1' De eerste helft gaat van start in Almería. Mallorca mag aftrappen.
2' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
2' In de minuut 2, Buitenspel van de uitploeg.
3' Almeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Mallorca.
3' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Mallorca op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
5' In de minuut 5, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
5' In Almería krijgt Almeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Almeria een inworp toe op de helft van Mallorca.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' Een doelpoging van Cyle Larin (Mallorca) in Almería mist scherpte.
8' In de minuut 8, Doeltrap voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almeria in Almería.
10' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Lucas Robertone (Almeria) in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
11' In de minuut 11, Er wordt weer gevoetbald!
11' Lucas Robertone (Almeria) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Almería.
11' Inworp voor Almeria op de helft van Mallorca.
12' In de minuut 12, Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
13' Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
13' Sergio Akieme van Almeria is geblesseerd en het spel ligt even stil.
14' In de minuut 14, De onderbreking is afgelopen in Almería.
15' Sergio Akieme (Almeria) doet weer mee in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
15' Vrije trap voor Mallorca op de helft van Almeria.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Almeria een vrije trap op de eigen helft.
17' Almeria krijgt van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' Inworp Almeria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' In de minuut 19, Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Mallorca op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Mallorca een inworp toe op de helft van Almeria.
19' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Arbiter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Almeria op de eigen helft.
20' Inworp voor Mallorca in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
20' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' In de minuut 21, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
22' Een schot van Sergi Darder (Mallorca) wordt tegengehouden door de verdediging van Almeria in Almería.
22' Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In de minuut 23, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
23' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Almeria op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
24' Mallorca mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Almeria in Almería.
24' In de minuut 24, Mallorca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Almería.
25' Raillo mist het doel en scoort niet voor Mallorca in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
25' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Almeria een doeltrap.
26' In de minuut 26, Mallorca moet opletten als Almeria van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
27' Inworp op de eigen helft voor Mallorca.
27' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Mallorca een vrije trap op de eigen helft.
27' In de minuut 27, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Almería.
28' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Almeria, te nemen op de helft van Mallorca.
29' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Predrag Rajkovic (Mallorca).
29' In de minuut 29, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes laat verder spelen.
29' Predrag Rajkovic lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Mallorca.
30' Buitenspel Almeria. Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de thuisploeg terug in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
30' In de minuut 30, Inworp voor Mallorca ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almería.
31' Inworp op de eigen helft voor Almeria.
32' Omar Mascarell blesseert zich bij Mallorca, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
33' In de minuut 33, De 1 wissel van coach Javier Aguirre (Mallorca) is een noodgedwongen wijziging. Giovanni Gonzalez vervangt de aangeslagen Omar Mascarell.
33' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
33' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Pablo Gonzales Fuertes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Almería.
34' In de minuut 34, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Almería.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
36' Estadio de los Juegos Mediterraneos ziet hoe Samu op doel schiet, maar niet scoort voor Mallorca.
36' In de minuut 36, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' Vergeefse doelpoging Cyle Larin (Mallorca) in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
39' In de minuut 39, Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Mallorca een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Almeria.
41' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Vrije trap in Estadio de los Juegos Mediterraneos. Op de helft van Almeria mag Mallorca een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, De poging van Sergi Darder (Mallorca) mist doel in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
42' Doeltrap voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Almería.
45' + 1 In de minuut 45, Almeria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Adri Embarba in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' + 1 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Almeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Mallorca.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Mallorca op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' + 2 Lucas Robertone (Almeria) raakt geblesseerd in Almería. Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes legt de wedstrijd even stil.
45' + 4 Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' + 4 In de minuut 45, Almeria krijgt een schietkans via Leo Baptistao, maar scoort niet.
45' + 5 In Almería kan Lucas Robertone (Almeria) weer verder.
45' + 6 Inworp voor Almeria in de buurt van het vijandige doel in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De tweede helft gaat van start in Almería. Almeria mag aftrappen als scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes fluit.
46' Gonzalo Melero vervangt Dion Lopy bij de thuisploeg.
46' In de minuut 46, De thuisploeg wisselt Lucas Robertone voor Largie Ramazani.
46' Bij Almeria komt Iddrisu Baba er in. Hij vervangt Chumi.
46' Adri Embarba (Almeria) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Mallorca in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
46' In de minuut 46, Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Mallorca een doeltrap.
50' Inworp voor Mallorca op de helft van Almeria.
50' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' In de minuut 51, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
51' Inworp voor Almeria op de helft van Mallorca.
52' Inworp op de eigen helft voor Almeria.
53' In de minuut 53, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
54' Doeltrap voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
55' Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
57' De poging van Cyle Larin (Mallorca) mist doel.
57' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Almería.
58' Almeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Mallorca.
57' In de minuut 57, De uitploeg vervangt Antonio Sanchez door Manu Morlanes.
58' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
59' In de minuut 59, Doelpoging Mallorca! Het schot van Samu gaat niet tussen de palen in Almería.
59' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almeria in Almería.
60' Jaume Costa (Mallorca) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Almeria een doeltrap.
60' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Almeria een inworp toe op de helft van Mallorca.
61' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Almeria op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft een inworp aan Almeria op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
62' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
63' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64' Vrije trap voor Almeria op de helft van Mallorca.
65' De uitploeg krijgt een doeltrap in Almería.
66' In de minuut 66, De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
67' Almeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes in Almería.
69' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
69' In de minuut 69, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Pablo Gonzales Fuertes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Almería.
70' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almeria in Almería.
71' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Almeria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mallorca.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Mallorca een doeltrap.
72' Almeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes op de helft van Mallorca.
73' Inworp voor Almeria op de helft van Mallorca.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent een vrije trap toe aan Mallorca, te nemen op de helft van Almeria.
73' Iddrisu Baba (Almeria) krijgt een eerste gele kaart.
74' Doeltrap voor Mallorca in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
74' In de minuut 74, Doeltrap voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
74' Inworp Mallorca. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Mallorca een inworp toe op de helft van Almeria.
75' In de minuut 75, De 3 wissel van Mallorca. Abdon komt erin voor Cyle Larin in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
75' Mallorca gebruikt de 4 wissel. Javier Llabres vervangt Sergi Darder.
76' Mallorca brengt Amath Ndiaye in de plaats van Manu Morlanes.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes geeft Almeria een doeltrap.
77' Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
78' Scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes kent Mallorca een inworp toe op de helft van Almeria.
78' In de minuut 78, Jaume Costa raakt geblesseerd bij Mallorca en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
79' Estadio de los Juegos Mediterraneos ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Almería.
79' Inworp voor Mallorca op de helft van Almeria.