1' We zijn begonnen. Leverkusen heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Leverkusen in Darmstadt.
2' Inworp voor Darmstadt op de helft van Leverkusen.
3' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft een inworp aan Leverkusen op de eigen helft in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
4' In de minuut 4, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
6' Gele kaart in Darmstadt: Robert Andrich (Leverkusen) gaat op de bon bij scheidsrechter Tobias Reichel.
6' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Leverkusen een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Darmstadt.
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
7' In Darmstadt krijgt Leverkusen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' Inworp Darmstadt. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Darmstadt een vrije trap op de eigen helft.
10' Vrije trap voor Leverkusen op de helft van Darmstadt.
11' Vrije trap in Merck-Stadion am Böllenfalltor. Op de helft van Darmstadt mag Leverkusen een vrije trap nemen.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Darmstadt, te nemen op de helft van Leverkusen.
12' De uitploeg krijgt een doeltrap in Darmstadt.
12' Inworp op de eigen helft voor Leverkusen.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Tobias Reichel kent Darmstadt een inworp toe op de helft van Leverkusen.
14' Buitenspel Darmstadt.
16' De poging van Adam Hlozek (Leverkusen) mist doel.
16' In de minuut 16, De bal is over de achterlijn geweest. Darmstadt mag een doeltrap nemen.
18' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Darmstadt een doeltrap.
18' Inworp voor Leverkusen in de buurt van het vijandige doel in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
19' In de minuut 19, Inworp voor Darmstadt in Merck-Stadion am Böllenfalltor op de eigen helft.
20' Darmstadt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tobias Reichel in Darmstadt.
20' Darmstadt krijgt van scheidsrechter Tobias Reichel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
21' In de minuut 21, Doeltrap voor Leverkusen in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
22' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Darmstadt een doeltrap.
23' Scheidsrechter Tobias Reichel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Inworp op de eigen helft voor Leverkusen.
24' Merck-Stadion am Böllenfalltor ziet hoe Luca Pfeiffer op doel schiet, maar niet scoort voor Darmstadt.
25' Een doelpoging van Robert Andrich (Leverkusen) mist scherpte.
27' In de minuut 27, Inworp voor Darmstadt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Darmstadt.
28' Doeltrap voor Leverkusen in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
29' Arbiter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Leverkusen op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
31' Leverkusen krijgt van scheidsrechter Tobias Reichel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
32' In de minuut 32, Piero Hincapie schiet op doel maar scoort niet voor Leverkusen.
33' De assist kwam van Alex Grimaldo.
36' In de minuut 36, De bal is over de achterlijn geweest. Leverkusen mag een doeltrap nemen.
37' Inworp Leverkusen. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tobias Reichel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Darmstadt.
38' In de minuut 38, Tim Skarke neemt de door scheidsrechter Tobias Reichel gegeven hoekschop voor Darmstadt in Darmstadt.
39' Arbiter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Darmstadt op de eigen helft.
41' Leverkusen schiet tussen de palen, maar Borja Iglesias ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
43' In de minuut 43, Leverkusen mag een hoekschop nemen vanaf links via Alex Grimaldo in Merck-Stadion am Böllenfalltor.
43' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Darmstadt.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Darmstadt in Darmstadt.
45' In de minuut 45, Schot op doel van Florian Wirtz. Maar zonder doelpunt voor Leverkusen als gevolg.
45' + 1 In Merck-Stadion am Böllenfalltor mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Darmstadt schiet tussen de palen, maar Luca Pfeiffer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' Het rustsignaal klinkt.