rica een vrije trap nemen.
9' Het staat 1-0 in Red Bull Arena. Kendall Waston (Costa Rica) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
9' In de minuut 9, Costa Rica mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Martinique in Harrison.
14' Inworp op de eigen helft voor Martinique.
15' Costa Rica moet opletten als Martinique van scheidsrechter Bryan Lopez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
16' In de minuut 16, De poging van Kevin Fortune (Martinique) mist doel.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Harrison.
18' In de minuut 18, In Red Bull Arena zorgt Patrick Burner voor de 1-1 en de wedstrijd in Harrison ligt weer helemaal open.
20' Scheidsrechter Bryan Lopez kent een vrije trap toe aan Martinique, te nemen op de helft van Costa Rica.
21' Doeltrap voor Costa Rica in Red Bull Arena.
22' In de minuut 22, Martinique schiet tussen de palen, maar Patrick Burner ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
23' Anthony Contreras schiet op doel maar scoort niet voor Costa Rica in Harrison.
24' Doelpoging Martinique! Het schot van Cyril Mandouki gaat niet tussen de palen.
24' In de minuut 24, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Harrison.
26' Joel Campbell mist het doel en scoort niet voor Costa Rica.
26' Doeltrap voor Martinique in Red Bull Arena.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Bryan Lopez geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Red Bull Arena.
27' Bij Costa Rica bevindt Anthony Contreras zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Bryan Lopez.
29' Inworp voor Costa Rica in Red Bull Arena op de eigen helft.
29' In de minuut 29, De bal is over de achterlijn geweest. Martinique mag een doeltrap nemen.
32' Kevin Fortune neemt de door scheidsrechter Bryan Lopez gegeven hoekschop voor Martinique in Harrison.
32' Inworp voor Martinique ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Harrison.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Bryan Lopez geeft een inworp aan Costa Rica op de eigen helft in Red Bull Arena.
34' In Harrison krijgt Martinique op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' Inworp voor Costa Rica in Red Bull Arena op de eigen helft.
35' Inworp voor Martinique op de helft van Costa Rica.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Bryan Lopez kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Martinique.
36' Costa Rica mag een hoekschop nemen vanaf links via Joel Campbell in Red Bull Arena.
36' De scherpte ontbreekt bij Wilmer Azofeifa (Costa Rica). Zijn poging mist doel in Harrison.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Bryan Lopez geeft Martinique een doeltrap.
37' Red Bull Arena ziet hoe Martinique een vrije trap tegen krijgt omdat Patrick Burner buitenspel staat.
37' Inworp voor Costa Rica op de helft van Martinique.
37' In de minuut 37, Costa Rica krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bryan Lopez op de helft van Martinique.
38' Martinique verdedigt een schot van Anthony Contreras, waardoor Costa Rica niet tot scoren komt.
38' Vrije trap voor Costa Rica op de helft van Martinique.
38' In de minuut 38, Een doelpoging van Wilmer Azofeifa (Costa Rica) in Harrison mist scherpte.
38' Doeltrap voor Martinique in Red Bull Arena.
40' Goal in Harrison! Francisco Calvo brengt Costa Rica op een 2-1 voorsprong.
40' In de minuut 40, Hoekschop voor Costa Rica in Red Bull Arena. Wilmer Azofeifa neemt deze vanaf rechts.
43' Martinique mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
44' Kendall Waston (Costa Rica) krijgt een eerste gele kaart.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Bryan Lopez legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Brighton Labeau (Martinique) in Red Bull Arena.
45' Martinique is weer compleet nu Brighton Labeau weer terug het veld in mag.
45' + 1 4 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Vergeefse doelpoging Joel Campbell (Costa Rica).
45' + 2 Vanaf links mag Joel Campbell een hoekschop nemen voor Costa Rica in Red Bull Arena.
45' + 2 Scheidsrechter Bryan Lopez geeft Martinique een vrije trap op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Inworp voor Martinique ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Harrison.
45' De eerste helft op Red Bull Arena zit erop.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Martinique trapt af.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
46' Inworp op de eigen helft voor Costa Rica.
46' Costa Rica krijgt van scheidsrechter Bryan Lopez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' In de minuut 47, Daniel Herelle (Martinique) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
48' Martinique krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bryan Lopez in Harrison.
49' De bal is over de achterlijn geweest. Costa Rica mag een doeltrap nemen.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Bryan Lopez geeft een inworp aan Martinique op de eigen helft in Red Bull Arena.
50' Inworp voor Martinique in Red Bull Arena op de eigen helft.
51' Costa Rica moet uitkijken als Martinique een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Red Bull Arena.
52' In de minuut 52, Doelpoging Martinique! Het schot van Kevin Fortune gaat niet tussen de palen in Harrison.
52' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Costa Rica in Harrison.
53' Hoekschop voor Costa Rica in Red Bull Arena. Joel Campbell neemt deze vanaf links.
53' De voorzet kwam van Joel Campbell.
55' De bal gaat op de stip in Red Bull Arena. Penalty voor Costa Rica.
56' In de minuut 56, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Yannis Clementia (Martinique).
57' Yannis Clementia (Martinique) krijgt geel van scheidsrechter Bryan Lopez in Red Bull Arena en moet oppassen.
57' Yannis Clementia kan weer verder bij Martinique.
57' In de minuut 57, De eerste wissel van Martinique. Enrick Reuperne komt erin voor Daniel Herelle in Red Bull Arena.
57' Bij Martinique komt Jonathan Mexique er in. Hij vervangt Kevin Fortune.
58' Joel Campbell scoort vanaf de penaltystip en Costa Rica breidt de voorsprong uit tot 4-1.
60' In de minuut 60, Buitenspelpositie Martinique.
61' Arbiter Bryan Lopez kent een vrije trap toe aan Martinique op de eigen helft.
62' Scheidsrechter Bryan Lopez kent Costa Rica een inworp toe op de helft van Martinique.
63' In de minuut 63, In Harrison krijgt Martinique op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63' Costa Rica heeft Josimar Alcocer gewisseld. Suhander Zuniga neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luis Fernando Suarez.
64' Scheidsrechter Bryan Lopez geeft Martinique een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Costa Rica.
64' In de minuut 64, Inworp voor Martinique in de buurt van het vijandige doel in Red Bull Arena.
65' Jonathan Mexique (Martinique) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Costa Rica in Red Bull Arena.
65' Vanaf links mag Jonathan Mexique een hoekschop nemen voor Martinique in Red Bull Arena.