1' Sociedad trapt af wanneer scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz in Visit Mallorca Estadi voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
2' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
3' Visit Mallorca Estadi ziet hoe Brais Mendez op doel schiet, maar niet scoort voor Sociedad.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Sociedad een doeltrap.
5' Sociedad moet opletten als Mallorca van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sociedad in Palma.
7' In de minuut 7, Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Arbiter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
8' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft een inworp aan Mallorca op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
9' In de minuut 9, Inworp voor Sociedad in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
9' In Palma krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' In Visit Mallorca Estadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' In de minuut 11, Sociedad krijgt van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' Vrije trap in Visit Mallorca Estadi. Op de helft van Mallorca mag Sociedad een vrije trap nemen.
15' Mallorca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op de helft van Sociedad.
15' In de minuut 15, Inworp voor Mallorca op de helft van Sociedad.
15' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
17' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Palma.
17' In de minuut 17, Arbiter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
18' Umar Sadiq mist het doel en scoort niet voor Sociedad.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
20' In de minuut 20, De uitploeg krijgt een doeltrap in Palma.
21' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent Mallorca een inworp toe op de helft van Sociedad.
21' In Palma krijgt Mallorca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
24' In Visit Mallorca Estadi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
25' In de minuut 25, Sociedad krijgt van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
27' Inworp voor Sociedad in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
29' Een doelpoging van Abdon (Mallorca) mist scherpte.
29' In de minuut 29, Doeltrap voor Sociedad in Visit Mallorca Estadi.
29' Vrije trap voor Sociedad op de helft van Mallorca.
31' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
32' In de minuut 32, Inworp voor Sociedad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Palma.
32' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
33' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Een schot van Dani Rodriguez (Mallorca) wordt tegengehouden door de verdediging van Sociedad in Palma.
34' Inworp voor Sociedad in de buurt van het vijandige doel in Visit Mallorca Estadi.
35' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Palma.
36' In de minuut 36, Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' In Palma krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' De kopbal van Umar Sadiq (Sociedad) mist het doel van de tegenstander.
38' In de minuut 38, Doeltrap voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
39' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Mallorca, te nemen op de helft van Sociedad.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Sociedad mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
43' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Sociedad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mallorca.
43' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Mallorca krijgt van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' Hoekschop voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi. Dani Rodriguez neemt deze vanaf rechts.
45' + 1 Mallorca mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Dani Rodriguez in Visit Mallorca Estadi.
45' + 1 In de minuut 45, De scherpte ontbreekt bij Samu (Mallorca). Zijn poging mist doel in Palma.
45' + 1 Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Sociedad een doeltrap.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Mallorca trapt af.
46' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
46' Arbiter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
46' In de minuut 46, De thuisploeg incasseert geel op naam van Copete.
48' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
49' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Mallorca een vrije trap op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Vanaf links mag Brais Mendez een hoekschop nemen voor Sociedad in Visit Mallorca Estadi.
51' Buitenspel van de uitploeg.
52' De poging van Abdon (Mallorca) mist doel in Visit Mallorca Estadi.
52' In de minuut 52, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sociedad in Palma.
53' Umar Sadiq mist het doel en scoort niet voor Sociedad in Visit Mallorca Estadi.
53' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Mallorca een doeltrap.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Sociedad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mallorca.
55' Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Visit Mallorca Estadi.
55' In de minuut 55, Igor Zubeldia (Sociedad) krijgt een eerste gele kaart.
57' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alejandro Muniz Ruiz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Palma.
58' Schot op doel van Brais Mendez. Maar zonder doelpunt voor Sociedad als gevolg.
59' In de minuut 59, Een doelpoging van Umar Sadiq (Sociedad) in Palma mist scherpte.
59' Doeltrap voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
60' Inworp voor Sociedad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Palma.
60' In de minuut 60, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Palma.
62' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz.
62' De bal is over de achterlijn geweest. Sociedad mag een doeltrap nemen.
63' In de minuut 63, Inworp voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
64' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
65' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
65' In de minuut 65, Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op de helft van Mallorca.
66' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
66' Vedat Muriqi vervangt Abdon bij de thuisploeg.
68' In de minuut 68, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Visit Mallorca Estadi.
68' Dani Rodriguez (Mallorca) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
68' Sociedad mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
71' In de minuut 71, Doelpoging Sociedad! Het schot van Umar Sadiq gaat niet tussen de palen in Palma.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
72' Arbiter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Vergeefse doelpoging Ander Barrenetxea (Sociedad) in Visit Mallorca Estadi.
73' Brais Mendez neemt de door scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz gegeven hoekschop voor Sociedad in Palma.
73' De scherpte ontbreekt bij Ander Barrenetxea (Sociedad). Zijn poging mist doel in Palma.
73' In de minuut 73, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
74' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
76' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft Mallorca een doeltrap.
77' In de minuut 77, De 2 wissel van Mallorca. Manu Morlanes komt erin voor Sergi Darder in Visit Mallorca Estadi.
77' De thuisploeg vervangt Dani Rodriguez door Antonio Sanchez.
77' Bij Mallorca komt Nemanja Radonjic er in. Hij vervangt Cyle Larin.
78' In de minuut 78, Wissel in Palma: Andre Silva vervangt Umar Sadiq bij Sociedad.
78' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent Sociedad een inworp toe op de helft van Mallorca.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent een vrije trap toe aan Sociedad, te nemen op de helft van Mallorca.
80' Mallorca krijgt van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80' Gele kaart in Palma: Mikel Merino (Sociedad) gaat op de bon bij scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83' Vrije trap voor Sociedad op de helft van Mallorca.
84' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sociedad in de buurt van het doel van Mallorca.
84' In de minuut 84, Mallorca moet opletten als Sociedad van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
85' Scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
88' In de minuut 88, Sociedad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alejandro Muniz Ruiz in Palma.
89' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
89' Inworp voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
90' Trainer Imanol Alguacil (Sociedad) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Ander Barrenetxea door Jon Magunacelaya.
90' Sociedad brengt Benat Turrientes in de plaats van Mikel Merino.
90' De thuisploeg wisselt Samu voor Omar Mascarell.
90' + 1 Vrije trap in Visit Mallorca Estadi. Op de helft van Mallorca mag Sociedad een vrije trap nemen.
90' + 1 In Palma worden nog 6 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.