1' De eerste helft is begonnen. Bilbao trapt af.
1' Granada schiet tussen de palen, maar Myrto Uzuni ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
2' In de minuut 2, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
2' Granada moet opletten als Bilbao van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
3' Inworp Granada. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Bilbao.
6' De voorzet kwam van Inigo Lekue.
8' In de minuut 8, Doeltrap voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
9' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias geeft Bilbao een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Granada.
11' Scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Granada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Angel Ortiz Arias op de helft van Bilbao.
14' Nico Williams kopt namens Bilbao op doel, zonder doelpunt als resultaat.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Granada mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Arbiter Miguel Angel Ortiz Arias kent een vrije trap toe aan Granada op de eigen helft.
18' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
' De wedstrijd ligt stil.
' In de minuut 0, De scheidsrechter geeft aan dat de wedstrijd niet wordt uitgespeeld.