1' We zijn begonnen. Sociedad heeft afgetrapt.
1' Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
1' In de minuut 1, Arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
2' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
3' In de minuut 3, Een doelpoging van Mikel Oyarzabal (Sociedad) mist scherpte.
3' Doeltrap voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
4' Inworp voor Sociedad in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Inworp voor Sociedad op de helft van Almeria.
7' Sociedad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos in Almería.
7' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
8' In de minuut 8, Sociedad moet opletten als Almeria van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' Een speler van Sociedad staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos teruggefloten.
9' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Almeria een vrije trap op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Estadio de los Juegos Mediterraneos ziet hoe een schot van Umar Sadiq (Sociedad) de paal treft!
12' Almeria krijgt van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' In de minuut 13, Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
14' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' In de minuut 14, Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
15' Estadio de los Juegos Mediterraneos ziet de poging van Umar Sadiq smoren in de verdediging van Almeria.
15' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Almería.
17' In de minuut 17, In Almería krijgt Almeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Vrije trap voor Almeria op de helft van Sociedad.
18' In Almería kopt Edgar Gonzalez (Almeria) de bal, maar mist doel.
18' In de minuut 18, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sociedad in Almería.
19' Kans voor Sociedad in Estadio de los Juegos Mediterraneos! De kopbal van Umar Sadiq mist het doel.
19' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Almería.
21' In de minuut 21, Inworp voor Sociedad in de buurt van het vijandige doel in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
21' Almeria krijgt van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Almeria mag een doeltrap nemen.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Almería.
23' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Sociedad, te nemen op de helft van Almeria.
24' Ander Barrenetxea mist het doel en scoort niet voor Sociedad in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Almeria een doeltrap.
25' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
27' Lucas Robertone (Almeria) krijgt geel.
27' In de minuut 27, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sociedad in de buurt van het doel van Almeria.
29' Estadio de los Juegos Mediterraneos ziet hoe Mikel Oyarzabal op doel schiet, maar niet scoort voor Sociedad.
31' In Almería krijgt Almeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' In de minuut 32, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos.
32' De uitploeg incasseert geel op naam van Umar Sadiq.
32' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
34' In de minuut 34, Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
34' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
35' Doeltrap voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
36' In de minuut 36, Almeria mag een hoekschop nemen vanaf links via Adri Embarba in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
37' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Almeria een vrije trap op de eigen helft.
37' Doelpoging Almeria! Het schot van Adri Embarba gaat niet tussen de palen.
37' In de minuut 37, De bal is over de achterlijn geweest. Sociedad mag een doeltrap nemen.
38' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Vrije trap in Estadio de los Juegos Mediterraneos. Op de helft van Sociedad mag Almeria een vrije trap nemen.
39' In de minuut 39, Inworp voor Sociedad in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
40' Almeria in buitenspelpositie.
41' Arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Sociedad mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Almeria in Almería.
42' Inworp voor Sociedad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almería.
43' De poging van Benat Turrientes (Sociedad) mist doel.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Almeria een doeltrap.
43' Almeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op de helft van Sociedad.
44' De poging van Sergio Arribas (Almeria) mist doel in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
44' In de minuut 44, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sociedad in Almería.
45' Gele kaart in Almería: Aihen Munoz (Sociedad) gaat op de bon bij scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos.
45' Almeria krijgt van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Almería.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent Sociedad een inworp toe op de helft van Almeria.
45' + 2 In de minuut 45, Sociedad schiet tussen de palen, maar Umar Sadiq ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Almería.
45' + 3 Vanaf links mag Arsen Zakharyan een hoekschop nemen voor Sociedad in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almeria in Almería.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Almeria mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos fluit en we zijn begonnen.
46' Trainer Imanol Alguacil (Sociedad) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Umar Sadiq door Mikel Merino.
46' In de minuut 46, Takefusa Kubo vervangt Ander Barrenetxea bij de uitploeg.
46' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Almería.
48' In de minuut 48, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
49' Buitenspel Almeria. Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos fluit de thuisploeg terug in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
50' Eerste gele kaart voor Adri Embarba (Almeria) in Almería.
50' In de minuut 50, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
50' Het spel ligt even stil: Hamari Traore (Sociedad) is geblesseerd.
52' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
52' In de minuut 52, Sociedad mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
52' In Estadio de los Juegos Mediterraneos ziet het publiek dat Hamari Traore (Sociedad) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
53' Een doelpoging van Arsen Zakharyan (Sociedad) in Almería mist scherpte.
53' In de minuut 53, De bal is over de achterlijn geweest. Almeria mag een doeltrap nemen.
54' Inworp Almeria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' In de minuut 55, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
56' Inworp voor Almeria op de helft van Sociedad.
56' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent Sociedad een inworp toe op de helft van Almeria.
62' Hoekschop voor Sociedad in Estadio de los Juegos Mediterraneos. Arsen Zakharyan neemt deze vanaf rechts.
62' De assist kwam van Aritz Elustondo.
65' Sociedad moet uitkijken als Almeria een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
66' In de minuut 66, Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
66' Sociedad gebruikt de 3 wissel. Carlos Fernandez vervangt Mikel Oyarzabal.
67' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos fluit voor buitenspel van Almeria.
67' In de minuut 67, Buitenspel Sociedad.
69' Inworp Almeria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Almeria een vrije trap op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
71' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Almeria op een gevaarlijke plek voor Sociedad.
71' De thuisploeg vervangt Lucas Robertone door Gonzalo Melero.
71' In de minuut 71, De 2 wissel van Almeria. Lazaro komt erin voor Adri Embarba in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
73' Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Sociedad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Almeria.
74' Sociedad heeft Arsen Zakharyan gewisseld. Mohamed Ali Cho neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Imanol Alguacil.
75' In de minuut 75, Arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Almeria op de eigen helft.
76' Doelpunt! Sergio Arribas maakt 1-1 gelijk in Almería.
78' In Almería krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' In de minuut 79, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
80' Vrije trap voor Sociedad op de helft van Almeria.
81' Bij Sociedad komt Jon Ander Olasagasti er in. Hij vervangt Benat Turrientes.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos geeft Almeria een doeltrap.
81' Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op de helft van Almeria.
82' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83' In de minuut 83, Arbiter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
83' Sociedad krijgt van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84' Carlos Fernandez mist het doel en scoort niet voor Sociedad.
84' In de minuut 84, Doeltrap voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
86' Sergio Arribas neemt de door scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos gegeven hoekschop voor Almeria in Almería.
87' Wissel in Almería: Iddrisu Baba vervangt Sergio Arribas bij Almeria.
89' In de minuut 89, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Almería.
90' + 1 Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos fluit voor een penalty in het voordeel van Sociedad.
90' + 1 Carlos Fernandez brengt zijn ploeg Sociedad aan de leiding na een benutte strafschop. 1-2!
90' + 2 De thuisploeg wisselt Dion Lopy voor Marciano Sanca Tchami.
90' + 3 We krijgen 10 minuten extra tijd.
90' + 3 Scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 4 Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos aan de uitploeg.
90' + 5 Sociedad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Isidro Diaz de Mera Escuderos in Almería.
90' + 5 Martin Zubimendi kopt de bal raak voor Sociedad en vergroot de voorsprong tot 1-3 in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
90' + 6 Sociedad mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.