1' De wedstrijd gaat van start. Amorebieta heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Instalaciones de Lezama.
3' Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
3' Inworp Celta. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In de minuut 4, Vrije trap voor Amorebieta op de helft van Celta.
4' De uitploeg incasseert geel op naam van Jailson.
6' Doelpunt! Miguel Rodriguez bezorgt Celta een 0-1 voorsprong.
7' In de minuut 7, De poging van Luis Quintero (Amorebieta) mist doel.
8' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
10' In de minuut 10, In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' Inworp op de eigen helft voor Celta.
16' Doeltrap voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama.
17' In de minuut 17, Inworp voor Amorebieta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lezama.
19' Inworp voor Amorebieta in de buurt van het vijandige doel in Instalaciones de Lezama.
20' Vanaf rechts mag Josue Dorrio een hoekschop nemen voor Amorebieta.
21' In de minuut 21, Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
23' In de minuut 23, In Lezama krijgt Celta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' Inworp voor Celta op de helft van Amorebieta.
22' Inworp op de eigen helft voor Amorebieta.
25' Inworp Amorebieta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Instalaciones de Lezama.
29' In de minuut 29, Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
30' De voorzet kwam van Rayco Rodriguez Medina.
32' In de minuut 32, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Amorebieta mag een doeltrap nemen.
33' Inworp voor Amorebieta op de helft van Celta.
34' In de minuut 34, Amorebieta mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Iker Seguin.
35' Een schot van Luis Quintero (Amorebieta) smoort in de verdediging van Celta.
35' In de minuut 35, Luis Quintero met de assist.
37' Kevin Vazquez (Celta) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
37' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lezama.
39' In de minuut 39, Inworp op de eigen helft voor Amorebieta.
40' Inworp Celta. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
41' In de minuut 41, Amorebieta schiet tussen de palen, maar Luis Quintero ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Amorebieta in Lezama.
45' De eerste helft is afgelopen.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Celta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
46' Celta trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
48' Buitenspel van de thuisploeg.
47' In de minuut 47, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lezama.
48' In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Jailson.
51' Miguel Rodriguez mist het doel en scoort niet voor Celta.
49' In de minuut 49, Vrije trap in Instalaciones de Lezama. Op de helft van Amorebieta mag Celta een vrije trap nemen.
52' De assist kwam van Miguel Rodriguez.
52' De thuisploeg vervangt Iker Seguin door Daniel Lasure.
54' In de minuut 54, Inworp Amorebieta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' Inworp op de eigen helft voor Celta.
56' Celta mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Celta mag een doeltrap nemen.
61' Inworp op de eigen helft voor Amorebieta.
61' In de minuut 61, Doelpoging Amorebieta! Het schot van Luis Quintero gaat niet tussen de palen.
61' Doeltrap voor Celta in Instalaciones de Lezama.
58' In de minuut 58, Inworp Celta. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.