1' De wedstrijd gaat van start. Sociedad heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Vrije trap voor Sociedad op de helft van Celta.
3' Inworp op de eigen helft voor Celta.
4' Iago Aspas neemt de door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez gegeven hoekschop voor Celta in Vigo.
6' In de minuut 6, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
8' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Celta een doeltrap.
9' Inworp voor Sociedad in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
9' In de minuut 9, In Municipal de Balaidos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' Sociedad mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Celta in Vigo.
10' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Inworp voor Sociedad op de helft van Celta.
11' De voorzet kwam van Benat Turrientes.
12' In de minuut 12, Inworp Celta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op de helft van Celta.
14' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent Celta een inworp toe op de helft van Sociedad.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Celta, te nemen op de helft van Sociedad.
15' Celta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Vigo.
15' In Vigo krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' In de minuut 15, Miguel Rodriguez (Celta) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
16' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Celta op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
16' Inworp voor Sociedad in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Vanaf links mag Benat Turrientes een hoekschop nemen voor Sociedad in Municipal de Balaidos.
17' Sociedad mag een hoekschop nemen vanaf links via Benat Turrientes in Municipal de Balaidos.
18' Inworp Celta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
18' In de minuut 18, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal de Balaidos.
19' In Municipal de Balaidos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' Celta moet opletten als Sociedad van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' In de minuut 20, Inworp voor Sociedad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vigo.
21' Hoekschop voor Sociedad in Municipal de Balaidos. Brais Mendez neemt deze vanaf rechts.
21' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vigo.
22' In de minuut 22, Sociedad krijgt een schietkans via Umar Sadiq, maar scoort niet in Municipal de Balaidos.
22' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
22' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent Celta een inworp toe op de helft van Sociedad.
23' In de minuut 23, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez aan de thuisploeg.
24' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Sociedad mag een doeltrap nemen.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
25' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' Inworp op de eigen helft voor Celta.
27' In de minuut 27, Celta in buitenspelpositie.
27' Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op de helft van Celta.
27' Celta krijgt van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' In de minuut 28, Municipal de Balaidos ziet hoe Jorgen Strand Larsen op doel schiet, maar niet scoort voor Celta.
28' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
30' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal de Balaidos.
30' In de minuut 30, Gele kaart in Vigo: Jon Aramburu (Sociedad) gaat op de bon bij scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez.
30' Arbiter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
31' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
31' In de minuut 31, Inworp voor Sociedad op de helft van Celta.
31' In Vigo krijgt Celta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Municipal de Balaidos.
33' In de minuut 33, Celta krijgt van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Inworp voor Sociedad in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
36' Het spel ligt even stil in Vigo. Aihen Munoz (Sociedad) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
39' In de minuut 39, Voor Aihen Munoz is de wedstrijd voorbij. Kieran Tierney vervangt de aangeslagen speler bij Sociedad.
39' De onderbreking is afgelopen in Vigo.
40' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jorge Figueroa Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vigo.
41' In de minuut 41, Vrije trap in Municipal de Balaidos. Op de helft van Celta mag Sociedad een vrije trap nemen.
41' Doeltrap voor Celta in Municipal de Balaidos.
43' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent Celta een inworp toe op de helft van Sociedad.
44' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Celta in de buurt van het doel van Sociedad.
45' Iago Aspas mist het doel en scoort niet voor Celta.
45' In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sociedad in Vigo.
45' + 1 Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Vigo.
45' + 1 5 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Celta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Vigo.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
45' + 3 Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Celta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sociedad.
45' + 4 In de minuut 45, Arbiter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Celta op de eigen helft.
45' + 5 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
45' + 5 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vigo.
45' + 5 In de minuut 45, Doeltrap voor Celta in Municipal de Balaidos.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Celta trapt af.
46' In de minuut 46, Trainer Imanol Alguacil gebruikt zijn 2 wissel. Jon Aramburu wordt door Aritz Elustondo vervangen bij de uitploeg.
46' Inworp Celta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
47' In de minuut 47, In Municipal de Balaidos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Inworp voor Celta in de buurt van het vijandige doel in Municipal de Balaidos.
48' In de minuut 48, Een doelpoging van Carlos Dominguez (Celta) mist scherpte.
48' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Sociedad een doeltrap.
49' Sociedad krijgt van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' In de minuut 51, Sociedad mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
52' Brais Mendez raakt namens Sociedad de paal!
52' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Celta in Vigo.
53' In de minuut 53, Vrije trap in Municipal de Balaidos. Op de helft van Celta mag Sociedad een vrije trap nemen.
54' Doelpoging Sociedad! Het schot van Jon Magunacelaya gaat niet tussen de palen.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Celta mag een doeltrap nemen.
56' In de minuut 56, In Vigo krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' Celta moet opletten als Sociedad van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
58' Inworp voor Sociedad op de helft van Celta.
58' In de minuut 58, Celta gebruikt de 1 wissel. Carles Perez vervangt Miguel Rodriguez.
58' Wissel in Vigo: Anastasios Douvikas vervangt Iago Aspas bij Celta.
58' Celta heeft Oscar Mingueza gewisseld. Hugo Alvarez Antunez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rafael Benitez Maudes.
59' In de minuut 59, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.